Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Vlada Jovanović

Postby DON » 17 Jun 2012, 00:05

Јовановић: Моја будућност на Калемегдану
17 јун, 2012

Пре почетка трећег меча у јавност је испливала информација да ће Душко Вујошевић поново преузети Партизан. Влада Јовановић мирно коментарише те гласине.

Image
- Од када сам дошао у Партизан ја га схватам као породицу. Радио сам са много драгих људи. Прво сам са покојним Ацом Јањићем дуги низ година био у млађим категоријама и били смо као породица. Други човек коме сам био помоћник био је Дуле Вујошевић и та сарадња је трајала много више од пет календарских година. Био сам више са њима него са породицом. Одавно смо престали да будемо сарадници и постали пријатељи. Дуле је увек расположен да ми помогне и да савет када га затражим – рекао је Јовановић.

Тренер Партизана затим се осврнуо на саме информације.

- Оно што је битно да се зна када се пише о Партизану јесте да се у овом клубу не ради на начин на који се преноси. Ми смо институција, породица. Ако долази или не долази Дуле Вујошевић, то се завршава унутар клуба. Сами натписи у последње време били су злонамерни, у циљу дестабилизације, пре свега мене. Али, ја се нисам узбудио нити обраћао пажњу, тако да нису успели. Партизан је много, много изнад таквог писања и покушавања трговине са информацијама.

Да поједноставимо – где је будућност Владе Јовановића?

- Моја будућност је да одведем сина на Калемегдан да гледа утакмицу. Да се посветим породици наредних дана и пробам да будем срећан због успеха Партизана, ако то умем да уопште урадим.

:blue:
DON

Postby Неша » 17 Jun 2012, 00:17

Svaka cast! :blue:
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Diktator » 17 Jun 2012, 00:31

KKP jeste institucija,ali ti nisi trener za instituciju.
Zao mi je,zivot je surov...ali tako stvari stoje posle ove dve godine..
VJ je mozda i dobar covek,imao je i nezahvalnu ulogu da nakon Pariza preuzme klub od legende kakav je DV,ali mislim da KKP vise od ove dve godine master studija u KKP ne moze da mu pruzi..

Spoiler: pokaži

:hathello:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby DON » 17 Jun 2012, 00:45

Tako govore i oni koji zele da vide Dudu sto dalje od mesta selektora...
DON

Postby Diktator » 17 Jun 2012, 00:52

DON VUČKO wrote:Tako govore i oni koji zele da vide Dudu sto dalje od mesta selektora...

jel ovo neka zajebancija? :nisamja:
19.04.2015.
Diktator

Postby StefNS » 17 Jun 2012, 01:07

Stvar je jednostavna, ako ne mogu da nas preuzmu Dule ili Žoc, boljeg čoveka na klupi nećemo naći.
StefNS

Postby DON » 17 Jun 2012, 01:09

Duda pokraden.... Aleksa, priznaj da sanjas ovo :lol:
DON

Postby Moebius » 17 Jun 2012, 01:14

StefNS wrote:Stvar je jednostavna, ako ne mogu da nas preuzmu Dule ili Žoc, boljeg čoveka na klupi nećemo naći.

Si siguran?

Image

:biggrin:

Sad će da me banuje... :crybaby:
Moebius

Postby VMJunior » 17 Jun 2012, 01:17

StefNS wrote:Stvar je jednostavna, ako ne mogu da nas preuzmu Dule ili Žoc, boljeg čoveka na klupi nećemo naći.

U tome i jeste fora,ljudi zele da VJ ode a blage veze nemaju ko bi mogao da ga nasledi...Samo je bitno da ode :wacko:
VMJunior

Postby Moebius » 17 Jun 2012, 05:00

Trener šampiona: Moje antologijsko odelo

Vlada Jovanović nije bacio ispljuvano odelo, već ga je odneo na hemijsko čišćenje, da bi ga sačuvao.

Image

Nekultura, prostakluk...Kako još nazvati primitivno ponašanje navijača KK Crvena zvezda Beograd Diva, koji su tokom četvrte utakmice finalne serije protiv Patizana, u dvorani u Železniku, pljuvali trenera i stručni štab crno-belih?

Bilo je i mučno gledati kako se navijači, koji su iskoristili priliku s obzirom na izgled dvorane u Železniku, odnose prema sportistima koji nastupaju za drugi tim. Odelo trenera košarkaša Partizan mt:s Vlade Jovanovića je već posle nekoliko minuta bilo natopljeno pljuvačkom koju su nemilice izbacivali navijači Zvezde.

Jovanović je sve "iskulirao", ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Mnogi bi na njegovom mestu "poludeli", a posle meča, sa gađenjem, bacili odelo u prvi kontejner.

Ipak, on to nije učinio.

"U prvom trenutku sam hteo da bacim odelo. Ali, to je jedno antologijsko odelo, u njemu je uzeta 11. uzastopna titula Partizana. Ne bih se odrekao tako važnog suvenira. Odneo sam odelo na hemijsko čišćenje jer želim da me podseća na veliku radost. Tako čuvam i majice i košulje sa evropskih prvenstava…", rekao je Jovanović "Sportskom žurnalu".

(MONDO - foto: MN Press)

Good luck, man - gde god da odeš! Matura se polaže na kraju, a ti si je baš tada, i to na najtežem ispitu, položio. :copa2:

Baš kao ni svi igrači, ni svi treneri nisu za KK Partizan. Ostaćeš zauvek deo porodice, jer si to svojim radom i požrtvovanjem zaslužio. Bio sam tvoj najveći kritičar ovde i red je da te ispratim ovim rečima.

Želim ti zdravlje i uspeh u daljoj karijeri, a prevashodno da pronađeš klub koji će biti po tvojoj meri. Ti više nisi i ne možeš da budeš ničiji pomoćnik. Postao si trener i od tebe, ali i od sreće koja je uvek neophodna u sportu, će zavisiti dokle ćeš dogurati.
Moebius

Postby vicharhcp » 17 Jun 2012, 09:28

Don Sayroux wrote:Vlada vs Pesic...10-0. :biggrin:

Onaj jedan poraz smo pomnozili sa nulom, a zna se da svaki broj pomnozen sa nulom daje nulu :laugh:

Posto sam ja bas posle te utakmice, koju smo izgubili, bila ubedjena da naredne dve dobijamo (oni odigrali svoju najbolju, a mi nasu najgoru utakmicu i opet smo bili blizu preokreta), mogla bi da se primeni ta matematika :biggrin:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby RobRoy » 17 Jun 2012, 09:31

Ja mu tu izgubljenu utakmicu ne opraštam.
Sjebao mi odličan tiket.

Želim mu sve najbolje što dalje od Partizana.
Ogadio mi je košarku, ove sezone sam pratio KKP manje nego ikad.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Diktator » 17 Jun 2012, 10:47

DON VUČKO wrote:Duda pokraden.... Aleksa, priznaj da sanjas ovo :lol:

ne bih imao nista protiv,ali mislim da ce Duda (unatoc novinarskim napisima o umoru) prihvatiti zelene novcanice Sulje & Muje...
btw...mislim da Zeljko nije za klub kakav je KKP..on je samo za megalomanske projekte..avioni,milioni i stabilni budzeti...Dv sa druge strane..hell yeah..
19.04.2015.
Diktator

Postby nolinjo » 17 Jun 2012, 10:55

mali off - duda je rekao da nece voditi nijedan klub ako bude vodio neki klub to ce biti olimpijakos
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ИлићКапитен22 » 17 Jun 2012, 12:05

какав Владин интервју на Монду ! Влада Јовановић шалалалала !
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Košarkaški miks