Board index Arhiva Tenis

Indian Wells 2012.

Re: Indian Wells 2012.

Postby M.S. » 18 Mar 2012, 22:17

Jedino me raduje što je sve izvesnije da će fedomanija ovog puta vrlo brzo da naiđe na još jedno surovo trežnjenje. Krštenica ipak ne laže, samo neki nešto lepše stare :so: .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Dejan » 18 Mar 2012, 22:17

Izjednačiće se sa Rafom ukoliko pobedi imaće po 19.
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Altair » 18 Mar 2012, 22:17

fantasticna je Vika, igra kao zmaj. drago mi da WTA napokon ima takvu igracicu
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby M.S. » 18 Mar 2012, 22:20

i meni je drago :triprsta: .

super, dejane, tim bolje. mnogo mi drago za argumentaciju kontra Nadal-goata. ne podnosim ni jednog ni drugog, al' tu sam uz egomanijaka.
M.S.

Postby georgina » 18 Mar 2012, 22:37

vika sve odradila prema mojim očekivanjima :biggrin: . navijam za niz :okk:

izner takođe prema očekivanjima :thumbdown: . ovaj meč danas ko dečja igra u odnosu na ono juče. smor.
georgina

Postby cecans » 18 Mar 2012, 22:47

Kao sto sam i misila, Izner daleko od jucerasnjeg izdanja, ni onog servisa ni forhenda, u drugom setu patetican :thumbdown:
cecans

Postby Dejan » 18 Mar 2012, 22:55

...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Sony » 18 Mar 2012, 23:23

Izner njanjavo...
Al' bitno da je juce gadjao linije k'o lud. :banghead: :facepalm:
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Gama » 19 Mar 2012, 00:08

Eto sta se desava kad porastu ocekivanja nacije ali i samog Iznera :so: . Kao izduvan balon. Tol'ko li sada ne moze da raspali jace od 133 milja :roll: . Fed stegnuto odigrao 1. set kao i Nole juce ali imao vise srece no pameti. Svoje greske nije skupo platio ali sta da se radi. I to je deo sporta.
Nema sta, rastimovao ga Nole juce, kao da je poceo Izner da se hvata i za prepone u jednom trenutku 1. seta. Lepo posluzenje je dobio Fed. Ali zasluzeno totalno. Najtezi zreb, plus malo prehladjen i sve je to pregurao.

Vidim da su Izner/Kveri izgubili prvi set sa 6-2. Dobice danas Izner duplo nista :manikir:, Rafa utesnu nagradu a Mark Lopez premiju.
Gama

Postby Milutinov Tata » 19 Mar 2012, 00:36

Isner cak ni Fisovskitm otpor da pruzi, Mardi je bar uvek uzimao po set u finalima.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby jabukamen » 19 Mar 2012, 09:18

M.S. wrote:Dolazim do zaključka da je bzv što je Novak imao onakav start sezone, mogao je bre malo da rasporedi, ili-ako ništa drugo, da izosvaja sve i u sezoni dvorane. lakše bi se disalo.

Takođe, čitajući malo ovamo i onamo, dolazim do zaključka da je Federer u najboljoj formi života nakon što je u jednom meču, posle n godina, dobio Nadala u dva seta i kako će sve da poosvaja (bar što se igra na dva dobijena jel :so: ).

Elem, super što je Federer pobedio, ipak njemu treba malo više da zapne da dođe do jedinice. Matori izgleda ide na sve ili ništa ove godine i juri te svoje dve nedelje na vrhu koje mu fale. Čekam da MT obračuna kako stoje stvari i koliko mu za to treba jer neće predugo izdržati. Drago mi da Rafa konačno nije u finalu.

Meni ne smeta da Novak padne u ranku, i dalje treba da osvoji samo jedan od tri da mu sezona bude uspešna bez obzira na ostale turnire.

M.S. wrote:Jedino me raduje što je sve izvesnije da će fedomanija ovog puta vrlo brzo da naiđe na još jedno surovo trežnjenje. Krštenica ipak ne laže, samo neki nešto lepše stare :so: .

Nakon ovolikog boravka na forumu vise nisam siguran sta smo mi formulisali kao Noletov cilj, sta je on izjavio, a sta zaista misli. Sto se mene licno tice, od njega ne ocekujem nista i tamo negde kad je osvojio prvi masters za mene je postao velikan, proslom godinom i cinjenicom da je uzeo to sto je uzeo je postao najveci nas sportista ikad i to ce i ostati i bez trofeja u dvorani i bez jos jednog GS ove i bilo koje godine.

Tempiranja forme, akumulisanje umora, idealno vreme za paljenje motora su za mene totalna nepoznanica i pricam kao laik da mi je bilo draze kad je lane mesio krofne i stapice i kad je zavrsavao meceve za 50 minuta i ne vidim da je to vise iscrpljivalo od mucenja od 2,5 sata ma koliko se u tim mecevima "stedelo". Takodje, ukoliko Roger neprijatno iznenadi na RG tesko da ce to biti zato jer se umorio u Roterdamu ili Dubaiju dok su Nole i Rafa iskusno odmarali od prvog turnira sezone.

Meni je zao sto Nole nema tu glad za trofejima i rekordima, a u tenisu broj1 jeste bitan koliko god neki to poricali. Naravno da je najbitnije doci, ali kad si vec tu, kad si u oktobru na 4000 poena ispred drugog i 6500 poena ispred Rogera, malo je bezveze da ga brzo ispustis i prepustis upravo tom Rogeru (kog si trebao tada ostaviti u prasini i poslati u penziju, kao sto je trebao i Izneru uzeti prvi set da mu ne daje nadu) uprkos osvojenom AO. Roger je najbolji godinama, najbolji je u istoriji po n kriterijuma i on sad sa 31 godinom ima veci motiv da juri i n+1. potvrdu da je najveci nego Nole koji je sest godina mladji i koji je daleko manje toga uzeo. Razumem Noletov pristup (jedino se nadam da ako se to desi pre RG da nece kritikovati sistem bodovanja gde on kao osvajac tri GS nije prvi), ali se divim Rogerovom.

Kad gledam gde je sada Safin, gde su Davidenko, Nalbandian, Hjuit i Rodik stvarno je Roger i u starenju dominantan u odnosu na svoje vrsnjake.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Delester » 19 Mar 2012, 09:44

jabukamen wrote:Meni je zao sto Nole nema tu glad za trofejima i rekordima, a u tenisu broj1 jeste bitan koliko god neki to poricali. Naravno da je najbitnije doci, ali kad si vec tu, kad si u oktobru na 4000 poena ispred drugog i 6500 poena ispred Rogera, malo je bezveze da ga brzo ispustis i prepustis upravo tom Rogeru (kog si trebao tada ostaviti u prasini i poslati u penziju, kao sto je trebao i Izneru uzeti prvi set da mu ne daje nadu) uprkos osvojenom AO. Roger je najbolji godinama, najbolji je u istoriji po n kriterijuma i on sad sa 31 godinom ima veci motiv da juri i n+1. potvrdu da je najveci nego Nole koji je sest godina mladji i koji je daleko manje toga uzeo. Razumem Noletov pristup (jedino se nadam da ako se to desi pre RG da nece kritikovati sistem bodovanja gde on kao osvajac tri GS nije prvi), ali se divim Rogerovom.

i ja imam problem s navedenim
meni ne lici bas na novaka od prosle godine ovoliko taktiziranje. Neko taktiziranje je uvek pozeljno, ali ovo je poprilicno potcenjivanje svojih mogucnosti.
prosle godine je sve mogao, ove godine je odlucio da ne moze?!, jer ovo nisu rezultati nekoga sa drajvom. ne bih ni A rekla da daje sve od sebe i gubi sve redom.
neko ce reci da je postavio druge prioritete, e pa i sa njima imam problem. :biggrin:
to je kao terati borbeni avion da vozi civile saobracajnim rutama :biggrin: alo bre decko, wtf, jedrilica bre ima vecu ambiciju :roll:
i ja razumem njegov pristup, ali me rogerov nervira jer treba da je novakov :biggrin: ne ide bre da starac ima jaci udarac
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Gama » 19 Mar 2012, 10:30

Borbeni avion i jedrilica :lol: . Vidis da se za sada samo slika pored 'bombadera'. Cekamo da poleti :manikir:

“This year I decided I wanted to play a bit more,” Federer said (via USA Today). “If things went great, I knew I could be on a great run coming into Indian Wells and Miami. That’s exactly what happened. I’m a bit surprised it’s all gone that well.”

Sve se svodi na sta je ko odlucio, kada pricamo naravno o ovima na vrhu. Cek, cek, da li to vazi za Endija? :confused: :biggrin:
Fed je odlucio da vise igra, ima 39-2 odnos pobeda. I nismo samo mi, i on je iznenadjen rezultatima :laugh:. Nole je odlucio nesto trece i u skladu sa tim i slabije odigrao Dubai. I sam je rekao da ce igrati maksimalno ove najvaznije turnire. I sve je islo po planu do polufinala. Juce je jako zeleo pobedu, bas je bio vidno iznerviran ishodom meca. Ali nekada se spletom raznih okolnosti izjalove planovi (lose odluke u bitnim momentima) kao sto se i Rafi izjalovilo (hladno i vetrovito vreme... :biggrin: )
Sta da se radi :beyond:, ostaje nam da se nadamo da ce Nole nadalje ozbiljnije pristupiti svakom mecu, da ne ceka greske protivnika. Posle meca sa Almagrom je rekao da je znao da ce Almagro dobro igrati ali i vise gresiti :facepalm: . To je ocekivao i od Iznera, zato se toliko i cudio linijama (nas stari Nole koji gleda u nebo) i eto sta se desilo :colera:
Ocekujem da ce u Majamiju svi da grizu maksimalno jer su svi u IW-u, sem Feda :roll: , ostvarili slabije rezultate od planiranih.
Bice zanimljivo!
Gama

Postby anantaram » 19 Mar 2012, 10:50

A zamislite kako bi matori tek igrao da podloge nisu ovako nepodnosljivo spore.
anantaram

Postby M.S. » 19 Mar 2012, 11:14

Ja se Federeru divim još od onda kad se vratio na broj jedan. I ranije je bilo štošta za divljenje kod njega, ali mahom u domenu samog teniskog terena. Van toga je ponekad delovao u kao da pliva u žestokim iluzijama (spreman sam da srušim Nadala na RG-u, vratiću prvo mesto, itd) i da mu je um pomutila slika savršenog sebe (i dan danas najčešće tako zvuči). Način na koji je iskoristio Nadalovu gaf sezonu naspram toliko mlađih i očekivano poletnijih igrača, jeste za divljenje.

Očekivati od Novaka da mu glad bude jednakog intenziteta kao Rafina ili Federerova, za mene nikad nije zvučalo logično. A samo u tome je razlika između 5-10-15 slemova. Razlike u samoj igri na vrhuncu forme su vrlo male, ako i postoje. Neko pomiriše slavu i zasiti se, neko je nezasit apsolutno. VIdećemo, ja još uvek ne znam hoće li on biti bliže brojki 5 ili brojki 10 na kraju, moguće da već od Majamija dobro zagreje motore i počisti sve pred sobom. S druge strane, i Nadal i on su s izuzetkom Melburna, prilično oprezno krenuli sezonu, rekla bih da obojica pokušavaju da se sačuvaju za bitnije duele ove godine (imam utisak da je Nadal skinuo nogu sa gasa kad je Novak ispao, čeka ga i oštri mačeve za sezonu šljake).
M.S.

PreviousNext

Return to Tenis