Board index Košarka Košarkaški miks

Edin Avdić - U obruču i oko njega

Re: Edin Avdić - U obruču i oko njega

Postby skeva » 05 Feb 2014, 20:49

Alonzo wrote:
skevurina wrote:Skrivene provokacije? Koje to?

Ne znam zasto moram da ti obrazlazem svoje pisanje i da nastavljam diskusiju sa tobom.

Sta god da ti napisem, ti ces odgovoriti na to i ubedjivati nas u suprotno.

Iskreno - tvoje misljenje me ne interesuje. Mi vec imamo misljenje o Edinu. Prihvati to.

Prihvacam da imas misljenje o njemu, tako i treba, imam i ja, to je ok, ali napisi koje su to skrivene provokacije? Mislim da to zanima i mene a i ostale forumase. Dakle ako ti se da, navedi nekoliko primjera tih skrivenih provokacija Edina Avdica upucenih grobarima i Partizanu?
Hvala
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Unexpected » 05 Feb 2014, 21:30

skevurina wrote:dok drugi komentator nije to ni primjetio ali njega ne dirate.

Kole je deklarisani Zvezdaš koji se vrlo malo razume u košarku.
Čovek ne krije da navija za Zvezdu, što je sasvim OK, a u njegovom košarkaškom opusu se nema šta ni komentarisati.
The End.
Unexpected

Postby skeva » 05 Feb 2014, 22:14

Mislis da je i Kole zbog toga sto navija za Zvezdu pristrasan kad prenosi Partizan?
skeva

Postby Unexpected » 05 Feb 2014, 22:19

skevurina wrote:Mislis da je i Kole zbog toga sto navija za Zvezdu pristrasan kad prenosi Partizan?

Trudi se da ne bude, omakne mu se ponekad, ali mi ne smeta. Pristrasniji je kada prenosi Zvezdu npr. Smeta mi što je loš komentator i prikolica.

Nije ovde reč o njemu, čisto sam odgovorio da ne ispadene da se izbegava tvoje pitanje. Moje pisanje nema veze sa pristrašnošću nekoj od strana.
The End.
Unexpected

Postby skeva » 05 Feb 2014, 22:28

Slazem se da se Kole slepa uz Edina, ali i takvi misljenja sam da su njih dvojica najkompletniji komentatorski par na ovim prostorima, nekako se dopunjuju i zabavni su, bar meni.

(Cast Sabahudinu Sasi Vugdalicu i kolegi Hadzicu :lollol: , ko ima OBN zna o cemu pricam :lollol: )
skeva

Postby Unexpected » 05 Feb 2014, 22:31

Jedini su par, tako da i nije teško biti najbolji par...:D

Imamo mi odličnog košarkaškog komentatora, samo što nije cirkuzant. Izbegavam da ga pomene samo da mi na nos ne bi nabili njegovo navijačko opredeljenje...
The End.
Unexpected

Postby grobar_Zvornik » 06 Feb 2014, 00:21

И ја бих се дрогирао да фебруарским кишним предвечерјима грлим атрактивне црнокосе дјевојке из престонице, природно лијепе... Мсм на Едина.

Ипак дрога = шпекулација.Не бих ја тако далеко ишао.

За мене је Шаренац д бест! Што се осталих тиче, има један добар у Феди, слушљив - Владислав Мајер..
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Skafi » 17 Feb 2014, 11:15

Pisao sam već o njima u temi o košarkaškim komentatorima, ali ajde i da se ovde upišem.

Koletu treba 5 rečenica da opiše neku jednostavnu situaciju, za šta bi mu realno trebale dve. Iako mi ide na živce zbog same pojave, načina kako govori i pristrasnosti (ako ništa oseti mu se po glasu... kao što verujem da većinu zvezdaša nervira Tegi, koji mu je na neki način bio nadređeni, dok je radio na SOS kanalu i pratio košarkaše Zvezde, odbojkaše i odbojkašice Zvezde i odbojkašku reprezentaciju, i verujem da je delom zbog toga što od njega nije mogao da dođe do većeg izražaja i prešao na Arenu), moram priznati da sa Edinom odlično funkcioniše, što u emisiji, što u prenosima. Često se nadopunjuju. Ono što volim kod Edina je što se trudi, makar nekom doskočicom ili upoređivanjem današnjih igrača ili situacija na terenu sa nekim starim igračem i tadašnjom košarkom, da oživi duh starih vremena. Uz to, pravi je fanatik i baš se razume u košarku do najsitnijih detalja. Šarenac i on su ubedljivo najbolji košarkaški komentatori sa ovih prostora.

Ovakva jedna emisija je bila potrebna (i moram priznati da su im dobri gosti), jer osim Tegijeve dve emisije nedeljno i studijskih sekvenci na Sport Klubu, uoči i posle Evroligaških mečeva, niko drugi ne daje značaj domaćoj košarci na taj način.
Skafi

Postby Dare » 17 Feb 2014, 16:39

Meni je bolji onaj dečko sa SportKluba.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Pit Bull » 17 Feb 2014, 17:04

Dario Saric je gost u emisiji danas samo ne znam kada su odradili emisijui, vrv. su snimili raniji s obzirom da pomenuti igra u Smederevu veceras :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby vladream » 17 Feb 2014, 20:18

Opasna emisija. Pitaju Šarića koju poziciju najviše voli da igra, a on kaže: "1. Nije lako treneru da pusti nekog ko je visok 2,10 da to igra. Ima i manjih momaka, moraju i oni nešto igrati." :laugh:
vladream

Postby Henry » 19 Feb 2014, 01:44

Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

Postby MichigenTB3 » 24 Feb 2014, 21:21

Edin najbolji komentator sa naseg govornog podrucja.
MichigenTB3

Postby Dare » 24 Feb 2014, 21:25

Ok Edine ako misliš tako o sebi , ali ja ne dijelim tvoje mišljenje. :beyond:

Možeš li da objasniš zašto misliš da si najbolji ? Koja je to tvoja prednost koju drugi nemaju ?
Last edited by Dare on 24 Feb 2014, 21:27, edited 1 time in total.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby MichigenTB3 » 24 Feb 2014, 21:27

Dare wrote:Ok Edine ako misliš tako o sebi , ali ja ne dijelim tvoje mišljenje. :beyond:

Rekao si da te mrzi da komentarises :P. Ajde, reci sad, zasto ne volite Edina? Zasto vas je naljutio? :P
MichigenTB3

PreviousNext

Return to Košarkaški miks