@ Vucko_88
Potpisujem sve sto si napisao za VJ i vodjenje ekipe.
Kakva god da je ekipa - sve zavisi od trenera. Sve igrace treba ukomponovati, napraviti jedinstvenu atmosferu i drzati ekipu na okupu sve vreme dok sezona traje, + treninzi, akcije, i sve sto ide uz to.
VJ je osvajanjem tri trofeja u potpunosti zasluzio da vodi ekipu i ove sezone. Da smo Top 16 igrali u Pioniru, ubedjen sam da bi se plasirali u 1/4. Mislim da smo prvi put igrali citavu grupu u Areni (ne racunam jednu tekmu sa PAO), tako da je i pritisak bio veci, i adaptacija pojedinaca + Vujanic koji nije dosao zbog povrede. Ja sam zadovoljan proslom sezonom, od ove ocekujem jos bolje rezultate.

I sramota je prepisivati zasluge za tri trofeja samo Jerrellsu ili ostalim igracima, dok VJ ispade da pojma nije imao. I da, protiv Olimpije mu je Dule za 2h napravio taktiku...u finalu NLB lige. Tacnije, Dule je vodio ekipu u toku utakmice.
Strasno...isto tako pojedinci pljuju i Zeljka Obradovica, u fazonu -> lako je njemu, on ima ekipu, ima pare...kao da je to jedina ekipa koja ima pare u euroleague. Ali ako, uvek ce imati takvih, koji nikada nece biti zadovoljni i koji ce uvek pokusavati da minimiziraju uspehe pojedinaca.
Da se razumemo - ni ja nisam zadovoljan kako je VJ vodio utakmice, i videlo se da nema osecaj za mnogo stvari, i da mu bolje stoji mesto pomocnika, ali uzeo je tri trofeja - ostavio je iza sebe i Zdovca, kao i Prokom i Himki - sta su tek onda oni postigli, ako VJ nije "nista" postigao.