Nowitzki.ct wrote:A uzimas presjek na 11 godina, vjerovatno na to misli posto ni to jos ne cujah

Vjerovatno logikom da 10 ne odgovara jer svojim pulenima zakidas po titulu/finale, a preko 11 jer Federer dobija onda titula i finala koliko te volja. Od Nadalovog prvog Garosa do Njujorka '10 je proslo 7 i vise godina, ne vidim zasto ih ne bi uzimali u racunicu. Jeste trebalo je krvavog rada i vise nego sto je za ocekivati za nekog njegovog ranga i klase da nauci da igra na betonu, ali to nije problem ovih koji su osvajali.
Posto upanes ko indijanac sa auhuhuhu, onda lepo racunamo od starta svakome i odnos je 20-20-17, i nema zima. Da si uso u diskusiju a da procitas sta pise, onda bi video da komentarisemo onih famoznih 6-7 godina gde se kaze da nadals i fed i djoka lupaju na hardu. Po uso se ne bi reklo, takodje sam izvadio i zadnjih nekoliko godina , da si cito, i pise 2-1-0. Dakle za nekog kome se jebe mama na hardu ima duplo vise uso od obojice zajedno
Takodje da pojasnim to 11, kad podjed od okrugle godine, tj 2010, sabiranjem dobijas 11 zakljucno sa 2020, nista pristrasno. Podji slobodno i od 2011, svejedno feda tamo nema od 2008
Ne uvredi se za indijanac, najvise slici tome kad izadju iz zasede. Mada sad vidim da ana.rs vise dodje ko taj indijanac, cita selektivno
Takodje se zsboravise i one dve godine nadala, kada je sanirao kolena. Sta bi tek bilo da nije imo toliku pauzu
Takodje od Nadalovog prvog RG su titule jurene sa rodikom, safinom, blejkom, mojom, davidenkom, hk Fererom, siderlingom, cim stasase, i naucise, dibijamo sta dobijamo, fed sa 39 ima isto koliko i nadal sa 34, a djoka ga juri ooasno. Ostace nekako na 3 of goat, sta god ja piso il ne piso
Neka realnost ne bude briga ma koju se obaziremo
Zivi mi bili i ti i ovaj spiner saa ane