HariHaler wrote:tra la la...
Ceo post ti je konfuzan i kontradiktoran, ali cu ipak pokusati da dam komentar...
Da, ponizenje je kad u mecevima sa Efesom, Sijenom i Realom u nasoj Areni, demonstriramo totalnu nemoc, bezidejnost i jalovost, bez i najmanje sanse da preokrenemo tok stvari. Ako ces da tvrdis da smo prethodnih godina demonstrirali takvu bedu u kontinuitetu, imas problem sa pamcenjem ili realnoscu...
Izjava koju si preneo iz Blica, ne odgovara onome sto je rekao, mada ima slicnosti. Iz onoga sto sam cuo na kzs, nedvosmisleno proizilazi da je Buducnost profitirala iz povrede najboljeg igraca. Sad sta je on mislio, kao i ono sto su novinari uoblicili, nije predmet mog nagadjanja ili interesovanja. A i inace su njegovi nastupi na kzs-u prepuni bisera...
Nisam te ja nigde grupisao, sam si se pronasao...
Posto si sam izjavio da ne bi verovao ni da ti, sad dal PSD ili DV, licno to potvrde, sta ja tu mogu da uradim? Ostani da zivis u ubedjenju da je u strucnjaka
tm, preko noci usao duh Fil Dzeksona, da je on sam pripremio utakmicu, te da je samim tim on najzasluzniji za trijumf...
Zadivljujuca je tvoja sposobnost da, i pored misljenja o strucnjaku
tm, koje bih od reci do reci potpisao, i dalje toj personi pruzas podrsku

. Ja takvo zlo zelim da vidim sto dalje od kluba koji volim, a ti ni sam ne znas sta hoces. Ili to bar ja ne uspevam da shvatim...
Vec je vise ljudi utvrdilo da sam rekao sve sto imam po pitanju neotkrivenog genija na nasoj klupi, te cu ja to prihvatiti. Posto nemam moc da bilo sta promenim, sa ovim postom zavrsavam sve komentare u vezi njega, barem do kraja sezone. Posto ce nas, po svemu sudeci, moron
tm maltretirati i dalje. Samo sto nekima to prija...