Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Pitanja za Vladana Tegeltiju i njegove goste

Postby ima 1 tim » 25 Apr 2011, 01:29

mastro mostro wrote:Ja i dalje mislim da je za sve nas ovde zajedno pa puta deset PSD izmislio košarku, i da je glupo (barem meni) da pametujem o nekom Džikiću kome u košarkaškom CV stoji da su najveći uspesi šesti pomoćnik u Minesoti i F4 u Krki, u sezoni u kojoj i sam kažeš da je kvalitet lige smešan.

amin :pop:

tj,pametnom dovoljnotm
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby irriducibili » 25 Apr 2011, 01:33

mastro mostro wrote:to šta on misli i kako misli ne podudara se sa košarkom koju Danilović oseća i kakvom je naučen u Duletovom a potom i Žocovom Partizanu (a u njegovo vreme bilo je tu i šarlatana tipa Srzić, ako se ne varam :) ), Mesininom Kinderu i Rajlijevom Majamiju.
Jednostavno neko voli da radi sa opuštenim, talentovanim, slatkorečivim ljudima ogromne informisanosti i znanja, filozofskih nadahnuća... a neki vole radne, odgovorne, istrajne, ozbiljne, maksimalno i bezrezervno posvećene.

Ja i dalje mislim da je za sve nas ovde zajedno pa puta deset PSD izmislio košarku, i da je glupo (barem meni) da pametujem o nekom Džikiću kome u košarkaškom CV stoji da su najveći uspesi šesti pomoćnik u Minesoti i F4 u Krki, u sezoni u kojoj i sam kažeš da je kvalitet lige smešan.

To da ne misle isto je vrlo moguce, ali ne mora da bude nepremostivo. I u igrackim danima, kosarku je kapirao totalno drugacije od Djordjevica, pa su se, mozda upravo zbog toga, sjajno dopunjavali

A Duleta bi svrstao u koju od te dve kategorije ljudi?

Koji je CV sadasnjeg trenera Partizana, te bi Dziletov bio sporan? :unsure:

Liga jeste smesnog kvaliteta, ali je i Krka u odnosu na niz ekipa koje nisu otisle na F4
irriducibili

Postby mastro mostro » 25 Apr 2011, 02:00

irriducibili wrote:
mastro mostro wrote:to šta on misli i kako misli ne podudara se sa košarkom koju Danilović oseća i kakvom je naučen u Duletovom a potom i Žocovom Partizanu (a u njegovo vreme bilo je tu i šarlatana tipa Srzić, ako se ne varam :) ), Mesininom Kinderu i Rajlijevom Majamiju.
Jednostavno neko voli da radi sa opuštenim, talentovanim, slatkorečivim ljudima ogromne informisanosti i znanja, filozofskih nadahnuća... a neki vole radne, odgovorne, istrajne, ozbiljne, maksimalno i bezrezervno posvećene.

Ja i dalje mislim da je za sve nas ovde zajedno pa puta deset PSD izmislio košarku, i da je glupo (barem meni) da pametujem o nekom Džikiću kome u košarkaškom CV stoji da su najveći uspesi šesti pomoćnik u Minesoti i F4 u Krki, u sezoni u kojoj i sam kažeš da je kvalitet lige smešan.

To da ne misle isto je vrlo moguce, ali ne mora da bude nepremostivo. I u igrackim danima, kosarku je kapirao totalno drugacije od Djordjevica, pa su se, mozda upravo zbog toga, sjajno dopunjavali

A Duleta bi svrstao u koju od te dve kategorije ljudi?

Koji je CV sadasnjeg trenera Partizana, te bi Dziletov bio sporan? :unsure:

Liga jeste smesnog kvaliteta, ali je i Krka u odnosu na niz ekipa koje nisu otisle na F4

Između dvojice Saša nikad nisam birao, jer nisam ni morao, svaki mi je bio drag na svoj način. Različiti igrači, druge pozicije, drukčiji karakteri. SĐ, klasičan beogradski mangup tog doba, je dao onu trojku u Stambolu i večno mu hvala na tome, ali je Šejtan, drski sarajevski gorštak, bio proglašen MVP-jem turnira i bukvalno nosio je Partizan te sezone.
Često ste, poredeći ga sa VJ, spominjali Žoca i njegovu trijumfalnu debi sezonu, pa spomiljali mentora Acu Nikolića... a sve vreme zaboravljate da ničeg ne bi bilo da tada nije igrao najbolji bekovski tandem u evropskoj košarci svih vremena: Saša&Saša. Ako to već ne radi, Željko bi mogao da ih poljubi u dupe svaki put kad ih ugleda, jer da nije bilo njih dvojica, teško da bi bilo i njega i njegove veličanstvane karijere.

Bez obzira na sve, smatram da je Predrag imao karijeru, uspehe i trofeje za respekt... kako je punio Cibonu usred Zagreba u jeku onih godina mržnja, dok su ovi hteli da ga linčuju, a još im je to i najavio pred utakmicu... kako je nas satro sa Kinderom na F4... kako se napušavao sa Spajk Lijem u NY sve pucajući 7/7 trojke. N

Na ovim prostorima nije bilo (a teško i da če biti) takvog "razbojnika" u košarci, i njegov doprinos Partizanu i srpskoj košarci je nemerljiv (da oproste Bodiroga, Đorđevič i Divac).

Što se tiče VJ-a i njegovog CV-a... jeste skroman ali je tek počeo da ga puni... mrzi me da kopam koliko je titula osvojio kao pomoćnik, šta je uradio sa mladim reprezentacijama... a kao prvi trener je stoprocentan... i u odnosu na Džikića već vodi jer je ovaj sjebo Olimpiju u svom debiju koji je, (priznaćeš, poznavajući zmajčeke) bio sigurno manjeg pritiska od onog koji nosi mesto trenera Partizana i naslednika DV (koji je to isto elaborirasmo podacima, daleko neuspešniji u svojoj debi sezoni u daleko bogatijem i boljim igračima ispunjenom timu, iako je u CSKA otišao kao pedigriran trener sa desetogodišnjim evroligaškim stažom, dva final fora iza sebe, nekoliko reprezentativnih mandata, evropskim trofejem od pre 20 tak godina)).

Dule je bio i ostao toliko poseban, specifičan, jedinstven i neponovljiv da ne smem da ga svrstavam ni u jednu kategoriju. upravo te (vankošarkaške) odlike su dodatno breme na nejakim plećima maldog "stručnjaka" Vlade... ali ne sumnjam da će ga stari prosedi gangster išlifovati i naučiti kako se u "familiji" ponaša, kako se odgovora da se ne kaže ništa a dotakne sve i ostali fazoni... samo ako "mali" potraje dovoljno dugo, a to ćemo videti već na leto.

Strpi se... možda te Predsednik i obraduje nekom svojom odlukom.
mastro mostro

Postby irriducibili » 25 Apr 2011, 02:47

Da, bar sto se mene tice =, zavrsim ovu polemiku jer nicemu ne vodi, a evo i zasto

Prvo, napisao si romansiranu biografiju PSD-a, glorifikujuci ga i izdizuci ga iznad svih, a da to uopste nije bila tema. Ja sam apostrofirao da su se uzajamno dopunjavali, a nisam se bavio time koji je od dvojice Sasa bio bolji

Drugo, demagoskim pristupom i selektivnim odabirom, a sve u skladu sa necim sto pretpostavljas da ti ide u prilog, doveo si stvari do apsurda...iz svega iznesenog bi se dalo, da ne kazem moralo, zakljuciti da je VJ bolji trener od Dzileta, sto ovu korespodenciju cini farsicnom

Trece, Dule je jedan, jedini, neponovljiv, nenadmasan, ali sve to nece spreciti cudotvorca PSD-a, da sebi i nama napravi jos jednog takvog. Ni manje, ni vise, nego od mladog i perspektivnog strucnjakatm. Tu bi drvodelja imao mnogo vece sanse za uspeh

I cetvrto, predsednik me je vec vise puta obradovao, iskljucivo stvarima koje su proizilazile iz posla kojim se bavio. Sada je postavka da to, da li ce me obradovati, nema vise nikakve veze sa profesijom, vec sa njegovim raspolozenjem i nekim tipicno ljudskim slabostima
irriducibili

Re: Vlada Jovanović

Postby Moebius » 25 Apr 2011, 10:41

@mastro

Džile u Srbiji neće da vodi nijedan drugi klub.
Moebius

Postby jedaj » 25 Apr 2011, 17:20

Da bi Dzile dosao u Partizan treba da postoji saglasnost Sase i Duleta,odnosno njihova procjena da je covjek timski
igrac a ne nadahnuti umjetnik koji u nasoj vojnickoj hijerarhiji,moje neko misljenje,ne moze imati mjesta.
Medjutim reci za Dzileta da je losiji trener od Vlade to se ne bi usudio tako lako reci a pogotovo minimizirati mu
ovaj ovosezonski uspjeh sa mrtvom Krkom.
jedaj

Postby Moebius » 25 Apr 2011, 19:19

jedaj wrote:Da bi Dzile dosao u Partizan treba da postoji saglasnost Sase i Duleta,odnosno njihova procjena da je covjek timski
igrac a ne nadahnuti umjetnik koji u nasoj vojnickoj hijerarhiji
,moje neko misljenje,ne moze imati mjesta.
Medjutim reci za Dzileta da je losiji trener od Vlade to se ne bi usudio tako lako reci a pogotovo minimizirati mu
ovaj ovosezonski uspjeh sa mrtvom Krkom.

Ajd, kad ti kažeš.

Nego, povodom tvog novog starog novog avatara, jel se opet gledamo preko nišana?

Šalim se, bolje i on nego onaj kome si se nadao.
Moebius

Postby Bodi Bond » 26 Apr 2011, 09:13

Bio sam odsutan par dana, pa evo da čestitam Vladi prvu NLB titulu. Pozdrav za drugare hejtere i stručnjake. :cheers:

I zamolio bih moderatore da ispravno napišu ime trenera KK Partizan u naslovu teme. :bleh:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Re: KK Partizan 2010/2011

Postby fredi » 08 May 2011, 21:48

irriducibili wrote:
fredi wrote:sad ozbiljno...ja mislim da ce se prepoloviti kupovina godisnjih karata sl.sezone!Samo ja znam bar 20 ljudi koji ako ovaj ostane nece kupiti godisnju a to su ljudi koji nisu od juce u Pioniru!

Ne znam ko je ovaj? :unsure:

Ima ih dvojica cijim nam ostankom prete, pri cemu je mumijatm znatno manji problem... :facepalm:

Ma Peru ja uvek nazovem imenom zbog starih zasluga,a ovaj je onaj :mad2: strucnjak kome necemo da pominjemo ime!
Znao si ti to naravno i divim ti se sto jos imas zivaca i volje da se zajebavas sa njim...ja ni to vise odavno ne mogu.Uvek mi je bilo krivo kada se zavrsava sezona a sad iskreno jedva cekam.
fredi

Postby jedaj » 08 May 2011, 21:54

fredi wrote:
irriducibili wrote:
fredi wrote:sad ozbiljno...ja mislim da ce se prepoloviti kupovina godisnjih karata sl.sezone!Samo ja znam bar 20 ljudi koji ako ovaj ostane nece kupiti godisnju a to su ljudi koji nisu od juce u Pioniru!

Ima ih dvojica cijim nam ostankom prete, pri cemu je mumijatm znatno manji problem... :facepalm:

Ma Peru ja uvek nazovem imenom zbog starih zasluga,a ovaj je onaj :mad2: strucnjak kome necemo da pominjemo ime!
Znao si ti to naravno i divim ti se sto jos imas zivaca i volje da se zajebavas sa njim...ja ni to vise odavno ne mogu.Uvek mi je bilo krivo kada se zavrsava sezona a sad iskreno jedva cekam.

Imas topik pod nazivom Vlada Jovanovic i tamo mozes da iznosis svoja zapazanja o njemu.
I drugo kakav god je mislim da zasluzuje bilo kakav naziv a ne reci za naseg trenera ovaj.
Mislim da je sasvim prigodno osloviti ga sa strucnjak...........u najmanju ruku.
jedaj

Postby irriducibili » 08 May 2011, 22:07

fredi wrote:Ma Peru ja uvek nazovem imenom zbog starih zasluga,a ovaj je onaj :mad2: strucnjak kome necemo da pominjemo ime!

Nemoj tako, strucnjaktm ima rezultate... :algabacaju:

Uzeli smo Kup, NLB ligu, pobedivsi u finalu velikog rivala, koji vec sada ima 4 poraza u uzasno jakoj slovenackoj ligi, usli u top 16 EL, da bi se izivljavao na nama ko god je dosao u BG, a uzecemo i prvenstvo...Dokaz za to ti je sto smo u zadnjih 5 minuta, slomili mocni Metalac...Budi bez brige, i ostale velikane cemo isto tako, te ce se mumijatm i strucnjaktm ponovo ponosno slikati sa peharom... :blue:

Pa kako da me u tako savrsenim okolnostima, napusti prisustvo duha... :cheers:

@ jedaj

Mislim da pricamo o Partizanu i zlatnoj sezoni koja se blizi kraju, te da nema razloga da nas saljes na topik koji ne bi trebalo da postoji i na kome nije dostojno nista napisati...Kao ni nekoga imenovati, ostavlja bljutav ukus u ustima... :sick:
irriducibili

Postby fredi » 08 May 2011, 22:15

jedaj wrote:
fredi wrote:
irriducibili wrote:

Imas topik pod nazivom Vlada Jovanovic i tamo mozes da iznosis svoja zapazanja o njemu.
I drugo kakav god je mislim da zasluzuje bilo kakav naziv a ne reci za naseg trenera ovaj.
Mislim da je sasvim prigodno osloviti ga sa strucnjak...........u najmanju ruku.

1:On nije Dule Vujosevic da zasluzuje svoj topik!Ovde je mnoooogo vise pisano o njemu i nazivan je imenima za koje je "ovaj"stvarno smesna rec!
fredi

Postby jedaj » 08 May 2011, 22:40

Da ali Vlada ima svoj topik pa izvoli.
jedaj

Postby ima 1 tim » 30 May 2011, 08:49

malo smo zapostavili ovaj topik :mad2:
VJ objasnjavatm :D

Image

Image

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

ima 1 tim

Postby ima 1 tim » 09 Jun 2011, 01:44

Image

:lol:

Tosa o Vladi:

JOVANOVIĆ
UZ tri trofeja, Partizan je dobio i trenera - Vladu Jovanovića, tek sedmog stručnjaka u prebogatoj istoriji kluba koji je osvojio nacionalni tron.
- Možda je naš uspeh sa Vladom za neke iznenađenje, ali mi smo znali o kakvom čoveku, stručnjaku, profesionalcu i zaljubljeniku se radi. Samo 24 časa pošto je Dule otišao, odlučili smo se za Vladu. Mnogi su sumnjali u njega, a mi smo mu verovali. Drago mi je što je na veličanstven način pokazao da je veliki i trener za budućnost.

ima 1 tim

PreviousNext

Return to Košarkaški miks