Bodi Bond wrote:irriducibili wrote:Bodi Bond wrote:Koji su porazi Partizana ove sezone bili vrlo bolni?
Sva tri poraza u Areni, kada smo demonstrirali zalosnu nemoc, Siroki i Zadar, kada nismo bili ni u prilici da izbegnemo rezultatski debakl od nikad gorih suparnika, lekcija od starijeg kolege iz Kragujevca, koji pritom nije imao na raspolaganju sve igrace, a ionako ih nema u izobilju....Meni su to jako bolni, da ne kazem sramotni porazi, vama pretpostavljam normalni, a strucnjaku
tm proces odrastanja...Nesto poput bubuljica

Te poraze koje si ti naveo mogu tebi biti bolni, ali realno gledano Partizan u tim utakmicama nije izgubio nečasno niti se trener igrao sa ugledom kluba.
Ti sve greške Jovanovića težiš da preuveličaš. Ne razumem poentu.
Da li je ispunjen cilj u Evroligi? -
JESTE!Da li je ispunjen cilj u NLB ligi? -
JESTE!Da li ej ispunjen cilj u kupu? -
JESTE!Da li ćemo osvojiti titulu u Superligi? -
HOĆEMO!Dakle, trener Partizana je sve takmičarske ciljeve ispunio i tu se svaka priča završava. Kako mu ekipa igra nije važno. Da li je afirmisao mlade igrača (a nikoga nije ni imao da afirmiše) - niej važno! Ciljevi su ispunjeni. I ti da ješ za pravo da stručnjakom nazivaš nekoga ko je uradio sve što je od njega traženo. Svaka čast.

Partizan na koji smo navikli iz prethodnih godina, jeste te utakmice izgubio necasno. Da, nije se trener igrao ugledom kluba, vec uprava koja ga je imenovala
Nema potrebe da bilo sta preuvelicavam, sve je vrlo ocigledno
Naravno da nije. Mozda se tebi uklapa u cilj da nas oduci od kosarke svako ko je usao u Arenu, meni ne
Takodje nije, bar ne jos. Sve osim titule u ovakvoj konkurenciji je apsolutni neuspeh
Ostale dve konstatacije su ti naravno tacne. Samo bih morao da dodam, da bi u domacim takmicenjima isti rezultat postigao i Misa Tumbas da sedi na klupi Partizana
A to sto naglasavas sta ti nije vazno, ponajvise govori o tebi samom i sta ti sebi dajes za pravo. Vise nisam iznenadjen sto zastupas 1 strucnjaka
tm. Kako sam samo mogao i pomisliti da bi moglo biti drugacije?