Board index Arhiva Tenis

Ne znate s kim, gde i kad da igrate tenis? Evo rešenja

Ne znate s kim, gde i kad da igrate tenis? Evo rešenja

Postby Nenad » 13 Nov 2013, 13:21

Ljubitelji rekreativnog tenisa konačno mogu bez muke da treniraju svoj omiljeni sport, u tome napreduju i nadmeću se čak i na turnirima. Sajt "eTennis League" omogućuje svim posetiocima da pronađu lokalne igrače na istom ili sličnom nivou veština, zakažu mečeve i igraju čak ligu na teniskim terenima u svojoj blizini.

Registracija je besplatna i jednostavna, popunjavanjem forme na sajtu www.etennisleague.com/rs/register. Nakon toga, u zavisnosti od ambicija igrači mogu odabrati prijateljske mečeve ili se registrovati za neku od ponuđenih liga u svom mestu.

Prijave za lige su u toku, i u planu je da na proleće počnu prve lige na raznim nivoima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kraljevu. Već početkom leta očekujemo da će broj gradova u kojima ćemo organizovati lige biti mnogo veći....

tekst u celosti mozete procitati na http://www.24sata.rs/vesti/sport/vest/n ... 8930.phtml

odlicna vest za ljubitelje tenisa,zar ne?
nikad se ne zna,mozda se i sretnemo na nekom od meceva :okk: :) :)
Nenad

Re: Ne znate s kim, gde i kad da igrate tenis? Evo rešenja

Postby Hezonja » 13 Nov 2013, 13:51

Dobrodosao Nenade.
Hezonja

Postby Nenad » 14 Nov 2013, 08:06

bolje vas nasao :biggrin:
Nenad

Postby georgina » 20 Feb 2014, 14:09

E LJUDI, POMAGAJTE

na leto mi dolaze rođaci iz kanade, porodica
jedan član je devojčica od 14 godina koja trenira tenis već 5-6 godina i izgleda da joj dobro ide
sada bi roditelji hteli da ona trenira i tih mesec dana koliko će biti u bg, negde u julu i traže da im nađem nekog dobrog trenera
ja o tome nemam pojma. može li mi ko pomoći ?
georgina

Return to Tenis