Vesely
Pitanja za Veseljaka:
1) Kako su, od prilike, izgledali ti tvoji individualni treninzi sa Vujosevicem?
2) Ako dodje do lock outa u NBA, da li bi ostao u Partizanu dok ne prodje?
3) Da li mislis da bi tvoja karijera napredovala ovom brzinom da nisi dosao u Partizan pre 3 godine?
4) Hoces li dolaziti da posecujes Partizan i navijace Partizana jednog dana kada postanes velika NBA zvezda?
5) Cinjenica je da skroz poludis (u pozitivnom smislu) kada igras protiv Crvene Zvezde? Protiv njih uvek igras kao da ceo zivot navijas za Partizan i da ti se ostvaruje decacki san kada igras protiv njih, pa se trudis i da prevazidjes samog sebe! Odakle to?
6) Hoce li ti nedostajati Partizan i navijaci kada odes?
7) Jesi li svestan koliko te navijaci vole i da ce mnogi pustiti suzu kada nas napustis? Jel ti prija ta ljubav navijaca? Jel znas da mi tebe uopste ne dozivljavamo kao "stranca"?
8) Ko je tebi najbolji igrac sa kojim si igrao u Partizanu, a ko ti je najbolji igrac protiv koga si igrao?
Posto sam ja sebican navijac Partizana, ne bi volela da te gledam u bilo kom drugom evropskom klubu. Ako vec moras da ides, idi pravo u NBA! Praticemo te mi i tamo i svim srcem cemo navijati za tebe!
Hvala ti za sve radosti koje si nam doneo braneci boje kluba koji volimo! Hvala ti sto i ti volis Partizan i sto to pokazujes! Zelim ti svu srecu u NBA i u zivotu i da nas ne zaboravis. Mi tebe sigurno nikada necemo zaboraviti. Pa nam svrati ponekad, bar da budes gledalac na nekim utakmicama, a ako ti dosadi NBA, ti nam se vrati. U nasem klubu ces uvek biti dobrodosao!