Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Vlada Jovanović

Postby baketa96 » 17 Jun 2012, 12:24

Vlade me je ovom izjavom i trudom koji ulaze u KKP kupio za sva vremena...ako vec oce da ga smene neka dovedu Vujosevica drugog trenera necu...ni Dudu I Zeljka samo Dule ili Vlade...i po meni nebi bilo postenu prema coveku da ga smijene i postave za pomocnika....
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Moebius » 17 Jun 2012, 12:53

Image

:biggrin:
Moebius

Postby DON » 17 Jun 2012, 13:15

Aleksa wrote:
DON VUČKO wrote:Duda pokraden.... Aleksa, priznaj da sanjas ovo :lol:

ne bih imao nista protiv,ali mislim da ce Duda (unatoc novinarskim napisima o umoru) prihvatiti zelene novcanice Sulje & Muje...
btw...mislim da Zeljko nije za klub kakav je KKP..on je samo za megalomanske projekte..avioni,milioni i stabilni budzeti...Dv sa druge strane..hell yeah..

Vidis, stizu ruske milijarde :lol:
ИвицаКраљ25 wrote:какав Владин интервју на Монду ! Влада Јовановић шалалалала !

prepisali.... Imas na prethodnoj strani original :biggrin:
DON

Postby Nikola » 17 Jun 2012, 17:41

Aleksa wrote:KKP jeste institucija,ali ti nisi trener za instituciju.
Zao mi je,zivot je surov...ali tako stvari stoje posle ove dve godine..
VJ je mozda i dobar covek,imao je i nezahvalnu ulogu da nakon Pariza preuzme klub od legende kakav je DV,ali mislim da KKP vise od ove dve godine master studija u KKP ne moze da mu pruzi..

Spoiler: pokaži

:hathello:

+1
Svaka mu cast sto je izdrzao sve ono i vidi se da covek obozava Partizan, ali neizmerna ljubav prema klubu nije dovoljna da neko bude trener, inace bismo i mi sa foruma mogli da sednemo na klupu.
Ne znaci da ne bih voleo da me demantuje vec sledece godine ako ostane, ali za ove dve godine je to tako ispalo.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby StefNS » 18 Jun 2012, 00:54

Za ove dve godine je ispalo tako da je od 5 očekivanih trofeja osvojio 5. Da je prošle godine u EL i ove godine u ABA ligi ostvario zacrtane rezultate i da je jedini kiks napravljen ove godine u EL, ali pritom treba gledati budžete klubova koji su ove godine sa nama igrali u grupi.

Što se tiče lepote košarke, to zavisi od rostera, ove godine smo igrali ružno, ali isto tako se za prvu sezonu može reći da smo igrali zaista lepu i atraktivnu košarku.
StefNS

Postby Неша » 20 Jun 2012, 23:21

Zelim Vladi Jovanovicu da pozelim sve najbolje u nastavku trenerske karijere i jos puno trofeja!!!
Hvala mu za trud tokom svih ovih godina.
Hvala mu za ljubav prema klubu.
Hvala mu na trofejima koje je osvojio ali Partizanu je potrebna promena u radu ukoliko to zelimo da radimo i u buducnosti.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby nolinjo » 20 Jun 2012, 23:32

Nesha wrote:Zelim Vladi Jovanovicu da pozelim sve najbolje u nastavku trenerske karijere i jos puno trofeja!!!
Hvala mu za trud tokom svih ovih godina.
Hvala mu za ljubav prema klubu.
Hvala mu na trofejima koje je osvojio ali Partizanu je potrebna promena u radu ukoliko to zelimo da radimo i u buducnosti.

hvala mu za to sto je uspeo da izgubi od armanija ,onakvog armanija koeg su posle pobede nad partizanom guzile ekipe koje u svom sastavu imaju 2 i po poluprofesionalna kosarkasa ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Неша » 20 Jun 2012, 23:44

Ne osvrcem se na lose stvari kojih je bilo...

Vise od tog poraza mu zameram sto nijednog igraca nije stvorio ali nebitno.. On je proslost i od mene nece niko cuti losu rec za njega.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby irriducibili » 20 Jun 2012, 23:55

Svako ima svoje razloge i motive za reakciju. Ja sam ga verovatno pljuvao najvise od svih, ali je tome dosao kraj. Posle golgote koju je prosao u Zelezniku, posle silne volje, zelje i energije koju je tu pokazao, posle radosti koju je ispoljio, ja na Vlada gledam kao na jednoga od nas, coveka koji iskreno voli Partizan. Puno srece, druze, sve ti je oprosteno i uvek si rado vidjen u svojoj kuci...
irriducibili

Postby Tegi » 20 Jun 2012, 23:58

irriducibili wrote:Svako ima svoje razloge i motive za reakciju. Ja sam ga verovatno pljuvao najvise od svih, ali je tome dosao kraj. Posle golgote koju je prosao u Zelezniku, posle silne volje, zelje i energije koju je tu pokazao, posle radosti koju je ispoljio, ja na Vlada gledam kao na jednoga od nas, coveka koji iskreno voli Partizan. Puno srece, druze, sve ti je oprosteno i uvek si rado vidjen u svojoj kuci...

:blue: :blue: :blue: :blue: :blue:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Caretta Caretta » 20 Jun 2012, 23:58

irriducibili wrote:Svako ima svoje razloge i motive za reakciju. Ja sam ga verovatno pljuvao najvise od svih, ali je tome dosao kraj. Posle golgote koju je prosao u Zelezniku, posle silne volje, zelje i energije koju je tu pokazao, posle radosti koju je ispoljio, ja na Vlada gledam kao na jednoga od nas, coveka koji iskreno voli Partizan. Puno srece, druze, sve ti je oprosteno i uvek si rado vidjen u svojoj kuci...

:+1:
Caretta Caretta

Postby kotrljko » 20 Jun 2012, 23:58

:bravo:
kotrljko

Postby nolinjo » 20 Jun 2012, 23:59

:blue: :bravo: :hathello:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mortician » 20 Jun 2012, 23:59

Idi u kurac...
Svaka ti čast, na postu. :bravo:
mortician

Postby Houdini » 21 Jun 2012, 00:00

:facepalm:

Spoiler: pokaži
a ne pogresan smajli :+1: :bleh:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Košarkaški miks