by novi jevrem » 16 Jun 2021, 16:44
Nista ovde nije maliciozno, mislio sam na 60-70 minuta tenisa u jacem ritmu, a sigurno da moze da odstatira na terenu jos toliko .............. mislim da ti taj mec sa RG i nije neki reper, prosto je izdrzao toliko, jer je imao veliku volju da pobedi kilavog protivnika, ali je to izgleda imalo i svoju cenu .............. jednostavno, biologija je neumoljiva u njegovom slucaju i zato mislim da bi za njega bilo dobro da se penzionise do kraja sezone (eventualno da prolongira orpostaj do sledece sezone na travi uz izbegavanje sljake) ......... ne iskljucujem mogucnost da on na Vimbldonu prodje 2-3 kola, ukoliko mu zapadnu neki laganiji protivnici koji pri tome nisu specijalisti za travu, ali vise od toga bi bilo bas veliko iznanadjenje ................... iskren da budem, voleo bih da dodje do meca izmedju njega i Novaka u 1/4 finalu, da jos jednom ukrste rekete, ali cini mi se da i nije neka velika verovatnoca da se to desi .....................
budimo realni, on je pravi tenis prestao da igra posle AO 2020 dakle u 38.godini, sve ovo sada je po meni nepotrebno mucenje zarad sponzora ............... siguran sam da ni Novak a ni Rafa nece imati potrebe da igraju duze od 36-37 godine, jer ce do tada vec odmaci velikom rivalu za par GS titula ....................