Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Vlada Jovanović

Postby Moebius » 10 Jun 2011, 17:19

ima 1 tim wrote:Image

:lol:

Tosa o Vladi:

UZ tri trofeja, Partizan je dobio i trenera - Vladu Jovanovića, tek sedmog stručnjaka u prebogatoj istoriji kluba koji je osvojio nacionalni tron.
- Možda je naš uspeh sa Vladom za neke iznenađenje, ali mi smo znali o kakvom čoveku, stručnjaku, profesionalcu i zaljubljeniku se radi. Samo 24 časa pošto je Dule otišao, odlučili smo se za Vladu. Mnogi su sumnjali u njega, a mi smo mu verovali. Drago mi je što je na veličanstven način pokazao da je veliki i trener za budućnost.

[/quote]

:tap:
Moebius

Re: Vlada Jovanović

Postby Beonegro » 11 Jun 2011, 08:58

Moebius wrote:
ima 1 tim wrote:Image

:lol:

Tosa o Vladi:

UZ tri trofeja, Partizan je dobio i trenera - Vladu Jovanovića, tek sedmog stručnjaka u prebogatoj istoriji kluba koji je osvojio nacionalni tron.
- Možda je naš uspeh sa Vladom za neke iznenađenje, ali mi smo znali o kakvom čoveku, stručnjaku, profesionalcu i zaljubljeniku se radi. Samo 24 časa pošto je Dule otišao, odlučili smo se za Vladu. Mnogi su sumnjali u njega, a mi smo mu verovali. Drago mi je što je na veličanstven način pokazao da je veliki i trener za budućnost.

:tap:[/quote]
Todorić je htio da kaže "trener za Budućnost" :uzbud:
BORBA, BRE!!!

Plakao sam kad je pala Sekuritatea!
Beonegro

Re: KK Partizan 2011/12

Postby 1n54jd3r » 17 Aug 2011, 19:34

ono sto u meni preovladava kao osecanje jeste da cemo imati tim koji cak ni lose vodjenje sa klupe nece moci da spreci da napravimo vrhunski rezultat...plus sto gajim nadu da ce VJ da znacajno unapredi vodjenje ekipe sa klupe tj ono sto mu je predstavljalo najslabiju kariku prosle sezone...jbt, ne secam se kada sam poslednji put bio ovako optimistican pred pocetak sezone :)
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby nolinjo » 17 Aug 2011, 19:35

1n54jd3r wrote:ono sto u meni preovladava kao osecanje jeste da cemo imati tim koji cak ni lose vodjenje sa klupe nece moci da spreci da napravimo vrhunski rezultat...plus sto gajim nadu da ce VJ da znacajno unapredi vodjenje ekipe sa klupe tj ono sto mu je predstavljalo najslabiju kariku prosle sezone...jbt, ne secam se kada sam poslednji put bio ovako optimistican pred pocetak sezone :)

:+1: :bravo: i za ovo se slazem ...bravo za post :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby DON » 17 Aug 2011, 19:43

Vidiš ja se duboko ne slažem sa tim.

Treba imati kvalitet pa ukomponovati dobre igrače i od njih stvoriti dobar TIM!

Nema šanse da imaš skup dobrih individualaca i lošeg trenera i ostvariš vrhunski rezultat... Jednostavno se i tu vidi (ne)kvalitet trenera...

A ovo za optimizam, to se slažem :D
DON

Postby 1n54jd3r » 17 Aug 2011, 19:47

VUČKO_88 wrote:Vidiš ja se duboko ne slažem sa tim.

Treba imati kvalitet pa ukomponovati dobre igrače i od njih stvoriti dobar TIM!

Nema šanse da imaš skup dobrih individualaca i lošeg trenera i ostvariš vrhunski rezultat... Jednostavno se i tu vidi (ne)kvalitet trenera...

Ovo ima logike ako imas tim sastavljen od istripovanih zvezda koje igraju za sebe i za kes a ne za tim. i uz to su potrebne 3 lopte na terenu...to nece biti slucaj u partizanu, veruj mi...imamo timske igrace medju kojima super zvezda Pekmen dolazi da igra za kikiriki, titule i slavu ;)
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby DON » 17 Aug 2011, 19:59

1n54jd3r wrote:Ovo ima logike ako imas tim sastavljen od istripovanih zvezda koje igraju za sebe i za kes a ne za tim. i uz to su potrebne 3 lopte na terenu...to nece biti slucaj u partizanu, veruj mi...imamo timske igrace medju kojima super zvezda Pekmen dolazi da igra za kikiriki, titule i slavu ;)

Znam ja mačka kakve mi igrače imamo, kako se dovode i koje sve parametre treba da prođu...

ono sto u meni preovladava kao osecanje jeste da cemo imati tim koji cak ni lose vodjenje sa klupe nece moci da spreci da napravimo vrhunski rezultat

Ako loše bude vodio tim rezultata neće biti!

Nema šanse. Previše je komplikovana ova igra da bi se dao ovako lagan zaključak, previše je uzročno-posledičnih faktora. Može da mu dođe loš dan, kao i igraču, ali ako u kontinuitetu bude pravio greške možemo da imamo najbolji tim na svetu, dzaba...

Svaki uspeh ide njemu na dušu, kao i svaki neuspeh!

Sad ćemo da ga vidimo, ili ima muda ili ide u školu ;)

P.S. A napredak je bio vidan u toku prošle sezone, tako da se i ja nadam da će se u ovoj sezoni pokazati u još boljem svetlu.
DON

Postby Choda » 17 Aug 2011, 20:15

VUČKO_88 wrote:Ako loše bude vodio tim rezultata neće biti!

Nema šanse.

Pa ovaj, mislim da te je jos prosle sezone demantovao :laugh: Lose je vodio tim ali jednostavno konkurencija je bila nikad slabija..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby DON » 17 Aug 2011, 20:28

Pa ovaj, mislim da nisi u pravu... Ovu diskusiju smo davno vodili tako da ako baš hošeš možemo ponovo....

Primeri, detalji, konkretno... Inače ispadaš iz ozbiljne diskusije...
DON

Postby Choda » 17 Aug 2011, 20:39

Moze sutra sad odoh na BF :)
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby DON » 17 Aug 2011, 20:50

Ne more :bleh: ... Bilo je grešaka ali ih je dosta ispravio, napredovao tokom sezone, i pokazao da ume i može, posebno u finalima koje smo osvojili... Ali mra tu još da se radi...

Jebeš prošlost, da se mi okrenemo sadašnjosti i budućnosti... Ako nije napredovao ekipa će da trpi i ovaj tim, koji je najjači u poslednjih X godina, će da trpi i neće ostavriti svoj maksimum!

Ali ovde stavljam tačku, kao i na fudbalu, dok ne počne sezona nema šta da kenjam ovde... Samoban :)

Aj ćao, lepo se provedi :)

p.s.

E da, zaboravih malopre, Vlada je sve vas demantovao prošle sezone, možete da ga osporavate koliko hoćete ali tri titule su mu donele pravo da i ove sezone vodi naš voljeni klub...
DON

Postby Alonzo » 17 Aug 2011, 21:06

@ Vucko_88

Potpisujem sve sto si napisao za VJ i vodjenje ekipe.

Kakva god da je ekipa - sve zavisi od trenera. Sve igrace treba ukomponovati, napraviti jedinstvenu atmosferu i drzati ekipu na okupu sve vreme dok sezona traje, + treninzi, akcije, i sve sto ide uz to.

VJ je osvajanjem tri trofeja u potpunosti zasluzio da vodi ekipu i ove sezone. Da smo Top 16 igrali u Pioniru, ubedjen sam da bi se plasirali u 1/4. Mislim da smo prvi put igrali citavu grupu u Areni (ne racunam jednu tekmu sa PAO), tako da je i pritisak bio veci, i adaptacija pojedinaca + Vujanic koji nije dosao zbog povrede. Ja sam zadovoljan proslom sezonom, od ove ocekujem jos bolje rezultate. :D

I sramota je prepisivati zasluge za tri trofeja samo Jerrellsu ili ostalim igracima, dok VJ ispade da pojma nije imao. I da, protiv Olimpije mu je Dule za 2h napravio taktiku...u finalu NLB lige. Tacnije, Dule je vodio ekipu u toku utakmice. :laugh:

Strasno...isto tako pojedinci pljuju i Zeljka Obradovica, u fazonu -> lako je njemu, on ima ekipu, ima pare...kao da je to jedina ekipa koja ima pare u euroleague. Ali ako, uvek ce imati takvih, koji nikada nece biti zadovoljni i koji ce uvek pokusavati da minimiziraju uspehe pojedinaca.

Da se razumemo - ni ja nisam zadovoljan kako je VJ vodio utakmice, i videlo se da nema osecaj za mnogo stvari, i da mu bolje stoji mesto pomocnika, ali uzeo je tri trofeja - ostavio je iza sebe i Zdovca, kao i Prokom i Himki - sta su tek onda oni postigli, ako VJ nije "nista" postigao.
Alonzo

Postby aca04 » 17 Aug 2011, 21:08

alonzo wrote:Kakva god da je ekipa - sve zavisi od trenera. Sve igrace treba ukomponovati, napraviti jedinstvenu atmosferu i drzati ekipu na okupu sve vreme dok sezona traje, + treninzi, akcije, i sve sto ide uz to.

VJ je osvajanjem tri trofeja u potpunosti zasluzio da vodi ekipu i ove sezone. Da smo Top 16 igrali u Pioniru, ubedjen sam da bi se plasirali u 1/4. Mislim da smo prvi put igrali citavu grupu u Areni (ne racunam jednu tekmu sa PAO), tako da je i pritisak bio veci, i adaptacija pojedinaca + Vujanic koji nije dosao zbog povrede. Ja sam zadovoljan proslom sezonom, od ove ocekujem jos bolje rezultate. :D

I sramota je prepisivati zasluge za tri trofeja samo Jerrellsu ili ostalim igracima, dok VJ ispade da pojma nije imao. I da, protiv Olimpije mu je Dule za 2h napravio taktiku...u finalu NLB lige. Tacnije, Dule je vodio ekipu u toku utakmice. :laugh:

Strasno...isto tako pojedinci pljuju i Zeljka Obradovica, u fazonu -> lako je njemu, on ima ekipu, ima pare...kao da je to jedina ekipa koja ima pare u euroleague. Ali ako, uvek ce imati takvih, koji nikada nece biti zadovoljni i koji ce uvek pokusavati da minimiziraju uspehe pojedinaca.

Da se razumemo - ni ja nisam zadovoljan kako je VJ vodio utakmice, i videlo se da nema osecaj za mnogo stvari, i da mu bolje stoji mesto pomocnika, ali uzeo je tri trofeja - ostavio je iza sebe i Zdovca, kao i Prokom i Himki - sta su tek onda oni postigli, ako VJ nije "nista" postigao.

Moram opet :+1: Za svaku rec.
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby DON » 17 Aug 2011, 21:14

alonzo wrote:@ Vucko_88

Potpisujem sve sto si napisao za VJ i vodjenje ekipe.

Kakva god da je ekipa - sve zavisi od trenera. Sve igrace treba ukomponovati, napraviti jedinstvenu atmosferu i drzati ekipu na okupu sve vreme dok sezona traje, + treninzi, akcije, i sve sto ide uz to.

I ja potpisujem sve što sam rekao... Tj. Sve što si rekao :D

Tačno, za mnoge stvari nema, za neke se popravio, nadam se da će i ostale nedostatke nadomestiti, ne toliko zbog njega, već zbog PArtizana :D

Stanoje, kako nisi žensko :bleh:

Ja odoh u samoban, ti tu drži pod kontrolom, i ti aco, a ako me neko iznerira prekinuću ga :okk:
DON

Postby KKP » 17 Aug 2011, 21:33

1n54jd3r wrote:ono sto u meni preovladava kao osecanje jeste da cemo imati tim koji cak ni lose vodjenje sa klupe nece moci da spreci da napravimo vrhunski rezultat...plus sto gajim nadu da ce VJ da znacajno unapredi vodjenje ekipe sa klupe tj ono sto mu je predstavljalo najslabiju kariku prosle sezone...jbt, ne secam se kada sam poslednji put bio ovako optimistican pred pocetak sezone :)

:+1:

Optimističan sam i po pitanju Valde, svi su ga kudili, i ja mnogo, a čovek osvojio sve trofeje i plasirao se u Top 16, i pored dosta oscilaciju u igri tokom sezone. Sada će imati vrhnsku ekipu, njegvoa druga sezona, da ne ureknem, ali sam potpuni optimista, nema razloga da bude drugačije! Jedva čekam utakmice i početak sezone... :drool:

Inače, čitam ovo na predhodnoj strani, o pripremnim utakmicama. Jedino je ovaj turnir u Kaljariju potvrđen zvanično, ta dva duela protiv beogradskih ligaša (OKK, Mega Vizura npr, kao prošle sezone) za početak, eto pregovara se za taj u Antaliji (Antalija, Turk Telekom, Zagreb, Riga i PAOK), a koliko se ja dobro sećam, bekrinjo je pisao da je zakazan turnir u Kraljevu, na kome će učestvoti pored nas, Panatinaikos, Metalac i nova Zvezda, mada nije nigde to potvrđeno. Bilo bi interesantno da gledamo predsezonski derbi. bekrinjo, jel će biti tog turnira ili ne?
KKP

PreviousNext

Return to Košarkaški miks