Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: KK Partizan 2010/2011

Postby mastro mostro » 22 Apr 2011, 19:44

irriducibili wrote:
aca04 wrote:Da li to znaci da bi bolje bilo da smo zinoc izgubili?! Zarad boljeg sutra...

Naravno da ne znaci, mada bi se svakojako moglo tumaciti. Ipak, trofej je trofej, a nadam se da nisi i ti zaboravio moje vidjenje meca i sta sam napisao. Sad sto je trijumf prouzrokovao euforiju, amneziju, glorifikaciju i plebiscitarno izjasnjavanje da bi trebalo da istrajemo u suludom pokusaju da od bukve napravimo novog Duleta, drugo je pitanje. I otuda moja reakcija. Histericnu masu je nemoguce ubediti u bilo sta, imali smo mi na ovim prostorima mnogo primera za to. Shvati se tek onda, kad posledice postanu mnogo bolne i na kraci rok neizlecive

IRR brate! Ovo manipulatorsko i netačno generalizovanje jw u najmanju ruku neprimereno sa tvoje strane, a slobodan sam reći i uvredljivo, barem meni.

Svi koji ovde "brane" Vlada Jovanovića, pa i ja među njima, smo u nemalom broju situacija iznosili kritike, zamerke, nezadovoljstvo... manje više argumentovano, a iza kritke njgovog lika i dela u svemu što sam napisao stojim i dalje, samo iz uviđavnosti prema ostalim učesnicima i čitacima foruma ne želim u svakom postu da ponavljam.

Zaista nisam video da je bilo ko ostrašćen, euforičan ili histeričan po pitanju Vlada J. niti da ga iko glorifikuje i idealizuje time što konstatuje da je osvojio titulu na gostujućem terenu, čak mi se čini da bi smo mi euforični, svi podržali njegovu smenu ako do nje dođe... a dok do nje ne dođe, ja navijam za tim Partizana, pa samim tim i trenera koji (pokušava) da ga uspešno vodi.

Sa druge strane, pažljivo prateći forum avangarda antivlada, najveću ostrašćenost i histeriju primećujem baš u tvom besomučnom i neprestajućem pljuvanju VJ-a, i stvarno mi nije jasno, što ne staviš u signature ono što u ogromnoj većini postova neprestano potenciraš: Da je "stručnjak" zlo za PArtizan i njegovu budućunost, nesposobni kreten i sve ostalo... i opustiš se u komentarisanju postojećeg stanja, za koje ako iole poznaješ KKP zanš da je zacementirano dok se ne digne i poslednji preostali pehar.

PS. Kao učesnik ovog foruma, smatram da bi temu o treneru Partizana zaista trebali da vodimo na za to primerenom topiku, jer bi diskusija mogla da bude veoma široka, zanimljiva i interesantna, i glupo je da temu KKP stalno trolujemo pričom o ispravnosti VJ. Pa mi na topiku Partizana u danu posle trijumfa 90% postova sprcasmo na "stručnjaka", a i ono malo postova ljudi koji su se bavili samo košarkom i fenomalnom sinoćnjom pobedom ostaše ugušeni u moru splačina o treneru.
mastro mostro

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 19:47

mali_buda wrote:
jedaj wrote:Predati se u polufinalu i pogubiti se toliko da profesor Koprivica mora da intervenise kako bi mu povratio svjest i
vratio ga u realnost je nesto preko koga sefovi u klubu nece tek tako da predju.
...ali ukoliko u nekoj utakmici ponovo ponovi ili pokaze cin predaje kao i taj jegnjeci-pred-klanje pogled budite sigurni da ce istog trenutka popiti otkaz.
Budimo sigurni da se niko sa Partizanom nece zajebavati pa taman osvojio sve titule ove sezone.
Inace obavljen je razgovor sa Vladom i posebno mu je skrenuta paznja na dogadjanja iz polufinala......... tako da mu tu
sada nece moci pomoci ni veliki Dule ukoliko on sam ne bude to u mogucnosti.

Druze, posto nisam mogao da gledam polufinale, moze li kratko pojasnjenje situacije u kojoj je prof. Koprivica reagovao?

Rekao mu je.......budalo moras da se smiris i zasto si se predao......nesto u tom fazonu.
Informacija 100 posto tacna direktno sa klupe Partizana.
jedaj

Postby aca04 » 22 Apr 2011, 19:50

mali_buda wrote:Druze, posto nisam mogao da gledam polufinale, moze li kratko pojasnjenje situacije u kojoj je prof. Koprivica reagovao?

Pridruzujem se molbi. Gledao sam samo poslednju cetvrtinu i nemam pojma o cemu pricas danima.

Btw Ako je resenje za sve probleme da Dule odrzi sastanak s Vladom (ili ekipom), sto bi onda bio problem da on to odradi nekoliko puta u toku sledecih sezona, pred utakmice koje su jako vazne za nas? I na taj nacin imamo i pare i jare ili kako se vec kaze - jeftinog trenera, a neverovatne uspehe?!
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 19:53

Moebius wrote:Stvarno, where is Pevac, btw?

Pevac je osudjen i pogubljen od strane postene i nepristrasne inkvizicijetm

Ako njegova dusa luta virtuelnim svetom, voleo bih da je put nanese ovamo
irriducibili

Postby Sasa_Beli » 22 Apr 2011, 20:10

A ako je jedan Zeljko Obradovic uz sebe imao Profesora Nikolica , valjda neki Vlada Jovanovic moze da ima Duleta kao mentora pa i savetnika kad je gusto.
Sasa_Beli

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 20:22

mastro mostro wrote:IRR brate! Ovo manipulatorsko i netačno generalizovanje jw u najmanju ruku neprimereno sa tvoje strane, a slobodan sam reći i uvredljivo, barem meni.

Svi koji ovde "brane" Vlada Jovanovića, pa i ja među njima, smo u nemalom broju situacija iznosili kritike, zamerke, nezadovoljstvo... manje više argumentovano, a iza kritke njgovog lika i dela u svemu što sam napisao stojim i dalje, samo iz uviđavnosti prema ostalim učesnicima i čitacima foruma ne želim u svakom postu da ponavljam.

Zaista nisam video da je bilo ko ostrašćen, euforičan ili histeričan po pitanju Vlada J. niti da ga iko glorifikuje i idealizuje time što konstatuje da je osvojio titulu na gostujućem terenu, čak mi se čini da bi smo mi euforični, svi podržali njegovu smenu ako do nje dođe... a dok do nje ne dođe, ja navijam za tim Partizana, pa samim tim i trenera koji (pokušava) da ga uspešno vodi.

Sa druge strane, pažljivo prateći forum avangarda antivlada, najveću ostrašćenost i histeriju primećujem baš u tvom besomučnom i neprestajućem pljuvanju VJ-a, i stvarno mi nije jasno, što ne staviš u signature ono što u ogromnoj većini postova neprestano potenciraš: Da je "stručnjak" zlo za PArtizan i njegovu budućunost, nesposobni kreten i sve ostalo... i opustiš se u komentarisanju postojećeg stanja, za koje ako iole poznaješ KKP zanš da je zacementirano dok se ne digne i poslednji preostali pehar.

PS. Kao učesnik ovog foruma, smatram da bi temu o treneru Partizana zaista trebali da vodimo na za to primerenom topiku, jer bi diskusija mogla da bude veoma široka, zanimljiva i interesantna, i glupo je da temu KKP stalno trolujemo pričom o ispravnosti VJ. Pa mi na topiku Partizana u danu posle trijumfa 90% postova sprcasmo na "stručnjaka", a i ono malo postova ljudi koji su se bavili samo košarkom i fenomalnom sinoćnjom pobedom ostaše ugušeni u moru splačina o treneru.

Kao sto vidis iz boldovanog, nisam te ja svrstao u tu grupu, vec ti samoga sebe

Sam si pokrenuo ovu polemiku, u kojoj sam sa svih strana napadan od vrsnih poznavaoca kosarke, kakav cu nadam se i ja jednom biti, a onda meni prebacujes da vodim raspravu na neadekvatnom mestu. Ne dotice me sto sam cuvarima casti dirnuo ikonu, ali ako ti nesto znaci, tebe ne vidim u toj zaslepljenoj druzini. Ja ignorisem topik o kojem pricas, taj covek nije za sada zasluzio da ga ima, i da ovde ne vlada liberalizam, on sigurno ne bi postojao. Da li je veca moja ostrascenost i histerija, ili je to pak ona branioca lika i dela, stvar je vidjenja. Za promenu, i tu se ne slazemo

A za sve kojima je kljucni argument da bodre Partizan, ma sta se desavalo, preporucio bih da se podsete Domanovica, ukoliko ne pronalaze neke istorijski blize primere slepog pracenja vodje. Jos jednom, ne znam sto si se ti pronasao, cak i svrstao, u tom probranom drustvu?

Vlade... :waiting:
irriducibili

Postby Moebius » 22 Apr 2011, 20:34

irriducibili wrote:

Uncredited creatortm of Avangarda.in :fies:

@Statista :goodpost:
Moebius

Postby Panta » 23 Apr 2011, 01:06

irriducibili wrote:

Ovo je sad vec totalni off , ali zbog cega ?

Da bismo otkrili ko prca ciju zenu i ko sa kim ne razgovara, a ne culi nista od "trenera kadeta" o kosarci ?

Mada, reklo bi se da je doticni u dosta dobrim odnosima sa ovim forumom :angel: .
Fedor is back.
Panta

Postby ima 1 tim » 23 Apr 2011, 01:18

Panta wrote:Mada, reklo bi se da je doticni u dosta dobrim odnosima sa ovim forumom :angel: .

ako pod dobrim odnosom smatras njegovo neucestvovanje na ovom 4umu,onda si u pravu :smile:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Re: Vlada Jovanović

Postby Panta » 23 Apr 2011, 01:31

Sala i1t, nemoj odmah na noz :)
Fedor is back.
Panta

Postby ima 1 tim » 23 Apr 2011, 01:38

ma,kakav crni noz za mog brata po Duletu :jumpall:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Panta » 23 Apr 2011, 01:41

:+1:
Fedor is back.
Panta

Postby HariHaler » 23 Apr 2011, 13:12

irriducibili wrote:Sad smo dosli i do toga da ne samo da nemam argumente, vec i da bolesno mrzim strucnjakatm :shock:

Sincnja pobeda vam je bila dovoljna da zaboravite celu sugavu sezonu, kao i sva ponizenja koja smo doziveli, kada smo naspram sebe imali bolji tim, ili cak samo boljeg trenera. Zao mi je, ali ne mogu da, poput vas, uzivam u necemu sto osvajamo peti put uzastopno, u najlosijoj konkurenciji ikada, a da ne mislim sta nas ceka sutra. Pritom se cak pokrivaju oci i odbija da se vidi kolika je Duletova zasluga sto smo sinoc pobedili

Odustajem, ovo je velika strucnjakovatm i vasa pobeda, uzivajte. Samo sto ta pobeda ima jako veliku cenu, a racun ce stici neminovno. Kad bude stigao, kad glava bude zabolela, onda ce biti kasno. No, i na Titaniku je orkestar svirao do zadnjeg trenutka. Ako se sada ne prepoznajete, ne znaci da necete. A dotle... :harmonikas:

tra la la...

ponizenja koja smo doziveli?! :unsure: koja ponizenja? Poraze da, 1-5 u TOP16 da. Ali ponizenja?! Ne. Od koga? Od Reala, Makabija, Kahe? Pa i pod Duletom smo tako gubili.

Lepo te pitah(po treci put!), sta je konkretno problem sa onom izjavom Jovanovica o Dragicevicu?

Ne mozes da uzivas u petoj zasluzenoj NLB tituli na gostujucem terenu, protiv TOP16 ekipe u njihovoj Areni. A sve vreme si uzivao u onih 9, u nikada jacoj i zanimljivijoj srpskoj ligi?

Takodje, nema potrebe da me grupises, i najljubaznije te molim.

Duletov udeo niko ne potcenjuje, ili barem ja to ne procitah. Svaka mu cast na pomoci, ali prvenstvena zasluga za pobedu u finalu ide igracima i Jovanovicu. A ti upravo njegovu ulogu nipodastavas.

Ide se u krajnost.

Protiv Prokoma u Pioniru, Vlade se isto predao kao i protiv Buducnosti u polufinalu. Nije to neka novost. Da covek nema osecaja za kosarku, da nije inovativan, da slepo postuje nacela Vujosevica, iako ima sustinski razlicitu ekipu, da nije iskoristio potencijale Dzerelsa, Gista, Dzavaija, se videlo vec u prvom delu sezone.

Da Danilovic nema poverenja u kvalitete Jovanovica, i to nije nista novo. Koliko se secam, a cini mi se da je istina? Duletu je nudjen posao vec u januaru, a on je odbio. Nadam se da ce krajem juna, ako ne zapali u neki bogataski klub, odgovor biti drugaciji.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby irriducibili » 23 Apr 2011, 16:44

HariHaler wrote:tra la la...

Ceo post ti je konfuzan i kontradiktoran, ali cu ipak pokusati da dam komentar...

Da, ponizenje je kad u mecevima sa Efesom, Sijenom i Realom u nasoj Areni, demonstriramo totalnu nemoc, bezidejnost i jalovost, bez i najmanje sanse da preokrenemo tok stvari. Ako ces da tvrdis da smo prethodnih godina demonstrirali takvu bedu u kontinuitetu, imas problem sa pamcenjem ili realnoscu...

Izjava koju si preneo iz Blica, ne odgovara onome sto je rekao, mada ima slicnosti. Iz onoga sto sam cuo na kzs, nedvosmisleno proizilazi da je Buducnost profitirala iz povrede najboljeg igraca. Sad sta je on mislio, kao i ono sto su novinari uoblicili, nije predmet mog nagadjanja ili interesovanja. A i inace su njegovi nastupi na kzs-u prepuni bisera...

Nisam te ja nigde grupisao, sam si se pronasao...

Posto si sam izjavio da ne bi verovao ni da ti, sad dal PSD ili DV, licno to potvrde, sta ja tu mogu da uradim? Ostani da zivis u ubedjenju da je u strucnjakatm, preko noci usao duh Fil Dzeksona, da je on sam pripremio utakmicu, te da je samim tim on najzasluzniji za trijumf... :blue:

Zadivljujuca je tvoja sposobnost da, i pored misljenja o strucnjakutm, koje bih od reci do reci potpisao, i dalje toj personi pruzas podrsku :bravo:. Ja takvo zlo zelim da vidim sto dalje od kluba koji volim, a ti ni sam ne znas sta hoces. Ili to bar ja ne uspevam da shvatim...

Vec je vise ljudi utvrdilo da sam rekao sve sto imam po pitanju neotkrivenog genija na nasoj klupi, te cu ja to prihvatiti. Posto nemam moc da bilo sta promenim, sa ovim postom zavrsavam sve komentare u vezi njega, barem do kraja sezone. Posto ce nas, po svemu sudeci, morontm maltretirati i dalje. Samo sto nekima to prija...
irriducibili

Postby Marko- » 23 Apr 2011, 16:57

Ako dovoljno puta kazes istu laz, postace istina.
1 coach, 2 days, 3 fingers, 4 quarters, 5 players, 6 one hundreds of a second and 7th of May!
♥ PARIS BERCI - PARTIZAN MERCI ♥

11/9/2010 THE DAY THAT WE ALL REALIZED THAT A TEAM CAN'T WIN THE REFS...
Marko-

PreviousNext

Return to Košarkaški miks