Moebius wrote: 
i za tebe
bratetm kolega! Siguran sam da je gomila šita koje si od početka sezone istovario na KKP i
Debelu svinju koja ga uništava biti svrsishodna i otvoriti oči svima onima koji ih divljački drže zatvorenim, jer ti si ipak veliki Partizanovac i ljubitelj/poznavaoc košarke, te tako jedino što želiš je i da KKP bude što bolji. To ti beskompromisno verujem, jer ne samo što se identifikuješ sa fašistima iz Rima i oplakuješ Srbe gdegod postoje (što je već neka vrsta amina za biti pravi Grobar), već i imaš Zipo s Partizanovim logom. A to, priznaće svako, nije mala stvar.
Bratetm Kolega Prijatelju,
Duletova tvoja zamena teza ne prolazi. Nisam ja taj koji je istovario gomilu sita na KKP, vec upravo onaj koga posprdno nazivas
debelom svinjomtm. Pocevsi od svog iznenadnog i nazalost kratkotrajnog ustolicenja u Moskvi, preko postavljanja svoje zamene u vidu nesposobne marionete, sto je nazalost bilo bolno i dugotrajno, pa (za sada) zakljucno sa biranjem i uzgojem
tm misicavih bica bez mozga, koja bi nekada u buducnosti trebala da zavladaju kosarkaskim svetom, a u ovom trenutku su postigla
bambergizacijutm Partizana. Nemam tako uzvisene i nesebicne ciljeve, da poput velikog gurua otvaram drugima oci, vec samo odbijam da ucestvujem u predstavi
Drzava Partizan, to sam ja, pa makar to dovelo i do periodicnog igranja utakmica po blizem okruzenju, dok ce se siptarske zastave i dalje evroligaski
tm vijoriti u Bambergu. Nekako mi za KKP igranje
jedino vaznetm ABA lige, deluje kao kad bi za npr 1 Chelsea bilo jedino vazno igranje FA kupa, ali dobro
tm, ukusi su razliciti. A ko je pravi Grobar, a ko grobar, ostaje da se vidi. Mada ima mesta i za
dervisetm...