Step wrote:i sta je ispalo kao zakljucak, je l' imamo na papiru po imenima jedan od najjacih timova u poslednjih nekoliko godina ili ne?
Uh,sto ti je pitanje...
Da li je ovo jedan od najjacih timova u poslednjih nekoliko godina?
Pa em ti nije pitanje da li je i najjaci em period ogranicavas na nekoliko godina(3,4,5)!
Ovaj tim na papiru, sada,kompletan sa Macvanom, je slabiji i od onog 2007/2008(meni omiljenog i najjaceg tima decenije i najdominantnijeg koji Partizan imao u ovih 10 godina,to pokazuju i rezultati u svim takmicenjima).
Ko zna,mozda su meni i suvise prirasli za srece,mozda taj tim na papiru i nije obecavao.Ali na delu najjaci je bio,tu dileme nemam.
A slabiji(na tom papiru) i od onog iz 2009/2010 koji je ostvario najveci uspeh u Evropi posle 1998.godine ali daleko od toga da je sezonu odigrao kao tim iz 2007/2008 koji je gazio od pocetka do kraja.
Na papiru slabiji od ova 2.
Ako se ja pitam.
A po utisku,i po tome kakav ce biti TIM,mozda bude i veca razlika od te na papiru a mozda bude i najbolji,nikad se ne zna.
A to sto se na papir stavlja i verovanje da ce igraci bez ikakvog iskustva igranja u EL da i tu budu na visokom nivou,e to je druga prica...I sta ce biti za 2 godine ,ako ovaj popravi sut,ovaj ojaca,ovaj sredi glavu.
Jos kad se setim prica da nam fali jedan igrac da budemo kaznena ekspedicija u Evropi...Realnost ljudi.
Zakljucak: zajebimo papire i forumaske snove i padanja u trans.Nikakvi papiri i zajebancije nece od njih napraviti tim.