Board index Košarka Košarkaški miks

ABA Fantasy H2H 2014/15 - Avangarda

Re: ABA liga 2013/14. - Avangarda liga(Chat room)

Postby Nowitzki.ct » 07 Jan 2014, 02:06

manes wrote:@Nowitzki

Izdrzali smo pritisak poslednjih nedelja, cestitam ti MVP kolega :biggrin:

U zadnja 2 kola pobjede protiv Viorel Moldovana i Zmaj Udara Repom, direktnih konkurenata za ulazak u plej of. Nema, pravi smo kad je najbitnije ! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

@DIF kakvo je ovo sad prenosenje bodova? Gdje to pise u pravila, ja mislio da igramo plej of kao u kosarci. Pa nije ovo rukomet pobogu da se prenose bodovi :question: :question: :question:
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby DIFovac » 07 Jan 2014, 02:08

Nowitzki.ct wrote:
manes wrote:@Nowitzki

Izdrzali smo pritisak poslednjih nedelja, cestitam ti MVP kolega :biggrin:

U zadnja 2 kola pobjede protiv Viorel Moldovana i Zmaj Udara Repom, direktnih konkurenata za ulazak u plej of. Nema, pravi smo kad je najbitnije ! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

@DIF kakvo je ovo sad prenosenje bodova? Gdje to pise u pravila, ja mislio da igramo plej of kao u kosarci. Pa nije ovo rukomet pobogu da se prenose bodovi :question: :question: :question:

Pa ja ne znam po koji put ponavljam da poslije ovog regularnog dijela, ide F8 ali sa ovim prenosenjem bodova. Jedno 10 takmicara me je pitalo, kako ide poslije regularnog dijela i svima sam rekao da slijedi F8 i da se tamo prenose bodovi od onih timova koji su prosli u F8.
Last edited by DIFovac on 07 Jan 2014, 02:09, edited 1 time in total.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby Nowitzki.ct » 07 Jan 2014, 02:09

Znao sam da ide F8, ali racunao sam u formi plej ofa. Rukometno je pravilo prenosenje bodova, al ajd ako je tako :beyond:
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby DIFovac » 07 Jan 2014, 02:11

Nowitzki.ct wrote:Znao sam da ide F8, ali racunao sam u formi plej ofa. Rukometno je pravilo prenosenje bodova, al ajd ako je tako :beyond:

Pa nije bas samo rukometno, EP u kosarci? Ove sezone su ovakva pravila, a za sledecu ce biti nekih promjena sto se tice sistema takmicenja, ali o tom potom
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby manes » 07 Jan 2014, 09:56

Ova ABA liga je definitivno u privatnom vlasnistvu Lisca, Lorbeka i DIF-a...daju nam jedna pravila na pocetku sezone, na kraju se pravila menjaju jer njima tako odgovara :D
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Nowitzki.ct » 07 Jan 2014, 10:02

Hahahaha, Grobarska Jazbina zahtijeva udio u vlasničkoj strukturi lige. U suprotnom ćemo mečeve igrati sa juniorima praktično revijalno i rezultate takmičenja smatrati ništavnim :biggrin:
Nowitzki.ct

Re: ABA liga 2013/14. - Tabela i rezultati

Postby Oglala » 07 Jan 2014, 12:39

ОГИ wrote:Kako se boduje i po cemu su Kris-Kros bolji od nas? Nemoj da mislist da je neko tuzanjake, ali cissto me zanima sistem rada..

Sta da ti kazem, isprcali su i mene i Neocekivanog. Bili drugi sve vreme, onda se onaj pakosni Dare nije pojavio na utakmici pa nam ovi koji dobise sluzbenim rezultatom uzese 2 mesto, a mi sa 3. pravo na 7.

Ja sam vas upozoravao da obratite paznju na regularnost i nacin bodovanja, vidim da cu morati da upotrebim svoje moderatorske sposobnosti da malo isprepravljam tabele; nemojte se iznenaditi ako cak i istupimo iz lige.

Kad se Paha Sapa-i dozvoli da uzme titulu, na forumu ce se bolje ziveti. Hvatacemo za gusu svakog ko bude pokusao da lovi u mutnom :fies:
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Re: ABA liga 2013/14. - Tabela i rezultati

Postby ОГИ » 07 Jan 2014, 17:52

Oglala wrote:
ОГИ wrote:Kako se boduje i po cemu su Kris-Kros bolji od nas? Nemoj da mislist da je neko tuzanjake, ali cissto me zanima sistem rada..

Sta da ti kazem, isprcali su i mene i Neocekivanog. Bili drugi sve vreme, onda se onaj pakosni Dare nije pojavio na utakmici pa nam ovi koji dobise sluzbenim rezultatom uzese 2 mesto, a mi sa 3. pravo na 7.

Ja sam vas upozoravao da obratite paznju na regularnost i nacin bodovanja, vidim da cu morati da upotrebim svoje moderatorske sposobnosti da malo isprepravljam tabele; nemojte se iznenaditi ako cak i istupimo iz lige.

Kad se Paha Sapa-i dozvoli da uzme titulu, na forumu ce se bolje ziveti. Hvatacemo za gusu svakog ko bude pokusao da lovi u mutnom :fies:

:D

Ajde ne zezaj, ozbiljan sam bio kada sam pitao kako se boduje. Potpuno je nebitno da li bili prvi ili poslednji na "zali Boze vremena" igrici. :D
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Oglala » 07 Jan 2014, 17:53

Molim?! Ja se zezam?!
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby ОГИ » 07 Jan 2014, 17:53

Tako mi djeluje. :)

Vidjeo sam na prethodnoj strani da su napisali kako se gleda ta razlika. Hvala.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Oglala » 07 Jan 2014, 17:55

ОГИ wrote:Tako mi djeluje. :)

Vidjeo sam na prethodnoj strani da su napisali kako se gleda ta razlika. Hvala.

Ja i ne znam... Ostaje pretpostavka da je onako kako pisu, no od ranije su oni meni poznati. Zna se iz cije kuhinje dolazi ova lakrdija od takmicenja; na savetu prvoligasa cu zahtevati smenu komesara lige.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby manes » 07 Jan 2014, 19:10

Nowitzki.ct wrote:Hahahaha, Grobarska Jazbina zahtijeva udio u vlasničkoj strukturi lige. U suprotnom ćemo mečeve igrati sa juniorima praktično revijalno i rezultate takmičenja smatrati ništavnim :biggrin:

Imaju vremena do pocetka drugog kruga, u suprotnom saljemo juniore :bigboss:
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby DIFovac » 07 Jan 2014, 19:16

Pravila su napisana jos prije pocetka takmicenja, tad niko nije imao zalbu na sistem takmicenja sto znaci da ste se slozili sa pravilima.
DIFovac

Postby Oglala » 07 Jan 2014, 19:24

Dobro je covece, sprdamo se :D
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby beccamorte » 07 Jan 2014, 20:01

Ma pravila su skroz OK :okk:
beccamorte

PreviousNext

Return to Košarkaški miks