Odgledao tri emisije. Najgora košarkaška emisija ovog formata koju sam odgledao. Emisije koje su radili Avdić i Jovanović, i generalno emisije koje radi Jovanović, su košarkaški raj za ovu negledljivost Džikića i Radojevića.
Ja ih slušam prvenstveno zbog intervjua jer me zanima šta će gosti da kažu, a kačim ovde reda radi, kog zanima da posluša, ona Džiletova usiljena drkanja Srđana kada nešto kaže što se ovom ne sviđa mi idu na živce. Ok kapiram da su oni u dobrim odnosima i da je to neka njihova fora, ali mislim, podseća na ono Vučićevo ophođenje prema podređenima.
Meni je lično intervjuu sa Micovim bio odličan, sa Petruševim sranje, Bobi je kul lik, a za Saleta nemam reči osim
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11 Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Intervjue nisam zakačio, nego one njihove "debate".
Za Srdjana se vidi da je korektan čovek i neko ko voli i prati košarku, ali se guši u stereotipima i frazama i, bar u ovakvim emisijama, ne pokazuje nikakvu harizmu i šarm, niti sposobnost da zainteresuje slušaoce.
Sama izlaganja i rasprave su neslušljive, kako zbog suviše fraza, usiljene govorne kulture i generalno krutosti Srdjana Radojevića (manje), tako i zbog onog pseudoteoritačara i usiljeno ciničnog šarmera iz beogradskih blokova ( više ).
Oni djilkoški pokušaji poklapanja sagovornika, stav cinika intelektualca i genijalnog stručnjaka koji se sticajem nesrećnih okolnosti obreo u nekakvoj emsiji, gde samim svojim prisustvom daje na značaju uredniku i voditelju emisije, a nekakvim lažno i izveštačeno rezigniranim i nezainteresovanim opaskama čašćava uboge gledaoce svojim košarkaškim znanjem.
Najiritantniji čovek domaće košarke. Rekao bih evropske, ali tamo ne pripada.
Šta je sve Džikić predstavio kao dobru odbranu na šutu za 3 poena, pre svih Bjelice i Marjanovića. Nadrealno.
Osnovni princip u odbrani je da dobrom šuteru moraš prići maksimalno "da mu uđeš pod dres", a on šuteve gde čuvar stoji dva do dvaipo metara od šutera karakteriše kao "dobru odbranu". Pa kako majku mu!? Ako to isto kaže svom igraču kada mu neko da trojku, a on stoji tako u odnosu na igrača kog čuva, nemam reči.
Kapiram da ima i do toga što neće javno da ih kritikuje, ali onda nemoj ni da radiš analizu nečega ako ćeš za losu stvar da kazeš da je dobra.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11 Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.