Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: KK Partizan 2010/2011

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 17:59

aca04 wrote:Da li to znaci da bi bolje bilo da smo zinoc izgubili?! Zarad boljeg sutra...

Naravno da ne znaci, mada bi se svakojako moglo tumaciti. Ipak, trofej je trofej, a nadam se da nisi i ti zaboravio moje vidjenje meca i sta sam napisao. Sad sto je trijumf prouzrokovao euforiju, amneziju, glorifikaciju i plebiscitarno izjasnjavanje da bi trebalo da istrajemo u suludom pokusaju da od bukve napravimo novog Duleta, drugo je pitanje. I otuda moja reakcija. Histericnu masu je nemoguce ubediti u bilo sta, imali smo mi na ovim prostorima mnogo primera za to. Shvati se tek onda, kad posledice postanu mnogo bolne i na kraci rok neizlecive
irriducibili

Postby mortician » 22 Apr 2011, 18:56

irriducibili wrote:Sad smo dosli i do toga da ne samo da nemam argumente, vec i da bolesno mrzim strucnjakatm :shock:

Sincnja pobeda vam je bila dovoljna da zaboravite celu sugavu sezonu, kao i sva ponizenja koja smo doziveli, kada smo naspram sebe imali bolji tim, ili cak samo boljeg trenera. Zao mi je, ali ne mogu da, poput vas, uzivam u necemu sto osvajamo peti put uzastopno, u najlosijoj konkurenciji ikada, a da ne mislim sta nas ceka sutra. Pritom se cak pokrivaju oci i odbija da se vidi kolika je Duletova zasluga sto smo sinoc pobedili

Odustajem, ovo je velika strucnjakovatm i vasa pobeda, uzivajte. Samo sto ta pobeda ima jako veliku cenu, a racun ce stici neminovno. Kad bude stigao, kad glava bude zabolela, onda ce biti kasno. No, i na Titaniku je orkestar svirao do zadnjeg trenutka. Ako se sada ne prepoznajete, ne znaci da necete. A dotle... :harmonikas:

Znači ne uživaš u sinoćnoj tituli,ne uživaš u dominaciji,ali brineš šta nas čeka sutra....Zamolio bih te da mi odgovoriš na par pitanja.Prvo jel ti misliš da ćemo mi večito da vladamo i osvajamo titule(ja se nadam da hoćemo,ali je to nerealno),jer iz toga šta nas čeka sutra verovatno misliš na neku sezonu kad nećemo uzeti neki trofej,pa možda niti jedan,ali jbt i to mora doći kad-tad.Drugo pitanje sam ti postavio u prethodnom postu,a tiče se sinoćnjeg branjenja pika i preuzimanja u odbrani,za koji čini mi se iniciraš Duleta kao nekoga ko je zaslužan za to.

Poštujem te kao jednog od najkonstruktivnijih forumaša,delim većinu tvojih stavova,ali druže,ako se ne varam ti si jedini koji se izgleda ne raduje tituli(naravno da se raduješ) :kos:

:waiting:
mortician

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 18:56

Predati se u polufinalu i pogubiti se toliko da profesor Koprivica mora da intervenise kako bi mu povratio svjest i
vratio ga u realnost je nesto preko koga sefovi u klubu nece tek tako da predju.Njegovo ponasanje kao i igra u
domacici ce biti sada pod duplom lupom i te vrste slabosti ukoliko se ponovo pojave ce biti sankcionisane brzo
i ostro.Ja inace u zivotu ne volim labilne muskarce i zene i imam prezir i gadjenje prema takvoj vrsti ljudi.
Ako je tvoja profesija i ako si treniran da na gusenje i nedostatak kiseonika uopste ne reagujes i cekas kao
neka ovca da te protivnik zakolje a pri tome jos se totalno predas onda ne samo da ne zasluzujes da si na
klupi Partizana vec ne zasluzujes da zivis uopste.Nas trener moze da ima milion prednosti ali ova izgleda
urodjenja mana se mora lijeciti ili sasjeci u korjenu.Igra je najmanji problem,ona ce vremenom doci i kockice
ce se poklopiti jer Vlada fanaticno i kvalitetno radi i ima stvarno odlicno kosarkasko znanje,ali ukoliko u nekoj
utakmici ponovo ponovi ili pokaze cin predaje kao i taj jegnjeci-pred-klanje pogled budite sigurni da ce istog trenutka
popiti otkaz.
Budimo sigurni da se niko sa Partizanom nece zajebavati pa taman osvojio sve titule ove sezone.
Inace obavljen je razgovor sa Vladom i posebno mu je skrenuta paznja na dogadjanja iz polufinala......... tako da mu tu
sada nece moci pomoci ni veliki Dule ukoliko on sam ne bude to u mogucnosti.
jedaj

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 19:09

Covjek koji citave sezone ima psihickih problema sa ponasanjem kao i sasvim opravdanim gubljenjima na pojedinim
proslim mecevima sada odjednom sa takvom sigurnoscu povede ekipu do trofeja protiv takve EL ekipe kao sto je
Olimpija i to na domacem parketu uz to hladan kao spricer..................jel vam nesto ne stima uvde ili sam ja lud ili
su mu mozda igraci dobrom igrom skinuli taj pritisak....................razmislite malo i ako neko od insajdera moze da nam
kaze sta se dogadjalo te noci u hotelu nakon polufinalnog duela i otkuda sada vise nije pritisak Duletovo pojavljivanje
na Partizanovim utakmicama kao i odsjedanje u istom hotelu.
jedaj

Postby MorningGlory » 22 Apr 2011, 19:14

@Jedaj meni je neverovatno koliko ides iz krajnjosti u krajnjost , od tolikog branjenja Jovanovica sada si postao jedan od njeogvih najostrijih kriticara...

Izvini ali ne razumem takve ljude
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Isiah » 22 Apr 2011, 19:17

Ti si druze jedaj u svojoj strasti kanda malo zastranio i zaboravio da je ovo ipak samo sport. Pravo na zivot i postojanje, bojim se, nije u tvojoj nadleznosti.

Mozes da mislis sta zelis ali batali te inside kvazi informacije. Nismo bas svi sisali vesla da verujemo da sef dodje i naredi starijem ciki da pred djacima ponizava mladog ucitelja u pripremi za skolski ples. Svasta se radi i svasta se desava, ali moj je utisak da tebe neko dobrano lozi i uziva u tome.

Uzgred, alonzo objasnio.

Cestitke igracima, Vladi, upravi i, naravno, najzasluznijem za sinocnju pobedu, bezgresnom Duletu.
Isiah

Postby mortician » 22 Apr 2011, 19:19

Dule je gledao meč protiv Himkija u Moskvi...a i dalje ne dolazi u Pionir,jer je jasno rekao da bi ga navijači "nepristojno" pozdravili.
mortician

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 19:19

mortician wrote:Znači ne uživaš u sinoćnoj tituli,ne uživaš u dominaciji,ali brineš šta nas čeka sutra....Zamolio bih te da mi odgovoriš na par pitanja.Prvo jel ti misliš da ćemo mi večito da vladamo i osvajamo titule(ja se nadam da hoćemo,ali je to nerealno),jer iz toga šta nas čeka sutra verovatno misliš na neku sezonu kad nećemo uzeti neki trofej,pa možda niti jedan,ali jbt i to mora doći kad-tad.Drugo pitanje sam ti postavio u prethodnom postu,a tiče se sinoćnjeg branjenja pika i preuzimanja u odbrani,za koji čini mi se iniciraš Duleta kao nekoga ko je zaslužan za to.

Poštujem te kao jednog od najkonstruktivnijih forumaša,delim većinu tvojih stavova,ali druže,ako se ne varam ti si jedini koji se izgleda ne raduje tituli(naravno da se raduješ) :kos:

Drago mi je zbog titule, istina od svih osvojenih zadnjih godina, ponajmanje u njoj uzivam. Ralog je ocigledan, ne mislim da smo na dobrom putu

Pod sutra ne podrazumevam daleku buducnost, vec onu vrlo blisku. Dominacija u nikad slabijoj domacoj konkurenciji, trebalo bi da postane alibi za evropsku nemoc. A EL je ono sto ja uzimam kao reper kvaliteta. Isto tako smatram da nista necemo dobiti samim dovodjenjem mladih, talentovanih igraca, ukoliko nema, a nema, nekoga ko je sposoban da kvalitetno radi sa njima

Posto smo sinoc demonstrirali odbranu, koja je za dve klase bila bolja od najbolje sto smo imali priliku da vidimo tokom sezone, neki zakljucak se namece sam po sebi, da ne kazem da je ocigledan

To je jedaj vec objasnio, a i sada je napisao za mene ohrabrujuci post, koji mi uliva nadu da jos uvek nije sve izgubljeno. Voleo bih da verujem da puke titule nisu dovoljne, a za ostalo se vec Muta u KG moze pobrinuti. Bitno je da onaj pogubljeni, teleci pogled, nije promakao ni onom koji odlucuje o svemu

Vlade... :waiting:
irriducibili

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 19:21

MorningGlory wrote:@Jedaj meni je neverovatno koliko ides iz krajnjosti u krajnjost , od tolikog branjenja Jovanovica sada si postao jedan od njeogvih najostrijih kriticara...

Izvini ali ne razumem takve ljude

Napisi mi brate sta ne zazumijes jer ti ja na ovaj post nisam u stanju odgovoriti.
Samo iznosim istinu ma koliko ona bolna bila a ako si pratio moje postove vec odavno sam izrazio zabrinutost za
Vladino zdravlje,nisam Vladin najostriji kriticar vec njegov najvjerniji slijedbenik ali na njegovu labilnost nemam
nikakve argumente kako bi i njih uspio pokriti.
jedaj

Postby mortician » 22 Apr 2011, 19:25

irriducibili wrote:
mortician wrote:Znači ne uživaš u sinoćnoj tituli,ne uživaš u dominaciji,ali brineš šta nas čeka sutra....Zamolio bih te da mi odgovoriš na par pitanja.Prvo jel ti misliš da ćemo mi večito da vladamo i osvajamo titule(ja se nadam da hoćemo,ali je to nerealno),jer iz toga šta nas čeka sutra verovatno misliš na neku sezonu kad nećemo uzeti neki trofej,pa možda niti jedan,ali jbt i to mora doći kad-tad.Drugo pitanje sam ti postavio u prethodnom postu,a tiče se sinoćnjeg branjenja pika i preuzimanja u odbrani,za koji čini mi se iniciraš Duleta kao nekoga ko je zaslužan za to.

Drago mi je zbog titule, istina od svih osvojenih zadnjih godina, ponajmanje u njoj uzivam. Ralog je ocigledan, ne mislim da smo na dobrom putu

Pod sutra ne podrazumevam daleku buducnost, vec onu vrlo blisku. Dominacija u nikad slabijoj domacoj konkurenciji, trebalo bi da postane alibi za evropsku nemoc. A EL je ono sto ja uzimam kao reper kvaliteta. Isto tako smatram da nista necemo dobiti samim dovodjenjem mladih, talentovanih igraca, ukoliko nema, a nema, nekoga ko je sposoban da kvalitetno radi sa njima

Posto smo sinoc demonstrirali odbranu, koja je za dve klase bila bolja od najbolje sto smo imali priliku da vidimo tokom sezone, neki zakljucak se namece sam po sebi, da ne kazem da je ocigledan

To je jedaj vec objasnio, a i sada je napisao za mene ohrabrujuci post, koji mi uliva nadu da jos uvek nije sve izgubljeno. Voleo bih da verujem da puke titule nisu dovoljne, a za ostalo se vec Muta u KG moze pobrinuti. Bitno je da onaj pogubljeni, teleci pogled, nije promakao ni onom koji odlucuje o svemu

Vlade... :waiting:

Hvala na odgovoru,a na bold ide moj potpis,tu se apsolutno slažem,samo bih dodao trenutno nema,nadam se da će biti...dali VJ ili DV meni je svejedno....KKP je iznad svih
mortician

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 19:26

mortician wrote:Dule je gledao meč protiv Himkija u Moskvi...a i dalje ne dolazi u Pionir,jer je jasno rekao da bi ga navijači "nepristojno" pozdravili.

To sam ja u vise navrata i vise rasprava i tvrdio i na proslom forumu zasto Dule ne dolazi na utakmice i tvrdio da se nije posvadjao sa Sasom.
jedaj

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 19:32

Isiah wrote:Ti si druze jedaj u svojoj strasti kanda malo zastranio i zaboravio da je ovo ipak samo sport. Pravo na zivot i postojanje, bojim se, nije u tvojoj nadleznosti.

Mozes da mislis sta zelis ali batali te inside kvazi informacije. Nismo bas svi sisali vesla da verujemo da sef dodje i naredi starijem ciki da pred djacima ponizava mladog ucitelja u pripremi za skolski ples. Svasta se radi i svasta se desava, ali moj je utisak da tebe neko dobrano lozi i uziva u tome.

Uzgred, alonzo objasnio.

Cestitke igracima, Vladi, upravi i, naravno, najzasluznijem za sinocnju pobedu, bezgresnom Duletu.

Samo iznosim svoje stavove i neke svoje informacije a postoje na srecu svih nas ljudi u klubu koji itekako za sada odlucuju
na pravo na zivot kao i postojanje na klupi Partizana i budi sasvim siguran u to i isto tako budi siguran da nikome nece biti
dozvoljeno da zastrani na njegovoj klupi kao sto sam ja zastranio ovde na forumu.
jedaj

Postby Moebius » 22 Apr 2011, 19:33

Da, bilo mi je smešno na tom vašem prošlom forumu da je neko uopšte mogao da izmisli tako nešto, a kamoli neke da ubedi u to. Ali to je čudo ove komunikacijske igračke.

p.s. Stvarno, where is Pevac, btw?
Moebius

Postby mali_buda » 22 Apr 2011, 19:35

jedaj wrote:Predati se u polufinalu i pogubiti se toliko da profesor Koprivica mora da intervenise kako bi mu povratio svjest i
vratio ga u realnost je nesto preko koga sefovi u klubu nece tek tako da predju.
...ali ukoliko u nekoj utakmici ponovo ponovi ili pokaze cin predaje kao i taj jegnjeci-pred-klanje pogled budite sigurni da ce istog trenutka popiti otkaz.
Budimo sigurni da se niko sa Partizanom nece zajebavati pa taman osvojio sve titule ove sezone.
Inace obavljen je razgovor sa Vladom i posebno mu je skrenuta paznja na dogadjanja iz polufinala......... tako da mu tu
sada nece moci pomoci ni veliki Dule ukoliko on sam ne bude to u mogucnosti.

Druze, posto nisam mogao da gledam polufinale, moze li kratko pojasnjenje situacije u kojoj je prof. Koprivica reagovao?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 19:42

Moebius wrote:Da, bilo mi je smešno na tom vašem prošlom forumu da je neko uopšte mogao da izmisli tako nešto, a kamoli neke da ubedi u to. Ali to je čudo ove komunikacijske igračke.

p.s. Stvarno, where is Pevac, btw?

Volio bi da se pojave ovde i samo da iznese i opise dogadjaje nakon tog polufinalnog duela u hotelu jer ih sigurno posjeduje.
Ja koliko sam skontao on je ovde zabranjena tema vjerovatno zbog mira u kuci i to je OK.
Mada bi bas volio da se pojavi jer sam licno izginuo na proslom forumu zbog njega i naravno Mastra.
jedaj

PreviousNext

Return to Košarkaški miks