Dovla933 wrote:black key wrote:Nema nista od Medjedovica, ovaj Coboli ga lako dobija za sada .................... momak igra sa velikim oscilacijama upravo onda kada treba da napravi proboj medju prvih 100 ....................... a taj pokusaj traje evo vec skoro godinu dana ..................
Bzvz, odmah sam znao da mu je los zreb, rival naizgled pobediv, a znao sam da nece moci da ga pobedi, Coboli odlican igrac, ne bih se iznenadio da izbaci i Runea
Pit Bull wrote:Pozitivno:
-Nije igrao duze od tri seta
-Imao je solidnog rivala za start turnira i pomoci ce da udje u ritam brze nego da je bio neki levat
Negativno:
-Ne izgleda da sa ovom igrom i danas i unazad pola godine moze protiv Alkaraza ili Sinera
Pit Bull wrote:Ako dodje do toga meca Djokovic-Zverev u polufinalu, mislim da Zverev ne bi imao nikakvu sansu.
Zverev je psihicki uzasan u bitnim GS mecevima, a to bi bio bas bitan mec. Pri tome ako Djokovic dodje do polufinala to znaci da je uhvatio vec neki ritam i da igra dobro jer u suprotnom ne bi ni dosao.
Muzeti ce biti bas mina ako dobije Monfisa. Lani je izbacio Novaka u Monte Karlu, ima iskustvo protiv njega na RG kad je poveo 2-0 i za Novaka bi super bilo da mu Monfis tu dodje u R3.
black key wrote:Nema nista od Medjedovica, ovaj Coboli ga lako dobija za sada .................... momak igra sa velikim oscilacijama upravo onda kada treba da napravi proboj medju prvih 100 ....................... a taj pokusaj traje evo vec skoro godinu dana ..................
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.
pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.
pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
"Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova tima pre nego što je turnir počeo. Najveći problem sa kojim se trenutno nose kada je u pitanju Novak je to što ima dana kada se probudi sa istom motivacijom, a ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom, svojom decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo. On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena", rekla je Bartoli i dodala: "Razgovarala sam sa jednim od njegovih trenera koji mi je rekao da meč u Rimu nije želeo da igra dok je bio na treningu, bio je veoma dobar. Shvatamo da ovi veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije."
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests