mastro mostro wrote:@IRR
Osta nam dužan još nekoliko konstrukcija u tvojoj fantasičnoj bajci u kojoj Zli Čarobnjak svom „usvojenom sinu“ potura nesposobnog „morona“ kako bi ovaj svojom neukošću sjebo sve dobro što je Čarobnjak uradio za svoje Kraljevstvo Prstenova da bi ispao još veći i nezamenjljiviji, ali ipak, mu na kraju, pred odlučujući boj, velikodušno dade svoje čini i omogući mu da zadrži „prsten moći“, na radost i sreću Kraljevstva Grobara.
Nešto mi u toj SF priči ipak ne štima, ili još uvek ima nešto što šira javnost ne zna.
Ako tebi jos nesto ne stima, te ti nasa stvarnost deluje kao SF, bojim se da onda ne mogu da budem od velike pomoci...
Nije bas pravi momenat za ove stvari, ali posto si me direktno prozvao, red je da u najkracem i odgovorim...
Da li je DV postavio nesposobnog, nedoraslog coveka na svoje mesto? Jeste
Da li smo te muke coveka, koji ne moze izvan svojih limita gledali cele sezone? Jesmo
Da li je DV bio upoznat sa sposobnostima svog
naslednika? Naravno da jeste, pa ko bi to bolje od njega mogao da zna
Da li je DV sinoc brutalno demonstrirao da je u sinocnjoj pobedi njegova uloga kljucna? Jeste, bilo je vise nego ocigledno
Sta se promenilo u medjuvremenu, te je veliki guru odlucio da pokaze da je neprikosnoven na ovim prostorima, ne znam. Znam samo da je covek koji je bio pogubljen i poplasen u polufinalu, sinoc bio miran i stalozen. Cijom zaslugom?
Meni to nesto drugo govori, a pisao sam i o tome. Ovaj tim, sa kvalitetnim trenerom, je mogao mnogo, mnogo vise. E sad, zasto nam je DV ostavio najgoreg od svih svojih pomocnika, takodje ne znam. Ali znam da Dule nece stalno ici uz njega da mu priprema mec i drzi strah. Niti je cilj Partizana da VJ postane punoletan na nasoj klupi, bez obzira na cenu