Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby AirBall » 10 Mar 2012, 13:33

Вујошевић: Рашковић пласира причу о Фенеру

Душка Вујошевића не узбуђују медијске спекулације да је кандидат за клупу истанбулског гиганта.

Image

– Пријатељи ме зову, познаници питају на улици да ли су вести о Фенербахче Улкером истините. А тачно је само да нисам имао никаквих контаката са Фенербахчеом. Приче које су се појавиле у разним медијима пласира Аца Рашковић, менаџер који турским клубовима нуди другог тренера – објаснио је Вујошевић.

Zurnal
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 26 Mar 2012, 23:39

video sam dulenceta na adu ,smrsao debeli :D
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby CRNO_BELI » 28 Mar 2012, 15:10

nolinjo wrote:video sam dulenceta na adu ,smrsao debeli :D

Čim je shvatio u čije ruke je ostavio vodjenje tima, od nervoze i brige, počeo da mrša. :biggrin:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby mali_buda » 01 Apr 2012, 00:29

Vujošević na meti Sijene

Simoneu Pjaniđaniju su odbrojani dani ne klupi šampiona Italije.

Uprkos prednosti domaćeg terena, Montepaski se nije domogao f4 u Istanbulu, iako je Sijena bila favorit protiv Olimpijakosa, sa mnogo većim ulaganjima od tima Dušana Ivkovića.
Još pre poslednje utakmice u Pireju atmosfera u ekipi nije bila pozitivna, posebno na relaciji Mekejleb-Pjaniđani. Trener italijanskog tima nema baš najbolji odnos sa mnogim igračima, ali i čelnicima kluba najstarije banke na Apeninima, koji ga ne žele na klupi od leta.

Kao prva opcija da zameni selektora Azura pominje se Duško Vujošević, uz želju za podmlađivanjem ekipe, ali i većeg broja mladih, talentovanih italijsnskih igrača. Na vodenicu bivšeg trenera Partizana ide i poznavanje italijanskog jezika, kao i odličan odnos sa Bo Mekejlebom, te rad sa mladim igračima i rezultati sa manjim budžetom, kao i nedavni izlazak iz ugovora sa CSKA.

kosarka.rs
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby bekrinjo » 17 May 2012, 12:54

Цибона жели Душка Вујошевића?

17 мај, 2012
Како преноси večernji.hr управа најтрофејнијег хрватског клуба Цибоне размишља о наследнику тренера Јасмина Репеше, а њихова прва жеља према писању овог сајта је бивши стратег Партизана Душко Вујошевић.
Репеша је рекао да се није растао са Цибоном, док већ увелико круже приче да се све договорио са Малагом о преласку.
Вујошевић је на питање хрватских новинара да ли би преузео загребачки клуб одговорио:
– На хипотетичка питања не могу да одговарам.
Новинари су му затим рекли да би управа клуба хтела да га ангажује и да познати бивши кошаркаш Предраг Шарић жели да он буде тренер његовом сину, Дарију.
– Таква врста поверења прија сваком тренеру, али такви послови се не договарају између новинара и тренера, него на другој страни – одговорио је Вујошевић.
bekrinjo

Postby KKP » 17 May 2012, 14:35

Kad bi Dule nekim čudom preuzeo Cibonu (ne verujem), a nama ostao Vlada, onda... :censored:
KKP

Postby Otac Makarije » 17 May 2012, 16:16

...slobodno zavrsi recenicu. :ajdejebote: Onda treba da se ubijemo.. Sasha i Tosha prvi...
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby vicharhcp » 17 May 2012, 19:06

bekrinjo wrote:
познати бивши кошаркаш Предраг Шарић жели да он буде тренер његовом сину, Дарију.

Pa neka ga posalje u Partizan da radi sa Duletom :biggrin:
Mi cemo se Ciboni revansirati tako sto cemo im poslati najperspektivnijeg trenera u Evropi :biggrin:

A sada bez zezanja, koliko znaci imati trenera tipa Duleta, koji zna da napravi igraca. Pogotovo za klubove kao sto je Paritzan, koji zivi od prodaje igraca. Osim zbog para, znaci i zato sto mladi i perspektivni igraci zele da dodju da rade sa takvim trenerom.

Kada bi se Dule vratio da radi sa ovom nasom decom i kada bi politika kluba bila podmladjivanje tima bez obzira na rezultat, isla bi na svaku utakmicu da ih podrzavam, makar svaku izgubili. Sigurna sam da bi za godinu, dve bili mnogo jaki.

Podmladjivanje tima sa ovim na klupi ne zelim ni da zamisljam..... verovatno bi pokusavao da ubaci Tosu i PSD-a u igru :biggrin:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby CrniGuja » 17 May 2012, 19:53

vicharhcp wrote:
bekrinjo wrote:
познати бивши кошаркаш Предраг Шарић жели да он буде тренер његовом сину, Дарију.

Pa neka ga posalje u Partizan da radi sa Duletom :biggrin:
Mi cemo se Ciboni revansirati tako sto cemo im poslati najperspektivnijeg trenera u Evropi :biggrin:

A sada bez zezanja, koliko znaci imati trenera tipa Duleta, koji zna da napravi igraca. Pogotovo za klubove kao sto je Paritzan, koji zivi od prodaje igraca. Osim zbog para, znaci i zato sto mladi i perspektivni igraci zele da dodju da rade sa takvim trenerom.

Kada bi se Dule vratio da radi sa ovom nasom decom i kada bi politika kluba bila podmladjivanje tima bez obzira na rezultat, isla bi na svaku utakmicu da ih podrzavam, makar svaku izgubili. Sigurna sam da bi za godinu, dve bili mnogo jaki.

Podmladjivanje tima sa ovim na klupi ne zelim ni da zamisljam..... verovatno bi pokusavao da ubaci Tosu i PSD-a u igru :biggrin:

Da, i ja sam siguran da bi raspolozenje dolazilo do nivoa ekstaze kada bi nas svi nakantavali po 30 razlike, u ABA ligi bili 8-9, slavili finale domaceg prvenstva, ma milina.
CrniGuja

Postby Unexpected » 17 May 2012, 19:59

Nama su ove dve godine pojeli skakavci što se tiče klinaca. Ili ćemo im dati šansu, a mislim da možemo to da izvedemo sa pravim strancima tako da ni rezultati ne trpe mnogo (naravno ništa bitno u EL), ili će otići kud koji bez ikakve koristi kako za nas, tako i za njih.
Naravno osnovni preduslov za to je trener koji svakom igraču zna da nađe ulogu u timu, da iz njega izvuče ono najbolj, a pri tome da sakrije njegove nedostatke.
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 17 May 2012, 20:42

Iskreno se nadam da ce se Dule uskoro vratiti kod nas, on strasno nedostaje kosarkaskom klubu i bez njega je sve improvizacija...

Ukoliko ode u Cibonu onda nam nista drugo ne preostaje nego da pevamo ''Za drugog su dunje zute''
AirBall

Postby vicharhcp » 17 May 2012, 21:04

Dule je, od kako se zavrsio spor sa CSKA, bio i u Turskoj i u Sieni, a evo ga sada i u Ciboni.

Aj za Tursku i za Sienu da kazem da sam pomislila da je moguce, zato sto to mogu da budu izdasne novcane ponude, ali Cibona!!!! Za tako nesto ne mogu ni da pomislim da je moguce. Cibona je pre godinu dana bila pred gasenjem i verujem da oni ne mogu da mu daju bolju ponudu od Partizana. Ako ne dolazi u Partizan, verujem da ce otici negde gde moze da zaradi vise novca nego kod nas, a mislim da Cibona nije klub gde je tako nesto moguce. Da je moguce, ne bi ih napustao sadasnji trener.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby AirBall » 17 May 2012, 21:08

To si dobro primetila... Posao u Ciboni se ne moze okarakterisati kao siguran, tamo malo, malo pa zafale pare...
AirBall

Postby feanorlfc » 17 May 2012, 21:09

Pa i nije nemoguće. Cibona uvek ulazi sa velikim ambicijama u sezonu.I dosta ulože u tim. Druga stvar što se raspadnu negde na pola.
feanorlfc

Postby Jovan » 17 May 2012, 21:21

Vraca se Dule u KKP, imam neki osecaj.
Jovan

PreviousNext

Return to Košarkaški miks