Dok ne zakljucate temu da i ja kazem nesto, iako nisam gledao part 2 zbog obaveza. Nisam ni citao sta ste pisali jer nisam imao snage, pa ako se ponavljam izvinjenje, a ako treba i izvinucu se i postaviti sliku
Mnogo mi je tesko pao poraz, sto zbog propustene istorijske prilike, sto zbog nacina na koji je isti dosao. Ja sam i sad ubedjen da nije bilo fuckin' kise i da se zavrsilo u nedelju Nole bi napravio preokret. Rafi je usla voda u usi, palo samopouzdanje i mislim da bi ga Novak dotukao. Ovako prespavana noc, tim psihologa i ovaj psihicki kao nov.
Ocigledno je da problemi u njegovoj igri postoje i to jos od kada se
razveo od doktora, jos neko vreme je jahao na tom talasu, ali kako vreme prolazi sve je dalji od Novaka 2011. Da li je doktor direktan razlog tome (pre svega mislim u psihickom smislu, da mu je ulivao neku sigurnost) ili je splet okolnosti doveo do toga ne znam.
Ono sto se meni ne svidja su velike oscilacije u igri i nacin igre koji se menja svaki set. Razloge ne znam, da li su takticke prirode, psihicke ili fizicke, ali tu ce nesto morati da se menja. Druga stvar je njegovo ponasanje na terenu, deluje mi kao da vise ne uziva dok igra, koliko tu tacno uticaja ima prezasicenje ne znam, ali verovatno ima.
Rafu treba tuci prvom sledecom prilikom kako zna i ume i pokazati mu da je sljaka jedno, ali da je trava/beton nesto sasvim drugo i da jos nije blizu Novaka. Jos uvek tvrdim da od novaka kada je u fokusu boljeg igraca nema.
RG sto pre zaboraviti i okrenuti se drugim stvarima, pre svega OI.