Zverev/Cicipas/Nisikori/Delpo - cetvrtfinale
Coric/Monfils/Raonic/Basilasvili - osmina
Vavrinka/Oze-Alijasim/Simon/Gofan/Edmund/Beretini/Lajovic/Djere - trece kolo
fabricio wrote:bezvezarije wrote:Jbg spremao se za šljaku, tankovao američke masterse ali opet nema snage da igra 2 turnira u 2 nedelje.
Nije to samo 2 turnira u dve nedelje, nego 10 meceva u 13 dana. Jos polufinale zavrsio sinoc oko 23h. Uz daleko vecu potrosnju od Nadala.
Na RG ce biti drugacije sa danom odmora izmedju meceva.
Pit Bull wrote:Tim 4. nosilac, na njega moze samo u polufinalu
Tufi wrote:Pit Bull wrote:Tim 4. nosilac, na njega moze samo u polufinalu
A da Zverev je propao u prvom dijelu sezone.
Simon-Raonic-Nisikori-Federer to bi bilo najpovoljnije
Sir Oliver wrote:Svi smo znali da nece imati svezinu i energiju za ovo finale. Ko zna njihovu rutinu, jasno mu je da sinoc nije zaspao pre 4 ujutru. Mene cudi i onaj drugi set, gde je adrenalinom izvukao neku energiju i koncentraciju.
Sve u svemu, odlican turnir, dobra forma. Malo da se odmori i bice kao nov za RG. Mislim da se Nadal uopste ne zavarava da ce ovako biti i u Parizu...
Lakerit wrote:Sir Oliver wrote:Svi smo znali da nece imati svezinu i energiju za ovo finale. Ko zna njihovu rutinu, jasno mu je da sinoc nije zaspao pre 4 ujutru. Mene cudi i onaj drugi set, gde je adrenalinom izvukao neku energiju i koncentraciju.
Sve u svemu, odlican turnir, dobra forma. Malo da se odmori i bice kao nov za RG. Mislim da se Nadal uopste ne zavarava da ce ovako biti i u Parizu...
Могао је да добије јер Надал има комплекс од њега. Тако је добио други сет.
На почетку трећег сета, у првом гему на његов сервис, је направио невиђено грешака, укључујући и зицер смеч(неколико пута је промашио зицере на смечу).
Да је то узео мислим да би брејкнуо Надала, који је почео психолошки да се распада, и да би добио али авај.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests