Milutinov Tata wrote:Hrabra prognoza, s obzirom na sva desavanja poslednje 2 godine. Ja sam ovde na formu (ne znam na kojoj temi) pred 2017. cini mi se prognozirao u naredne 2 godine (2017/2018) 5 GS za Novak i Marija i njihovu dominaciju i borbu za broj 1, 2 GS za staru gardu (Federer, Nadal, Vavrinka, Delpo i ostali) i 1 za nekog novog (mlad igrac ili neki od "izgubljenih"). Nije lose ispalo, Mari je dugo bio broj 1 prosle godine, Novak na kraju ove, uzeli zajedno 2 GS. Cak ni onaj 1 GS ovi ostali nisu uspeli da maznu od starijih.
Sad bih bio malo oprezniji, cini mi se da je tesko zamisliti da bar 4-5 trofeja u naredne 2 godine ne odu kod najbolje trojice. Novak je jedini od njih koji ce se boriti za broj 1, uz njega ide Zverev kome treba iskorak na GS turnirima koji bi mogao da ga vine u nebo. Tu su Coric, Cicipas i Hacanov kao drugi esalon. Grku ce biti dosta teze sledece sezone, sada ce on biti meta i videcemo kako ce se nositi sa tim. Coric je pokazao da polako sazreva i da mu treba jos malo da bude legitimni Top10 igrac. Hacanov je tip tenisera koji na prepad moze do GS titule, cak i pre ovih od kojih se to prevashodno ocekuje. Verujem da nova generacija do kraja 2020. uzima 1 sigurno, a verovatno 2 GS.
Za ostale opet mrvice, ali sada im dajem 1-2 titule, no bice im tesko, Morace da ruse i starije, ali i mladje u pohodu na titule. U doba tranzicije uvek ovakvi negde pokupe kajmak (Johanson, Kosta, Ivanisevic, ili pre njih Gomez, Stih)
The ATP, governing body of men’s professional tennis, has announced the final shortlist of candidates bidding to host the ATP Finals. The cities of Manchester, England, Singapore, Tokyo, Japan, and Turin, Italy, have been selected by the ATP to progress and will now be assessed alongside London in the final phase of the bidding process to host the ATP Tour’s crown jewel event from 2021 to 2025.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests