Board index Košarka Košarkaški miks

"SOS Koš" i "Zona Press" - Vladan Tegeltija

Re: Pitanja za Vladana Tegeltiju i njegove goste

Postby jedaj » 26 Apr 2011, 00:48

mastro mostro wrote:
kezman wrote:
mastro mostro wrote:A koji je menadžer odveo Miljenovića iz predgrađa?

Gospodja mama Miljenovic

Aaaaa gospođa Miljenović 8-)

Ma ja mislim da bi nama bolje bilo da igramo sa Micićem a da Miljenovića pošaljemo u Megu, dok malo ne ojača.

Slazem se,prvobitna varijanta je da Miljenovic svakako sledecu sezonu provede negdje na pozajmici.
jedaj

Postby ima 1 tim » 26 Apr 2011, 01:13

HariHaler wrote:Zanimljivo... Bice veoma uzbudljivo leto. I svidja mi se ova ideja sa mladim igracima.

Kako niko nije pitao predsednika, kada ce staviti imena i prezimena na sezonskim kartama? Mene ovo bas zanima. Air, opusti se :)

sto ga nisi sam pitao :unsure: ? meni ta ideja deluje kao SF u sadasnjim uslovima,i PSD je (indirektno) priznao da nam je mktg (i mladje kategorije) najslabija tacka.

koliko bi ljudi pristalo da plati godisnju kartu pa da ceka da je dobije sa odstampanim imenom? i sta sa kartama koje dobijaju najvernijitm?i koja je svrha karte sa imenom ako je ne prate odredjene pogodnosti :dunno: a to se moze izvesti i sa donosenjem godisnjih bez imena :D
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby aca04 » 26 Apr 2011, 10:58

ima 1 tim wrote:ma,ja pricam o Djekicu i Mitrovicu :D a tako je i PSD razumeo kada je Tegi rekao da ce ova dvojica (Micic i Gavrilovic) da ostanu jos godinu dana u Megi :D i bas se iznenadio pa mi nije delovalo da smo skroz digli ruke od Djekne (a mozda i Mitrovica :dunno:

I ja sam bas tako razumeo :)
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby Moebius » 26 Apr 2011, 11:27

Miljenović ne samo što će biti u timu, nego će biti na parketu duže nego što to možemo sada i da pretpostavimo. To je naravno moj apriori osećaj.

Pešaković je bio ispala i u klubu to čak ni ne kriju.

Dakle Jaramaz, Đekić, Mitrović, Pešaković, Jošilo... nekuda.
Moebius

Postby 71:70 » 26 Apr 2011, 16:31

kezman wrote:Gospodja mama Miljenovic

Da nije pod uticajem jednog forumasa... :D
71:70

Postby ima 1 tim » 28 Apr 2011, 12:21

Vladimir Koprivica gost ZONE PRESS

Kondicioni trener KK Partizan Vladimir Koprivica, jedan od najboljih stručnjaka za fizičku spremu u Evropi gost je večerašnjeg izdanja emisije ZONA PRESS od 23.05h.

:bravo:

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

ima 1 tim

Postby aca04 » 28 Apr 2011, 12:26

ima 1 tim wrote:Vladimir Koprivica gost ZONE PRESS

Kondicioni trener KK Partizan Vladimir Koprivica, jedan od najboljih stručnjaka za fizičku spremu u Evropi gost je večerašnjeg izdanja emisije ZONA PRESS od 23.05h.

VJ, PSD, Koprivica u 7 dana :D I posle se Tegi cudi kad mu se cigani zale...
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby lord_slawe_ » 28 Apr 2011, 12:27

Ja cu prvi, da pokvarim radost svima posle mene :bleh:

- Uvazeni profesore, napredak Branislava Djekica po pitanju fizickog razvoja ne tece po nadanjima vecine navijaca Partizana. Mozete li, kao covek od struke, poblize da nas upoznate i objasnite razloge slabog napretka jos uvek talentovanog Djekica i da li bi trebalo, zarad mentalnog zdravlja, da prestanemo da se nadamo napretku na tom polju?

Veliki pozdrav za gosn Koprivicu!

edit - idi, Air, u pershun :funbat:
lord_slawe_

Postby AirBall » 28 Apr 2011, 12:29

lord_slawe_ wrote:edit - idi, Air, u pershun :funbat:

Resen problem... :D

Moje pitanje za profesora Koprivicu je koliko je vremena po njegovom misljenju potrebno da se Besovic fizicki formira u centra koji je kadar da ima zavidnu minutazu u EL...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ima 1 tim » 28 Apr 2011, 12:31

:lol:

tacno sam znala koje ce biti prvo pitanje za Profu

ima 1 tim

Postby Riquelme » 28 Apr 2011, 12:57

Koji je najsnazniji igrac Partizana kojeg je kondiciono trenirao ?
Koji je strani igrac (Veseli se ne racuna) najvishe pokazao zelje na treninzima(najvishe se trudio) kada je fizicka priprema u pitanju ?
Riquelme

Postby Paki » 28 Apr 2011, 13:54

Pitanja za profesora Koprivicu:

1.U kakvom stanje je bio Džavai po dolasku u Partizan i koliko je od tada napredovao?I inače kako je zadovoljan stranim igračima koji ne prođu pripreme sa Partizanom?
2.Da li kod Veselog ima još prostora za napredak što se tiče fizikalija?
3.Da li je rađen test izdržljivosti i ko je imao najbolji rezultat?
4.Koliko još Pera Božić može da se bavi sportom imajući u vidu stanje sa kolenima?
5.Koliko su fizikalije onemogućile Kecmana da postane vrhunski igrač?
Paki

Postby Diktator » 28 Apr 2011, 14:19

-da li primenjuje neke metode kolega iz USA za pripemu igraca KKP i da li je neke usvojio u skorije vreme(npr posle NBA turneje,ili nekih strucnih seminara)?
-ko je fizicki najlimitiraniji igrac(i da navede mane-visina,kilaza,raspon ruku,odraz,raspon ruku,itd) sa kojim je radio a koji je napravio dobru karijeru?
-s obzirom da ce KKP sledece sezone imati dosta mladih igraca u rosteru(Miljenovic,Bogdanovic,Besovic,a moguce jos neki),da li ce oni raditi po posebnom sistemu za vreme pripremnog perioda ili ulaze u masinu sa starijima?
-sa kojim igracem je najduze saradjivao u svojoj karijeri i da li nekom igracu posvecuje posebnu paznju u periodu priprema?
-iz dosadanjeg iskustva,da li moze da kaze sa koliko godina igrac stice maksimum fizicke spreme?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby mastro mostro » 28 Apr 2011, 15:02

- iz njegovog iskustva, koji su sportisti (od kolektivnih sportova) generalno fizički najjači i najspremniji? Hokej, rukomet ili neki treći?
- i mene zanima "razvojni put" Bana Đekića i gde je u njegovom slučaju došlo do zastoja u fizičkom sazrevanju?
mastro mostro

Postby Beonegro » 28 Apr 2011, 15:48

Da li je čuo za teoriju (doktrinu?) da se brzina i eksplozivnost mogu fundamentalno unaprijediti vježbama samo u najmlađem životnom dobu - prije puberteta? Šta misli o tome? Da li generalno savjetuje da se djeca u tom predpubertetskom dobu vode na "školu trčanja" u atletske klubove?

Pošto se priča da je količina aerobnih vježbi (prije svega dugih trčanja) znatno smanjena u odnosu na neka pređašnja vremena, koliko su danas bazične pripreme košarkaša u tom pogledu različite u odnosu na period od prije 15-20 godina?

Koliko je po njemu optimalno da mladi igrači rade u teretani puta nedjeljno? Koliko je teretana opasna za zglobove?

Koliko kondicioni trener koji radi sa ekipom može da se prilagodi individualnim/različitim fizičkim profilima igrača sa kojima radi i kako uspijeva da pomiri individualne potrebe koje u tom smislu prepoznaje kod igrača i ograničeno vrijeme koje sa njima može da odradi?
BORBA, BRE!!!

Plakao sam kad je pala Sekuritatea!
Beonegro

PreviousNext

Return to Košarkaški miks