ima 1 tim wrote:ne mogu da verujem da Hari jos nije postavio pitanja za VJ

bila sam sigurna da ce ga prvi pitati da li je konacno nasao vremena da pogleda i neku NBA tekmu

hahahaha... tek sada vidim!
Molim te da mi prenes odgovore naseg cenjenog trenera, naravno ako ih Tegi postavi, posto necu biti u mogucnosti da gledam.

Prvo, da Vam cestitam drugu titulu. Zasluzili ste je, i svaka Vam cast na tome.
1. Da li pratite NBA ligu? Zasto?
2. Dobro, jesu utakmice kasno, ali uvek moze da se gleda snimak preko dana. Mislim da je Boston mnogo zanimljiv za gledanje, i nacin na koji iskoriscavaju Ronda, koji je jako los suter za tri poena. Pred pocetak utakmice svi znaju da ce da skupljaju, ali opet ovi pronalaze resenja. Ista prica je i za Alena i Pirsa, i blokove koje dobijaju sa obe strane terena.
3. Koji Vam je omiljen tim iz lige i zbog cega? Trener? (NBA)
4. U kojoj meri Vam je Vujosevic pomogao u pripremi finalne utakmice, i da li se to razlikovalo od drugih utakmica tokom sezone? Ako mozete da iznesete neke konkretne detalje. Da ne bude odgovor tipa: "Pomogao mi je svojim velikim iskustvom koje poseduje, dao neke bitne informacije, i dr.". Malo otvoreniji odgovor, ako je moguce

5. Zasto smo ove godine igrali malo pick & pop? I Dzavai i Katic imaju solidan sut sa distance.
6. Zasto retko igramo sa dve cetvorke(npr. Gist & Lucic) + Veseli?
Veliki pozdrav, i sve najbolje u daljoj karijeri.
Pitanja jesu malo direktnija, ali nadam se da nisu nevaspitana

.
Edit: pitao bih ga jos mnogo sto-sta van kosarke, jer se jako malo zna o njemu.
koja mu je omiljena knjiga, film, koju muziku slusa, koji alkohol pije?

omiljena partizanova pesma. da navede top3 najlepse zene na svetu, ako izuzmemo njegovu suprugu, naravno. da li ima neki hobi van kosarke? da li dule sme da igra basket protiv njega 1na1, i koji bi bio rezultat? koji grad mu je do sada najlepsi?
da li cita forume i da li zna koliko je nepopularan na forumu avangrada? koga najvise ceni od forumasa, i sta misli, da li ce nakon evroligaske titule tvrdo jezgro promeniti misljenje o njemu

? Ili ce morati jos jednu da osvoji? Da li mu se, kao i vichi, ponekad ne prikazuje neki smajli?
The mind is everything. What you think you become.