Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby Неша » 12 Nov 2012, 14:21

Po Vujosevicu, koji je osnovni problem ucestalih povreda ove godine i da li to ima veze s tim sto u strucnom stabu nema profesora Koprivice?

Da li je bio ozbiljan kada je izjavio da ce da zavrsi svoju trenersku karijeru cim osvoji Evroligu?
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby nenad62 » 12 Nov 2012, 19:44

Bertans nije cetvorka... vec iznudjeno resenje za tu poziciju.
nenad62

Postby Diktator » 13 Nov 2012, 00:01

Konferencija KKP pred mec sa Besiktasom ce najverovatnije biti u sredu..
Ako imate pitanja nemojte da propustite ovu sansu,.,.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby nolinjo » 13 Nov 2012, 00:07

nenad62 wrote:Bertans nije cetvorka... vec iznudjeno resenje za tu poziciju.

evo ja cu ti odgovorim ,bertans nije trojka jer nema kretanje za tu poziciju
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby harmonica » 13 Nov 2012, 10:14

Da li postoji neki takticki/pedagoski razlog iza "zakasnelih" pozivanja time out-a ove sezone?
Kojeg igraca Besiktasa bi najradije gledao u Partizanu?
Sta ce reci igracima na poluvremenu, ako rezultat ne bude povoljan? Da li ce probati da rastereti igrace ili da ih podseti na znacaj utakmice?

I za moju dusu, zasto se ljuti na Todorica kada ga smiruje? :biggrin:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Naka » 13 Nov 2012, 11:05

Zasto na mecu sa FMP nismo igrali sa dva centra na parketu? Obicno kada igramo sa dva centra bolje zatvaramo reket.
Naka

Postby Statista » 13 Nov 2012, 11:32

Naka wrote:Zasto na mecu sa FMP nismo igrali sa dva centra na parketu? Obicno kada igramo sa dva centra bolje zatvaramo reket.

... ko to kaže...
... to vi kažete...
... da li ste vi išli na neke trenerske seminare...
... to je Vaše mišljenje, sledeće pitanje...

:laugh: :laugh: :laugh:

Imao bih ja što šta da pitam Duleta ali mi se čini da bi svako pitanje bilo protumačeno kao provokacija tako da ću se zadržati na željama i pozdravima

Želim KKP-u (pre svega zbog mladih igrača koje ima) da u četvrtak konačno zabeleži prvu pobedu u EL i vrati brod na pravi smer.
Apelujem na Vujoševića da se mane svih marginalnih stvari, da potisne sujetu u drugi plan i da se koncentriše na pripremu utakmice onako kako on to najbolje ume i zna. Glavni neiskorišćeni potencijali KKP-a u ovom trenutku leže u Vujoševićevoj glavi a ne u nogama i rukama ovih klinaca. Neko mora da ih povede u pobedu i da im pokaže put a to nije ni Leo, ni Lučić, ni publika.

Ova utakmica nije prelomna za karijeru bilo koga od ovih klinaca, imaće još mnogo teških i važnijih ali jeste jedna od ključnih za dalju karijeru DV kao trenera. Ako ode na 0-6 (odnosno verovatnih 0-7) potući će svoj neslavan rekord iz CSKA i dodatno degradirati svoju reputaciju. Šesto kolo u EL mu je bilo poslednje u CSKA pre dve godine, trebalo bi to da ima u vidu.

Ako DV odradi utakmicu sa 70% svog potencijala KKP opušteno dobija. Kod njega je i nož i pogača, biće najzaslužniji za pobedu i najveći krivac za eventualni poraz, zato je bolje da bude ovo prvo. :triprsta:
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby rebelT2i » 13 Nov 2012, 11:41

Da li smatra da je ispao iz trenerske forme(tm) u kojoj je bio prije odlaska u Rusiju i pauze od 2.5 godine?
Da li se prilagodio na nova pravila koja su uvedena dok je on pauzirao?

Zašto stalno forsira onaj napad gdje 4. lob pasom prebacuje odbranu i daje loptu centru?
Nemam potpis.
rebelT2i

Postby nolinjo » 13 Nov 2012, 11:53

Statista wrote:
Naka wrote:Zasto na mecu sa FMP nismo igrali sa dva centra na parketu? Obicno kada igramo sa dva centra bolje zatvaramo reket.

... ko to kaže...
... to vi kažete...

bravo za ovo :blue:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Diktator » 13 Nov 2012, 11:53

Nema sanse da ce novinari postavljati sugestivna pitanja..tj pitanja koja sama po sebi sadrze odgovore..
tema konf je mec sa Besiktasom..idete previse siroko i sumnjam da ce iko postaviti ovakva pitanja..
19.04.2015.
Diktator

Postby AirBall » 13 Nov 2012, 11:54

Aleksa wrote:Nema sanse da ce novinari postavljati sugestivna pitanja..tj pitanja koja sama po sebi sadrze odgovore..
tema konf je mec sa Besiktasom..idete previse siroko i sumnjam da ce iko postaviti ovakva pitanja..

To sam i ja hteo da napisem...

Pitanje ce biti postavljeno samo ukoliko je u direktnoj vezi sa utakmicom koja nas ocekuje protiv Besiktasa...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Naka » 13 Nov 2012, 12:04

Statista wrote:

... ko to kaže...
... to vi kažete...

Imao bih ja što šta da pitam Duleta ali mi se čini da bi svako pitanje bilo protumačeno kao provokacija tako da ću se zadržati na željama i pozdravima

Želim KKP-u (pre svega zbog mladih igrača koje ima) da u četvrtak konačno zabeleži prvu pobedu u EL i vrati brod na pravi smer.
Apelujem na Vujoševića da se mane svih marginalnih stvari, da potisne sujetu u drugi plan i da se koncentriše na pripremu utakmice onako kako on to najbolje ume i zna. Glavni neiskorišćeni potencijali KKP-a u ovom trenutku leže u Vujoševićevoj glavi a ne u nogama i rukama ovih klinaca. Neko mora da ih povede u pobedu i da im pokaže put a to nije ni Leo, ni Lučić, ni publika.

Ova utakmica nije prelomna za karijeru bilo koga od ovih klinaca, imaće još mnogo teških i važnijih ali jeste jedna od ključnih za dalju karijeru DV kao trenera. Ako ode na 0-6 (odnosno verovatnih 0-7) potući će svoj neslavan rekord iz CSKA i dodatno degradirati svoju reputaciju. Šesto kolo u EL mu je bilo poslednje u CSKA pre dve godine, trebalo bi to da ima u vidu.

Ako DV odradi utakmicu sa 70% svog potencijala KKP opušteno dobija. Kod njega je i nož i pogača, biće najzaslužniji za pobedu i najveći krivac za eventualni poraz, zato je bolje da bude ovo prvo. :triprsta:

Hvala Dule :blue:
Ozbiljno, zaista mi nije jasno kako nismo pokusali sa Gagicem i Muslijem ili pak Milutinovim u kombinacijama kada se jasno videlo da i mrtav igrac na terenu nadskace Gordona, koji uopste nije zatvarao reket.

A za Besiktas pitanje, ne bih znao... samo bih pozeleo ovim momcima puno srece... i da uspemo da sacuvamo Dzeralsa.
Naka

Postby harmonica » 13 Nov 2012, 12:17

Pa ja mislim da su moja pitanja u vezi sa Besiktasem? :dunno:
Ako ne valja, recite da se ne nadam

Edit: Osim pitanja za Tosu naravno :biggrin:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Diktator » 13 Nov 2012, 12:24

harmonica wrote:Pa ja mislim da su moja pitanja u vezi sa Besiktasem? :dunno:
Ako ne valja, recite da se ne nadam

Edit: Osim pitanja za Tosu naravno :biggrin:

Postod harmonica » Uto Nov 13, 2012 10:14 am
Da li postoji neki takticki/pedagoski razlog iza "zakasnelih" pozivanja time out-a ove sezone?
Kojeg igraca Besiktasa bi najradije gledao u Partizanu?
Sta ce reci igracima na poluvremenu, ako rezultat ne bude povoljan? Da li ce probati da rastereti igrace ili da ih podseti na znacaj utakmice?

1. pitanje je u vezi sa prethodnim delom sezone i sugerise da je DV kasnio sa TO..njemu to tesko da ce postaviti kao pitanje..
2.ok,ali je opet domen sbbkbb..
3.hipoteticko pitanje..sbbkbb..

konkretna pitanja su npr..
gde vidi prednost KKP u odnosu na rivala u cetvrtak?
sta ce korigovati u odnosu na prvi mec?
kako psiholoski pripremiti ekipu za mec koji moze biti kljucan za nastavak takmicenja?
itd,itd..
19.04.2015.
Diktator

Postby harmonica » 13 Nov 2012, 12:29

Ok, nisam razumeo da nije dozvoljeno SBBKBB...
Da preformulisem onda pitanje koje me najvise zanima: Kako ce psiholoski pripremiti igrace za utakmicu, da li ce pokusati da ih rastereti ili ce pokusati da mobilise igrace naglasavajuci vaznost utakmice i pobede?

Edit: glede timeouta, ja mislim da je Dule namerno kasnio sa tajmovima, samo sam hteo potvrdu te teorije, ali kapiram sto je pitanje "pipavo" :hathello:
harmonica

PreviousNext

Return to Košarkaški miks