Gama wrote: Nije mu bilo do tenisa i naravno da razumem. Ko se posle dooobrog odmora i svih lepih stvari koji su mu se desile vraca na posao punom parom.
da se o ovome radi pa ni po jada ali, čujem da je u jučerašnjem intervjuu novak izjavio da je posle w trenirao i previše dakle, nešto tu gadno ne štima
georgina wrote:ali, čujem da je u jučerašnjem intervjuu novak izjavio da je posle w trenirao i previše dakle, nešto tu gadno ne štima
Da, evo sta je rekao
Q. Between Wimbledon and Canada obviously you got married, but how much practice time did you have? Did you have enough? NOVAK DJOKOVIC: More than usual, to be honest. I practiced a lot. I had, you know, more than enough practice. It's just that's sport. You can't win them all.
Q. Right now is it just an issue of timing? Is it something physical? What is kind of keeping you from your best level right now? NOVAK DJOKOVIC: No, there are no real issues. It's just that feeling the ball well on the court. That's it. You know, players that I have lost against both two weeks, they were playing just better than me. I have to deal with that. That's it.
....Obviously we want to peak in NewYork. But again, it's disappointing that I had to lose here second match, and Toronto, as well. Expected more from myself, but, you know, I have to keep on going. Grand Slam is coming up, and that's where I want to do well. http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=101915
Meni ovo zvuci kao kalkulisanje a ne da nesto gadno ne stima. Kad je njemu bio problem da toliko ne oseca lopticu kad se vrati posle "duze" pauze. Kretanje je glavni problem a mislim da nije hteo/zeleo da se lomata za svakom lopticom. Pa on se bolje kretao i sa povredjenim clankom nego sada. Ovi porazi ne moraju nista da znace a dokaz za to su Nadal '10 i Endi '12 (rano ispali sa ova dva turnira a osvojili USO)
Serence tesko ali ipak u finalu. Opet je Karolina dobro oznojila. Ferer lako preko Benetoa do finala, sedmog. Slede nam dva zanimljiva meca
Lud mec skroz , mnogo mi je drago sto je pobedila i to bas na ovaj nacin . Kako je spasila prvu mec loptu
Masha je nocas bila u pravom smislu the bitch a i Sven nije bio bolji, opasno me razocarao. U drugom setu kaze on Mashi, ne zaboravi protiv koga igras, to je Ana Ivanovic, pa duga dramska pauza uz skamenjen pogled u Mashu bez da trepne Ana posle 2. seta otisla van terena a Masha se buni gde je i sta radi. Ona bar ne sme da se buni jer to redovno radi, bas u mecu protiv Kiz se nije pojavila jedno deset minuta i naravno da je Kiz ispala iz ritma plus je bila iznervirana. Onda Ana u drugom gemu 3.seta stala posle prvog poena i merili joj pritisak na sta je Masha opet poludela kad je Ana uspela da se vrati od 2-4 do 4-4 uz opasku gestikulaciju "izmerite joj krvni pritisak". Ali Ani se to cesto desava, uopste nje deo taktike kako Masha misli. http://www.si.com/tennis/2014/08/16/maria-sharapova-mocks-ana-ivanovic-medical-break Ma sta da kazem, vise nikada ne navijam za nju.
Feda nisam gledala, bilo je vec prekasno ali vidim da je bio bas ubedljiv
fantasticna drama. Ana imala dobijen mec vec u drugom setu, al ne bi bila ana kad ne bi sve uprskala. izvukla se cistom voljom na kraju. Masha i njeni niski udarci su jadni. pretpostavljam da je polazeci od sebe pomislila da Ana glumata. bas je ana sposobna u sred poena da stane zbog taktickog MTO-a. moguce da joj se slosilo na psihickoj bazi, ali i zbog toga ima prava da trazi lekara a marijini dugi odlasci u wc u trenucima kada gubi su vec legendarni
I don't give a damn how it's supposed to be That might work for you, it don't work for me You write your truth and I'll write mine One man's ceiling's another man's sky high
4 finala zaredom (Hale, Vimbldon, Toronto, Sinsinati) po prvi put jos od 2008. Valjan podatak. Polufinale u 10 uvece, finale u 4 popodne narednog dana... Strasno koliko se danas sve vrti oko tv prava, blago receno neravnopravni uslovi za dvojicu finalista.
Zensko finale ako ikako uspijem moram da ispratim, Serenin i Karolinin mec je opet bio sjajan. Imam dobar osjecaj kad je Ana u pitanju za finale. Ajdeeee !
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Bice veceras 16-0. Jel zna neko koliko uzastopnih pobeda je rekord nekog tenisera a da ga protivnik nikada nije pobedio? Setio sam se cuvene recenice "Niko ne pobeđuje Vitasa Gerulaitisa 17 puta zaredom".Kada je Vitas konacno posle 16 poraza pobedio Konorsa.xD Ana je trebalo da resi Masu u dva seta ali dobro je sto je uopste na kraju pobedila.Protiv Serene ne verujem da ce imati sanse za pobedu.
-Lepi- wrote:Protiv Serene ne verujem da ce imati sanse za pobedu.
Bio bi mec sigurno ravnopravan jer se i Serena muci. Ali Ana je i emotivno i fizicki iscrpljena od polufinala, bice tesko da se oporavi. Plus cele nedelje guta voltarene zbog bola u ledjima a koji se kako sama kaze reflektuje na kuk. Kako bude, ja sam prezadovoljna i finalom. Jos nocas sam se, ubedjena da Masha dobija, spremila da navijam da je Serena omlati
Serena ocekivano lako sa Anom. Fed se dosta mucio, drugi set izgubio 6-1 ali ipak posle tacno dve godine osvojio Masters turnir.Ferer jednostavno ne ume/moze da ga dobije.
Nije mogla Ana vise, umor plus odlicni servis Serene i to je to. Iz sestog pokusaja prvi put osvaja Sinsinati i osvaja USO seriju i sansu da osvoji rekordnih 4 miliona dolara.
Fedu za razliku od Serene bas lezi Sinsinati, 6. titula i jubilarna 80., 22. Masters Svaka cast, 33. godine i igra bez prestanka i to finale i titula. David i 16. put gubi od Feda
Federer says he thought about pulling out of the tournament when he got here. Didn’t want to overplay. But week went from “good to great”.
RF odigrao treći set tako da čovek ne sme da ga otpiše ni slučajno sa liste najužih kandidata za titulu US Opena. ( da zanematimo sto se u drugom raspao :-))
Bas sam srecan zbog ovog trofeja a tek on. Videlo se na kraju.
Moram da iskazem postovanje za fizicku spremnost finalista. Federer sa 9 pobjeda u 2 sedmice, od kojih je 5 islo u 3 seta, i Ferer koji sa svojim stilom igre, maksimalno se trosi svaki mec, a opet i pored 32 godine, sjajno to nosi.
Rekordni 13. put uzastopno, Rodzer ce igrati na Mastersu najbolje osmorke, i on je vec u Sinsinatiju, tj avgustu premasio broj pobjeda ostvarenih u cjelokupnoj 2013. Odigrao je 12 turnira, 8 finala, 3 titule, uz malo bolju igru u Torontu, ili Monte Karlu, mogao je da se ukljuci i u trku za broj 1 u ATP Race, ali ima vremena
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Velike su 1300 bodova razlike u trci. Dva pobjediva finala koja sam pomenuo bi vec napravila znatnu razliku na tom polju. Na tu listu povremeno bacim pogled, mada nije zanemarljiva ni kad je borba za apsolutni broj 1 u pitanju, narocito kako se godina primice kraju