Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: KK Partizan 2010/2011

Postby Bodi Bond » 10 Apr 2011, 21:52

irriducibili wrote:
Bodi Bond wrote:Koji su porazi Partizana ove sezone bili vrlo bolni?

Sva tri poraza u Areni, kada smo demonstrirali zalosnu nemoc, Siroki i Zadar, kada nismo bili ni u prilici da izbegnemo rezultatski debakl od nikad gorih suparnika, lekcija od starijeg kolege iz Kragujevca, koji pritom nije imao na raspolaganju sve igrace, a ionako ih nema u izobilju....Meni su to jako bolni, da ne kazem sramotni porazi, vama pretpostavljam normalni, a strucnjakutm proces odrastanja...Nesto poput bubuljica :facepalm:

Te poraze koje si ti naveo mogu tebi biti bolni, ali realno gledano Partizan u tim utakmicama nije izgubio nečasno niti se trener igrao sa ugledom kluba.

Ti sve greške Jovanovića težiš da preuveličaš. Ne razumem poentu.

Da li je ispunjen cilj u Evroligi? - JESTE!
Da li je ispunjen cilj u NLB ligi? - JESTE!
Da li ej ispunjen cilj u kupu? - JESTE!
Da li ćemo osvojiti titulu u Superligi? - HOĆEMO!

Dakle, trener Partizana je sve takmičarske ciljeve ispunio i tu se svaka priča završava. Kako mu ekipa igra nije važno. Da li je afirmisao mlade igrača (a nikoga nije ni imao da afirmiše) - niej važno! Ciljevi su ispunjeni. I ti da ješ za pravo da stručnjakom nazivaš nekoga ko je uradio sve što je od njega traženo. Svaka čast. :blue:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Re: Košarkaška liga Srbije 2010/2011

Postby jedaj » 10 Apr 2011, 21:54

Statista wrote:
irriducibili wrote:Gde si jedaj :D

Saznanje da smo toliko mocni, da mozemo da pretimo cak i 1 Radnickom da cemo ga nakantati u seriji, ispunjava me ponosom. Ono, mocni Radnicki nas zvekne tu i tamo, ali cemo mi njih na kraju, kada bude najbitnije. Iz poraza u poraz do konacne pobede :thumbup:

Kralju :blue: :blue: :blue:

Komentari akcione navijačke grupe poznatije kao "AVATARI VJ" me sve više uveseljavaju ali ti ipak hvala što si mi uštedeo trud oko replike. Iskreno malo mi je postalo zamorno da pišem odgovore forumašu kome je sve potrebno crtati kako bi se smanjio rizik da on komentar shvati banalno i bukvalno.

I da, slažem se, bliže se dan kada će Šulović i Miletić u paklu Pionira shvatiti kakvu su kobnu grešku napravili kad su se drznuli da pobede ekipu koja ima 4 Igrača sa NBA pedigreom.

Ovo drugi put pises i iskreno ti kazem da me zaobidjes u sirokom luku........ja sam napisao sve sto sam trebao a to je
.....................srami se........pa stoga putuj.
jedaj

Postby irriducibili » 10 Apr 2011, 21:54

Marko- wrote:Sve vise imam utisak da odredjeni ljudi imaju nekoliko naloga kako bi "potvrdili" svoja misljenja.

Moguce, ali nema veze, sta sad....Ne zamera ti niko sto nisi i ti stavio strucnjakatm u avatar, lako te je prepoznati i bez toga :angel2:
irriducibili

Postby Marko- » 10 Apr 2011, 21:55

irriducibili wrote:
Marko- wrote:Sve vise imam utisak da odredjeni ljudi imaju nekoliko naloga kako bi "potvrdili" svoja misljenja.

Moguce, ali nema veze, sta sad....Ne zamera ti niko sto nisi i ti stavio strucnjakatm u avatar, lako te je prepoznati i bez toga :angel2:

Meni VJ u avataru ne treba. Ali tebi izgleda ne ulazi u glavu da trazis iglu u plastu sena i od te igle pravis empire state building.
1 coach, 2 days, 3 fingers, 4 quarters, 5 players, 6 one hundreds of a second and 7th of May!
♥ PARIS BERCI - PARTIZAN MERCI ♥

11/9/2010 THE DAY THAT WE ALL REALIZED THAT A TEAM CAN'T WIN THE REFS...
Marko-

Postby jedaj » 10 Apr 2011, 22:01

Bodi Bond wrote:
irriducibili wrote:

Sva tri poraza u Areni, kada smo demonstrirali zalosnu nemoc, Siroki i Zadar, kada nismo bili ni u prilici da izbegnemo rezultatski debakl od nikad gorih suparnika, lekcija od starijeg kolege iz Kragujevca, koji pritom nije imao na raspolaganju sve igrace, a ionako ih nema u izobilju....Meni su to jako bolni, da ne kazem sramotni porazi, vama pretpostavljam normalni, a strucnjakutm proces odrastanja...Nesto poput bubuljica :facepalm:

Te poraze koje si ti naveo mogu tebi biti bolni, ali realno gledano Partizan u tim utakmicama nije izgubio nečasno niti se trener igrao sa ugledom kluba.

Dakle, trener Partizana je sve takmičarske ciljeve ispunio i tu se svaka priča završava. Kako mu ekipa igra nije važno. Da li je afirmisao mlade igrača (a nikoga nije ni imao da afirmiše) - niej važno! Ciljevi su ispunjeni. I ti da ješ za pravo da stručnjakom nazivaš nekoga ko je uradio sve što je od njega traženo. Svaka čast. :blue:

Covjece boziji mozes da im pricas i iznosis cinjenice do mile volje ali sve to ne pomaze,naci se oni razlog da se povampire
.........vjerovatno sada ne odgovara i sto sansu i mladim igracima pruza jer se naravno sepuri :blue: .
Po njihovoj prici ispade da je svih ovih godina Dule mljeo svakog sa 30 razlike,a ne da je postao trener da vodi dobro
utakmice zadnje 3-4 sezone.
jedaj

Postby irriducibili » 10 Apr 2011, 22:05

Bodi Bond wrote:
irriducibili wrote:

Partizan na koji smo navikli iz prethodnih godina, jeste te utakmice izgubio necasno. Da, nije se trener igrao ugledom kluba, vec uprava koja ga je imenovala

Nema potrebe da bilo sta preuvelicavam, sve je vrlo ocigledno

Naravno da nije. Mozda se tebi uklapa u cilj da nas oduci od kosarke svako ko je usao u Arenu, meni ne
Takodje nije, bar ne jos. Sve osim titule u ovakvoj konkurenciji je apsolutni neuspeh
Ostale dve konstatacije su ti naravno tacne. Samo bih morao da dodam, da bi u domacim takmicenjima isti rezultat postigao i Misa Tumbas da sedi na klupi Partizana

A to sto naglasavas sta ti nije vazno, ponajvise govori o tebi samom i sta ti sebi dajes za pravo. Vise nisam iznenadjen sto zastupas 1 strucnjakatm. Kako sam samo mogao i pomisliti da bi moglo biti drugacije?
irriducibili

Postby jedaj » 10 Apr 2011, 22:16

Ja bi stvarno razumio da uz losiju igru i da ove godine nije ispunio ocekivanja i ambicije uprave pljuckate do mile
volje po njemu,medjutim ispravnost savjesti kao i ovih velikih i nepobitnih cinjenica mi nedozvoljava da cinim isto
to.
jedaj

Postby Bodi Bond » 10 Apr 2011, 22:17

To što misliš da bi Miša Tumbas osvojio titulu protiv Mute govori dovoljno o tvojoj nerealnosti.

Porazi koje si naveo nisu ništa bolniji od nekih koje je Vujošević imao i prošle sezone, ali ti to tako sebi želiš da predstaviš kako bi opravdao svoje neutemeljene tvrdnje.

Sa Vujoševićem smo igrali bolju odbranu jer su takvi stranci dovođeni da kidaju i Dule je imao veći autoritet. Koliko se sećam, do Boovog dolaska, napad nam je bio kriminalan, znalo se da ekipa koja ima snage za presing po čitavom terenu lako izlazi na kraj sa nama. Da su kod Duleta Amerikanci imali ovakav odnos, tj. da su bili ovakvi igra nam ne bi bila ništa bolja od ove. Pri tome, naravno, ne želim da kažem da je Vlade bolji trener od Duleta, daleko od toga.

Čovek je u svojoj prvoj trenerskoj sezoni ispunio sve takmičarske ciljeve u neverovatno teškoj situaciji (nakon jedne od najuspešnijih sezona u istoriji kluba) i onda se nađu ljudi poput tebe da mu osporavaju kvalitet.

Verovatno si i Vujoševića nazivao stručnjakom kada prošle godine u finalu NLB lige nije mogao da rasturi Cibonu za koju su igrala 2 igrača? :facepalm:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby HariHaler » 10 Apr 2011, 22:32

irr & jedaj

opet o jovanovicu. i opet ista prica.

dajte molim vas...

:facepalm:
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby irriducibili » 10 Apr 2011, 22:36

Bodi Bond wrote:To što misliš da bi Miša Tumbas osvojio titulu protiv Mute govori dovoljno o tvojoj nerealnosti.

Porazi koje si naveo nisu ništa bolniji od nekih koje je Vujošević imao i prošle sezone, ali ti to tako sebi želiš da predstaviš kako bi opravdao svoje neutemeljene tvrdnje.

Sa Vujoševićem smo igrali bolju odbranu jer su takvi stranci dovođeni da kidaju i Dule je imao veći autoritet. Koliko se sećam, do Boovog dolaska, napad nam je bio kriminalan, znalo se da ekipa koja ima snage za presing po čitavom terenu lako izlazi na kraj sa nama. Da su kod Duleta Amerikanci imali ovakav odnos, tj. da su bili ovakvi igra nam ne bi bila ništa bolja od ove. Pri tome, naravno, ne želim da kažem da je Vlade bolji trener od Duleta, daleko od toga.

Čovek je u svojoj prvoj trenerskoj sezoni ispunio sve takmičarske ciljeve u neverovatno teškoj situaciji (nakon jedne od najuspešnijih sezona u istoriji kluba) i onda se nađu ljudi poput tebe da mu osporavaju kvalitet.

Verovatno si i Vujoševića nazivao stručnjakom kada prošle godine u finalu NLB lige nije mogao da rasturi Cibonu za koju su igrala 2 igrača? :facepalm:

Nije lako, ali 'ajde

Ne bi Misa osvojio titulu, igraci bi....Sustina je da je strucnjaktm nepotreban

Poredjenje Duleta i njegove krpetm(by zajcev) je neumesno. Sa Duletom niko nije brisao pod Arene, sa moronom nije samo onaj ko nije ni dosao. Ko je strucnjakutm branio da dovede takve strance, ko mu je branio da i ovima sto ih je odabrao promeni odnos? Niko sem njegovog sopstvenog neznanja

Covek ispunio ciljeve u neverovatno teskoj situaciji!? Ma bravo :blue: :bravo: :goodpost:
Toliko mu je bilo tesko da je mogao sebi da priusti samo 5 stranaca po sopstvenom izboru. Sta je falilo, sesti, sedmi....? :facepalm:

Ok, sve govori sto proslogodisnju Cibonu uzimas kao argument kada je poredis sa ovogodisnjim raspadima od ekipa protiv kojih igramo. Povremeno imam utisak i da nista ne treba da ja pisem, ti samog sebe demantujes :clap:
irriducibili

Postby HariHaler » 10 Apr 2011, 22:40

ako moze neko da mi kaze, ako bude saznao, da li je Jovanovic gledao Majami - Boston, bio bih mu zahvalan.

Koliko samo Boston pravi blokova u jednom napadu, cista lepota. Kosarka.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby 71:70 » 10 Apr 2011, 22:51

irriducibili wrote:
Poredjenje Duleta i njegove krpetm(by zajcev) je neumesno. Sa Duletom niko nije brisao pod Arene, sa moronom nije samo onaj ko nije ni dosao. Ko je strucnjakutm branio da dovede takve strance, ko mu je branio da i ovima sto ih je odabrao promeni odnos? Niko sem njegovog sopstvenog neznanja

Ok, sve govori sto proslogodisnju Cibonu uzimas kao argument kada je poredis sa ovogodisnjim raspadima od ekipa protiv kojih igramo. Povremeno imam utisak i da nista ne treba da ja pisem, ti samog sebe demantujes :clap:

Da smo prosle godine imali roster kakav je dule hteo, sa miltol i milojem, bilo bi i te kakvog brisanja poda pionira jer arenu ne bi ni videli.
71:70

Postby Panta » 10 Apr 2011, 22:53

Nije moj atar, ali moram da reagujem.

Jedaj, ti ne mozes da govoris statisti (ili bilo kome) ni "da te zaobiazi u sirokom luku" niti da "putuje", jer je ovo 4um koji sluzi za razmenu misljenja "neistomisljenika svih boja" , a ako ti se nesto ne svidja imas IL (mada nisam siguran da li postoji ta opcija ovde)

O tome da ljudima nije bitna igra niti razvoj mladih talenata, u sezoni kada konkurencija u regionu i Srbiji bukvalno nema sta da jede, necu ni da pricam, a pogotovo o poredjenju Duleta i Vlade.

Pro et contra Vlade na stranu, ali ne verujem da iko, pa ni sam Vlada, moze biti zadovoljan nasom sezonom u EL.
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 10 Apr 2011, 23:02

71:70 wrote:
irriducibili wrote:

Da smo prosle godine imali roster kakav je dule hteo, sa miltol i milojem, bilo bi i te kakvog brisanja poda pionira jer arenu ne bi ni videli.

Sta bi bilo kad bi bilo, puko nagadjanje i to nikada necemo saznati. Ovo je jedna dozivljena realnost, tuzna i cemerna
irriducibili

Re: Vlada Jovanović

Postby Bodi Bond » 10 Apr 2011, 23:06

Ja ne vidim gde sam sebe demantovao. A realnost je tužna za tebe, za mene recimo nije. Svako vidi na svoj način. Neko u svemu traži crno, dok drugi vide posle kiše dugu.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

PreviousNext

Return to Košarkaški miks