Kreanga wrote:dacolik wrote:Zasto je Nadal najveci s 20 GS ? Zato sto bi imao 13 puta osvojen RG ?
Olimpijski sampion u singlu.To je razlika.
dacolik wrote:To je sigurno svima na umu![]()
Znaci ako bi Novak zavrsio karijeru s istim brojem slemova kao Nadal ,Nadal je bolji zbog zlata s olimpijskih (ako Novak ne uzme zlato nikad) ?
Kreanga wrote:dacolik wrote:To je sigurno svima na umu![]()
Znaci ako bi Novak zavrsio karijeru s istim brojem slemova kao Nadal ,Nadal je bolji zbog zlata s olimpijskih (ako Novak ne uzme zlato nikad) ?
Da,apsolutno,makar je to moje misljenje.
Pravda bi i bila da neko od njih dvojice ponese tu titulu najveceg bez obzira sto se zna za koga navijam.
Skoro su vrsnjaci,u isto vreme su pravili uspehe,imali epske duele i njihove titule ne mogu da se mere uz svo postovanje sa Federerovim.Prosto Federer je veliku vecinu uzeo u vreme dok su mu najveci rivali bili Hjuit i Rodik,ovi su uzimali u vreme velike cetvorke.
Kreanga wrote:dacolik wrote:Zasto je Nadal najveci s 20 GS ? Zato sto bi imao 13 puta osvojen RG ?
Olimpijski sampion u singlu.To je razlika.
Kreanga wrote:Oni ne definitivno,on da
Pa on 8 godina nije pobedio Novaka na GS-u,mislim da i sa Nadalom ima negativan skor na slemovima.
Pa za koga cu da navijam sta mislis
Kreanga wrote:Videcemo,Nadal je na RG favorit protiv svih.E sad da li ce opravdati videcemo.Ma kakva njegova kolena,otpisan je bio jos pre par godina kad je isto imao duzu pauzu pa se opet vratio,osvajao slemove i postao opet br.1
Ne smem ja njega nikad vise otpisati
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests