M.S. wrote:Dolazim do zaključka da je bzv što je Novak imao onakav start sezone, mogao je bre malo da rasporedi, ili-ako ništa drugo, da izosvaja sve i u sezoni dvorane. lakše bi se disalo.
Takođe, čitajući malo ovamo i onamo, dolazim do zaključka da je Federer u najboljoj formi života nakon što je u jednom meču, posle n godina, dobio Nadala u dva seta i kako će sve da poosvaja (bar što se igra na dva dobijena jel).
Elem, super što je Federer pobedio, ipak njemu treba malo više da zapne da dođe do jedinice. Matori izgleda ide na sve ili ništa ove godine i juri te svoje dve nedelje na vrhu koje mu fale. Čekam da MT obračuna kako stoje stvari i koliko mu za to treba jer neće predugo izdržati. Drago mi da Rafa konačno nije u finalu.
Meni ne smeta da Novak padne u ranku, i dalje treba da osvoji samo jedan od tri da mu sezona bude uspešna bez obzira na ostale turnire.
M.S. wrote:Jedino me raduje što je sve izvesnije da će fedomanija ovog puta vrlo brzo da naiđe na još jedno surovo trežnjenje. Krštenica ipak ne laže, samo neki nešto lepše stare.
jabukamen wrote:Meni je zao sto Nole nema tu glad za trofejima i rekordima, a u tenisu broj1 jeste bitan koliko god neki to poricali. Naravno da je najbitnije doci, ali kad si vec tu, kad si u oktobru na 4000 poena ispred drugog i 6500 poena ispred Rogera, malo je bezveze da ga brzo ispustis i prepustis upravo tom Rogeru (kog si trebao tada ostaviti u prasini i poslati u penziju, kao sto je trebao i Izneru uzeti prvi set da mu ne daje nadu) uprkos osvojenom AO. Roger je najbolji godinama, najbolji je u istoriji po n kriterijuma i on sad sa 31 godinom ima veci motiv da juri i n+1. potvrdu da je najveci nego Nole koji je sest godina mladji i koji je daleko manje toga uzeo. Razumem Noletov pristup (jedino se nadam da ako se to desi pre RG da nece kritikovati sistem bodovanja gde on kao osvajac tri GS nije prvi), ali se divim Rogerovom.
“This year I decided I wanted to play a bit more,” Federer said (via USA Today). “If things went great, I knew I could be on a great run coming into Indian Wells and Miami. That’s exactly what happened. I’m a bit surprised it’s all gone that well.”
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests