Board index Košarka Košarkaški miks

"SOS Koš" i "Zona Press" - Vladan Tegeltija

Re: Pitanja za Vladana Tegeltiju i njegove goste

Postby Unexpected » 24 Apr 2011, 20:55

Možda je rano je rano za ovo pitanje.
Od sezone 2012/2013 kapacitet hale u kojoj se igra Euroliga mora biti minimum 10.000 mesta, a svi znamo da naša Arena služi svemu sem košarci, uz par izleta, šta Partizan planira da uradi po tom pitanju?
The End.
Unexpected

Postby kotrljko » 24 Apr 2011, 20:57

da preuredi Pionir koliko ja znam :dunno:
kotrljko

Postby vicharhcp » 24 Apr 2011, 22:28

Staaaaaaaaaaa? Skoro niko nema pitanje za predsednika :shock: ?
Evo, imam ja jos jedno, na koje mislim da znam odgovor, ali zelim da cujem i od njega ;)

Sta mu je bio motiv da udje u Partizan pre 10 godina?
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby chika-zuba » 24 Apr 2011, 22:47

1. Na osnovu kojih razloga je prošle godine odlučeno da novi trener Partizana, ELf4 ekipe, bude debitant Jovanović a ne recimo Džikić?
2. Da li misli da Božić može da odigra i sledeću sezonu imajući u vidu da je u velikoj većini utakmica ove sezone imao negativan index?
3. Da li KK Partizan zaslužuje posebno radno mesto za stručnog marketing menadžera kako bi se iz tih izvora obezbedilo više novca za funkcionisanje kluba?
... k`o oka dva...
chika-zuba

Postby irriducibili » 24 Apr 2011, 22:59

chika-zuba wrote:1. Na osnovu kojih razloga je prošle godine odlučeno da novi trener Partizana, ELf4 ekipe, bude debitant Jovanović a ne recimo Džikić?
2. Da li misli da Božić može da odigra i sledeću sezonu imajući u vidu da je u velikoj većini utakmica ove sezone imao negativan index?
3. Da li KK Partizan zaslužuje posebno radno mesto za stručnog marketing menadžera kako bi se iz tih izvora obezbedilo više novca za funkcionisanje kluba?

:blue: :blue: :blue:

Veliki naklon za sva ova pitanja, a posebno za ono prvo...

Nazalost, ostace bez efekta...

Ili ce ih Tegi po obicaju preskociti, ukoliko bude procenio da mogu uznemiriti gosta, ili cemo dobiti nemuste i neodredjene odgovore, a nece biti nikoga da insistira na preciznosti. Deja vu, deja vu...
irriducibili

Postby mastro mostro » 24 Apr 2011, 23:03

- da li će, kada mu ćerka počne intenzivno da nastupa po svetu zbog teniskih takmičenja, napustiti mesto Predsednika KK? I da li (barem u svojoj glavi) ima ideju ko bi mogao da ga nasledi?
- da li, teoretski, postoji mogućnost da u bližoj budućnosti Saša Đorđević uzme učešće u klubu (kao trener ili direktor), i da li imaju kompatibilne poglede na košarku i KKP?
mastro mostro

Postby chika-zuba » 24 Apr 2011, 23:20

AirBall wrote:Nemojte da vas sprdaju tamo, Dzikic je vec bio pod ugovorom sa Krkom... Ima ugovor i za sledecu sezonu...

ok, neka ide pitanje bez imena... ti ne misliš da bi ga raskinuo na sopstvenu štetu da je dobio ponudu? hipotetički pričamo, znam da je šbbkbb
@ima1tim šta je objasnio Džikiću? Timovi KKP i Krke su neuporedivi...

EDIT
Evo da to izbegnemo razdvojiću
-Na osnovu kojih razloga je prošle godine odlučeno da novi trener Partizana, ELf4 ekipe, bude debitant
-da li PSD smatra da bi sa Dziletom na klupi, ove sezone imali bolju i igru i rezultate?
Last edited by chika-zuba on 24 Apr 2011, 23:25, edited 1 time in total.
... k`o oka dva...
chika-zuba

Postby aca04 » 24 Apr 2011, 23:26

- da li se seca utakmice za reprezentaciju sa Kanadom 2000-te godine na OI u Sidneju i ako da, da li smatra da je za nas tadasnji poraz i dalji raspad kriv Obradovic jer je njega izveo iz igre i Kanadjani preokrenuli?

- ima li Divac bilo kakvu ulogu u KKP poslednjih godina?
- da li ima neki igrac za ovih 10 godina kojeg je mogao da dovede i nije, a pokajao se posle zbog tog?
- da li planira da Milojevica i jos neke bivse igrace (npr. Grbovica) prikljuci strucnom stabu?
- razmislja li nekad o povlacenju sa mesta predsednika KKP (nadam se da ne :) )?
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby mortician » 25 Apr 2011, 10:17

Majko moja ako ste vi svi normalni :D
Na kojoj god temi da odem vi raspravljate o VJ,dodjem na faking temi o pitanjima za Tegija i tu ide rasprava...jel ima tema o VJ...stvarno vas više ne razumem,počinjem da sumnjam da ste gomila napaljenih klinaca jbt.

Po meni treba zavesti neki red po pitanju postova,ovo ne liči ni na šta...brisati postove,prebacivati ih gde treba...kako god,ali ako dodjem u temi o pitanjima za Tegija,očekujem pitanja za Tegija,a ne tri strane o VJ i Džiletu :banghead:
mortician

Postby AirBall » 25 Apr 2011, 10:41

mortician wrote:Majko moja ako ste vi svi normalni :D
Na kojoj god temi da odem vi raspravljate o VJ,dodjem na faking temi o pitanjima za Tegija i tu ide rasprava...jel ima tema o VJ...stvarno vas više ne razumem,počinjem da sumnjam da ste gomila napaljenih klinaca jbt.

Po meni treba zavesti neki red po pitanju postova,ovo ne liči ni na šta...brisati postove,prebacivati ih gde treba...kako god,ali ako dodjem u temi o pitanjima za Tegija,očekujem pitanja za Tegija,a ne tri strane o VJ i Džiletu :banghead:

Prebacio sam ja sada 3 stranice postova u temu o VJ...

Sta je za harmonikasa pevacica to je za pojedine clanove VJ... Vecita inspiracija, pitanje svih pitanja, jednom recju muza koja inspirise i nadahnjuje... :bleh:

Salu na stranu, za neke je VJ pitanje svih pitanja i zato se ova rasprava razvila i u ovoj temi, jer Danilovic ne gostuje bas cesto...

Ali si u pravu da treba voditi racuna gde se sta pise, ali kada povede polemika ljude, najbolje je ne dirati nista dok se ne zavrsi... :stani:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Moebius » 25 Apr 2011, 12:03

1. Da li će Partizan, ukoliko se lokaut dogodi i oduži, dovesti nekog ex KKP igrača/Srbina/Crnogorca/Crnogorskog Srbina 'na pozajmicu' dok traje 'veliki odmor'?

1a. Da li u tom slučaju Veseli ostaje u Partizanu?

2. Da li će sledeće sezone u Partizanu igrati neki od njegovih velikih igrača koji se nisu snašli u Evropi i ko bi tu (jedino) mogao da dođe u obzir?

3. Da li je razočaran Klobučarevim učinkom u Partizanu, s obzirom da ga je on želeo i doveo?

4. Da li može da nam obeća da će sledeće godine Partizan igrati lepše i bolje?

5. Kada će Dušan Kecman postati kapiten Partizana?
Moebius

Postby AirBall » 25 Apr 2011, 13:11

Pitanja za PSD

1) Da li je u kontaktu sa Milenkom Savovicem i Sisketom Colovicem?

2) Sta je po njemu veci uspeh Istanbul ili Pariz?

3) Da li je lakse osvojiti NLB ili pronaci odlicnog centra imajuci u vidu njihovu cenu i deficit igraca koji prave razliku na toj poziciji?

4) Da li su pratili beloruskog centra Artsioma Parakhouskija i ako jesu sta misli o njemu?

Puno pozdrava i hvala mu na svemu... Samo tako nek nastavi ima podrsku velike vecine Grobara...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby jedaj » 25 Apr 2011, 18:25

1. Ako ikako moze da kaze sta je rekao slovenackim arbitrima u trenucima odluke da li je Kecmanov sut bio regularan.
2. Sta misli o Vladimiru Dragicevicu.
jedaj

Postby kezman » 25 Apr 2011, 19:25

Pitanje za PSD
1, ko je iz vece "zabiti" Paspalj ili On jel su konacno utvrdili ?
2,Kako je obrijao Vlada Divca u Italiji posle operacije slepog creva?

Veliki pozdrav za njega iz Cafe kluba "Golub" od Bojketa i ekipe
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby gogo23 » 25 Apr 2011, 19:54

Da li je spreman da podnese teret neuspeha i da roster za sledecu sezonu formira od mladih igraca koji bi bili vezani dugogodisnjim ugovorima i da zrtvuje naredne 2-3 sezone zarad uspeha koji bi usledili nakon toga?

I da li uopste na srpskoj kosarkaskoj sceni vidi mogucnost da se takav roster, koji bi dao rezultate u buducnosti sastavi u ovom trenutku?
gogo23

PreviousNext

Return to Košarkaški miks