E sada, kada je akcija dosla do kraja, mogu samo da se zahvalim svima koji su na bilo koji nacin ucestvovali i da kazem da sam veoma ponosan sto sam ucesnik jedne ovako pozitivne stvari. Ljudi, svaka cast! Kada sam predlozio da ucinimo nesto za nase povredjene igrace, bio sam rastrojen i tuzan (kao i svi mi uostalom) ali i iskreno dosta skeptican da ce to doci do finalizacije, prvenstveno zbog tehnickih teskoca. Veoma mi je drago sto sam demantovan!
Posebno hvala Aleksi, koji je bukvalno ceo posao organizacije preuzeo na sebe! Hvala i Leon S. Kennedy
Drago mi je i sto ce visak (koliki god bude) ici u dobrotvorne svrhe, ipak je ljudski zivot najvazniji.
(vezano za brojeve patika, samo da napomenem da je UK size drugaciji od US size-a, cini mi se da je veci (postoji uvek size chart na tim sajtovima da se uporede velicine) verujem da znate i da bezveze pisem ali cisto za svaki slucaj)
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?