Board index Košarka Košarkaški miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby zeppelin » 23 Jul 2025, 01:03

BlackOwl wrote:Gle ovog wagnera :laugh:
Aj sad neko da mi objasni kako ovo moze biti bilo sta nego imbecilno botovanje i rejdzbejtovanje. Izuzetak jedino ako je osoba mladja od 20 god.

Evo, već radi provokacija, čak i u online formi. :lollol: Još sam i tačno znao ko će prvi da se javi. :laugh:

PERA wrote:Normalno, jer su "drugosmrdijanci" najveći neprijatelji u srbalja. Jebeš pink, informer, jebeš pedera, lezbejki, keramičara, dezertera, jebeš i svinju udboradikalsku, nerviraj "drugosmrdijance" jer si tako u mogućnosti.

Pa gde ćeš većeg drugosmrdijanca od Žvalavog govneta? Propaganda i spika sa TV-a su jedno, njegova (ne)dela nešto sasvim drugo. Što veća izdaja i nauljavanje bulje, to više primitivnog radikalskog treš "patriotizma".

Da ne pričam da mi se želudac okrene kakve retarde viđam na protestima. Takvi će da sruše režim kad i general Romel odozgo dočeka novu ukrajinsku ofanzivu.

Buzz wrote:Bukvalno, ovakve podvale treba seci u korenu, takodje i one sa EU zastavama sto samo dodju da provociraju i izazovu bes ljudi...

Slobodno me saseci kad me vidiš, jedva čekam.
zeppelin

Postby Ziks96 » 23 Jul 2025, 07:17

Dirizabl dosao bas ratoborno nastrojen, nesto kao i idol mu Prigozin, samo da ne prodje kao on.

Spoiler: pokaži
U forumskom smislu naravno.
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Malkovic » 23 Jul 2025, 07:19

Удри, Цепелине.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Produzenisamlekom » 23 Jul 2025, 07:46

Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Everton804 » 23 Jul 2025, 10:15

Ne pali se niko normalan na ovakve stvari, shvatila je vecina ljudi velicinu problema i urgentnost brzog resavanja pa ih ne interesuje dal sa njima hoda neko u Wagner ili EU majici...Polazim od sebe i par ljudi sto znam, totalno nas ne interesuje sto naprimer sa nama hodaju anti-fa i zeleni, jedino sto je bitno to je da padne siptarcina.

P.S
Odbanujte frakija, fale njegovi surovo iskreni komentari iako je pro-wagnerovac :biggrin:
16.1
Everton804

Postby Niksicanin » 23 Jul 2025, 10:18

Unaviđeli dragog brata Fratela :biggrin:
Niksicanin

Postby Produzenisamlekom » 23 Jul 2025, 10:22

zeppelin wrote:
Da ne pričam da mi se želudac okrene kakve retarde viđam na protestima. Takvi će da sruše režim kad i general Romel odozgo dočeka novu ukrajinsku ofanzivu.

Ali kada ovo pročitam kao neki argument ,povraća mi se....
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Zlaja » 23 Jul 2025, 10:26

Studenti su pokazali da su hrabriji od npr. navijackih tribina.

Klinci su se pokazali na delu, dok npr. hrabri vojnici sa tribina i u strasnim majicama nisu otisli dalje od pesmica za uhapsene i prskalica.
Zlaja

Postby Inzaghi » 23 Jul 2025, 11:30

Produzenisamlekom wrote:
zeppelin wrote:

Ali kada ovo pročitam kao neki argument ,povraća mi se....

Zeleni i ostala stoka koja i mene nervira pokazali veca muda od svih ostalih. Uvek su u akciji. Zene isto.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby medjutim » 23 Jul 2025, 11:49

Ti koji vas nerviraju su protiv suštine ovog režima.

Za razliku od svih onih koje je isti kurac pravio kao i ovu vlast, ali bi eto možda malo manje krali i možda malo sporije priznavali Kosovo, pa su kao ok, valjda.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Malkovic » 23 Jul 2025, 12:10

Pa gde ćeš većeg drugosmrdijanca od Žvalavog govneta? Propaganda i spika sa TV-a su jedno, njegova (ne)dela nešto sasvim drugo. Što veća izdaja i nauljavanje bulje, to više primitivnog radikalskog treš "patriotizma".

Мислим да су се сви отпораши уталили код бугојанског Броза. На то додај Бокане и остале погане, добијеш фину екипицу.

На пример, САНУ је зрела за расформирање и одузимање титуле академика свим редовним и дописним члановима, без икаквог изузетка. Без икаквог изузетка, нико од академика већ 12 година ни да бекне да вишеструки повратник у пишању на Устав Србије располаже српском територијом као да је његова лична дедовина у некој бугојанској припиздини. И до дана данашњег се нити један није нашао да то изрекне, серем им се у академске титуле и сваку корист коју од тога набоду.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Buzz » 23 Jul 2025, 13:15

Covek uvozi narod, menja stanovnistvo, ostavlja ljude bez posla, drzi ih u pritvoru bez osnova, deli otkaze kako stigne, prebija, razbija lokale i autobuse ljudima koji podrzavaju studente, ali sve je to nebitno, ajde da nerviramo jedni druge zastavama EU, vagnerom, duginim bojama itd, i onda ocekujemo promenu vlasti, how yes no.
Pritom ti Rusi i EU, zapravo podrzavaju tirana i spoticu nas na svakom koraku, jer kako bi onaj izvestaj, zvucni top nije upotrebljen, mi smo svi coravi i gluvi sto smo to videli/doziveli...
Mozda je narod za vreme Milosevica i nasedao na pricu da ce nam zapad/istok pomoci u borbi, ali sada je sasvim jasno da ovo ludilo samo narod kome je jedini interes promena vlasti i normalan sistem je ispravna i orava prica, sve ostalo je sjasi kurta.
Buzz

Postby Cuburac » 23 Jul 2025, 17:59

https://nova.rs/vesti/hronika/ko-je-muhamed-tetvani-samozvani-kralj-horgosa/

Ovi dokazano ne mogu da rese ni probleme u Srbiji, u kojoj imaju sva ovlascenja, a kamoli na KIM.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Mikisha » 23 Jul 2025, 18:11

Taj tekst je kerin kurac u odnosu na stvarnsot.

Zandarmerija cisti jedne u korist drugoj grupi..
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby zeppelin » 23 Jul 2025, 20:53

Malkovic wrote:

Мислим да су се сви отпораши уталили код бугојанског Броза. На то додај Бокане и остале погане, добијеш фину екипицу.

Spoiler: pokaži
На пример, САНУ је зрела за расформирање и одузимање титуле академика свим редовним и дописним члановима, без икаквог изузетка. Без икаквог изузетка, нико од академика већ 12 година ни да бекне да вишеструки повратник у пишању на Устав Србије располаже српском територијом као да је његова лична дедовина у некој бугојанској припиздини. И до дана данашњег се нити један није нашао да то изрекне, серем им се у академске титуле и сваку корист коју од тога набоду.

Bukvalno svi. Ovi što nisu baš otvoreno i direktno, sad glume opoziciju. I to loše. Čista šmira, ali očigledno prolazi.

Ako je Žvala švapska kučkica, ja stvarno ne znam šta su oni... Odbačeni i degenerisani štenci koji cvile i grebu da se dokopaju sise. Neke znam i lično, jedini razlog što nisu sns jurišnici je splet okolnosti, to je baš taj nivo nitkovluka.

Trk u ambasadu da im se kaže da "Biraju Borbu" :D . Brozu iz Čipuljića "legitimitet", njima pare iz budžeta i svima lepo, demokra, ti i ja.

Malo nam je bio jedan Čeda Jovanović, sad imamo dvojicu. Za SANU nemam šta da dodam, sve si opisao. Ološ.

Ziks96 wrote:Dirizabl dosao bas ratoborno nastrojen, nesto kao i idol mu Prigozin, samo da ne prodje kao on.

Moji idoli su (nekad bili) muzičari i sportisti, nikad krimosi i kgb-ovci. E, sad ako sam preterao nek' prođem k'o Prigožin, šta da se radi. :beyond:

Image

Par puta sam to i zaslužio ali mi je agilna uprava foruma progledala kroz prste.
zeppelin

PreviousNext

Return to Košarkaški miks