mortician wrote:Znači ne uživaš u sinoćnoj tituli,ne uživaš u dominaciji,ali brineš šta nas čeka sutra....Zamolio bih te da mi odgovoriš na par pitanja.Prvo jel ti misliš da ćemo mi večito da vladamo i osvajamo titule(ja se nadam da hoćemo,ali je to nerealno),jer iz toga šta nas čeka sutra verovatno misliš na neku sezonu kad nećemo uzeti neki trofej,pa možda niti jedan,ali jbt i to mora doći kad-tad.Drugo pitanje sam ti postavio u prethodnom postu,a tiče se sinoćnjeg branjenja pika i preuzimanja u odbrani,za koji čini mi se iniciraš Duleta kao nekoga ko je zaslužan za to.
Poštujem te kao jednog od najkonstruktivnijih forumaša,delim većinu tvojih stavova,ali druže,ako se ne varam ti si jedini koji se izgleda ne raduje tituli(naravno da se raduješ)

Drago mi je zbog titule, istina od svih osvojenih zadnjih godina, ponajmanje u njoj uzivam. Ralog je ocigledan, ne mislim da smo na dobrom putu
Pod sutra ne podrazumevam daleku buducnost, vec onu vrlo blisku. Dominacija u nikad slabijoj domacoj konkurenciji, trebalo bi da postane alibi za evropsku nemoc. A EL je ono sto ja uzimam kao reper kvaliteta. Isto tako smatram da nista necemo dobiti samim dovodjenjem mladih, talentovanih igraca, ukoliko nema, a nema, nekoga ko je sposoban da kvalitetno radi sa njima
Posto smo sinoc demonstrirali odbranu, koja je za dve klase bila bolja od najbolje sto smo imali priliku da vidimo tokom sezone, neki zakljucak se namece sam po sebi, da ne kazem da je ocigledan
To je jedaj vec objasnio, a i sada je napisao za mene ohrabrujuci post, koji mi uliva nadu da jos uvek nije sve izgubljeno. Voleo bih da verujem da puke titule nisu dovoljne, a za ostalo se vec Muta u KG moze pobrinuti. Bitno je da onaj pogubljeni, teleci pogled, nije promakao ni onom koji odlucuje o svemu
Vlade...