Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby familija » 06 Apr 2014, 23:13

Nadovezujem se na @angusa..
Rekli su o Covicu..
Andjus u jednoj od emisija jeseni 2013..

Andjus O Covicu:

"Mozda bih nesto rekao da ne uzimam od gosta.
Prvo - Ja sam svedok nekih stvari da je Covic trebao vec da odgovara krivicno, za taj period.
Znaci, ja sam imao cak verovanje od sadasnje vlasti da ce Covic biti uhapsen! Ubeddjen sam bio u to!
Drugo - veoma dobro sam se naoruzao informacijama o svim njegovim delovanjima iz tog perioda, pa izmedju ostalog imate i svedocenje Bojana Radovanovica zasticenog svedoka bivseg mecene FK BSK i Novi Pazar.
Trece - Nebojsa Covic igra cudne igre. Prvo on je doveden u eri Dragana DJilasa na zahtev navijaca, ali se prestrojio ka Vucicu da bi opstao i ostao u klubu. On je nezadovoljan time sto su njemu suzene ingerencije u KKCZ i igra duplu igru. Istovremeno potkazuje gospodina Vucica i njegovog brata da upravljaju Zvezdom a istovremeno pred njima glumi pudlicu, lojalnost, ogovara druge ljude i potkazuje.
Igra duplu igru, znaci da ponovim jos jednom: Ceka u najmanju ruku odlazak gospodina Vucica sa vlasti, i ceka odlazak gospodina Andreja Vucica iz kluba a istovremeno glumi lojalnost i namesta druge ljude..
Radi se o par ekselansu, majstoru smicalica, kukavici i poltronu koji misli ako je prezeiveo i Milosevica i Kostunicu i DJindjica i Tadica i DJilasa, da ce tako da prezivi i Vucica, Mozda ce sve njih da prezivi, govorim u figurativnom smislu, ali novinara Andjusa sigurno nece za ovo sto je probao da mi uradi.
Tvrdim, da je ucestvovao u ovom prelaznom roku, tvrdim da je strpao pare u dzepove i tvrdim da ce to izaci na povrsinu kad-tad. A pritom je uocen da je i ukrao dve kosarkaske plate u kosarkaskom klubu, koje su volsebno nestale.
Prema tome, jedva cekam dalji period sa njime, na bilo kom mestu, bilo kako, od sudova,policija pa na dalje..
Toliko sto se tice gospodina Covica...
Naravno, da zna da nista o fudbalu ne zna, posto mi je sam priznao da je gledao dve fudbalske utakmice u zivotu! Sramota je da podpresednik FKCZ bude covek koji je prvi put na stadion zalutao zimus! Pa sta je radio u BG-u 50 godina!?
Kako nije gledao Zvezda - Bajern? Kako nije gledao Partizan - Kvins Park Rendzers? Kako nije gledao Partizan - Zvezda? Kako nije gledao Zvezda -splitski Hajduk? Kako nije gledao Zvezda - Osijek? Kako nije gledao Zvezda - Zeljo? Kako nije gledao Zvezda - Bazel? Kako nije gledao Zvezda - Verona? Zvezda - Atletiko Madrid?
Sta je radio taj u zivotu, taj mali spletkaros iz Zeleznika, ako je dosao prvi put na utakmicu u ovoj suzenoj ligi i najslabijoj konkurenciji u 2013 godini.
To mora da si debil, da kako se zove, se usudis da prvi put dodjes na utakmicu u 60-oj godini zivota, da si odrastao u ovom gradu i mrtav hladan da budes podpresednik FKCZ. A to je pitanje za marionetskog predsednika Dragana DZajica?
Kako te nije sramota DZajicu da ga drzis u klubu?
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 23:13

rabesandratana wrote:Javio se jos jedan patuljak.

Ivan Ivanović @veceivan
Follow
Grobari,treba da shvatite da je Duletovo vreme prošlo. Bio je veliki i moćan,ali vreme je za penziju.
9:55 PM - 6 Apr 2014

Duletovo će proći, taman kada on poraste...
The End.
Unexpected

Postby Napredpartizan » 06 Apr 2014, 23:14

Ivan Ivanović @veceivan
Follow
Grobari,treba da shvatite da je Duletovo vreme prošlo. Bio je veliki i moćan,ali vreme je za penziju.

E neka nam je rekao. Jos jedan moralni gmizavac.

Odgovor bi bio ovaj..
Neki misle da je nase vreme proslo, ali mislim da nekima jos uvek nije doslo
Napredpartizan

Postby mikajlo » 06 Apr 2014, 23:14

Statista wrote:Ako ste dosli k sebi posle duela da vas pitam nesto, hipoteticki...
Posto je ovde vecina zagrizenih navijaca KKP, interesuje me sta bi vi konkretno radili od sutra da ste na mestu Vucica.

Pa PPV se sam deklarisao kao ostrašćen u jednoj emisiji na kojoj je između ostalog pričao kako se kao navijač tukao u Zagrebu sa BBB
Nikada ne potcenjujte srce šampiona.
mikajlo

Postby AirBall » 06 Apr 2014, 23:14

Stvarno ne znam na osnovu cega ste izvukli zakljucak da ce za nas kao SD biti sve gore...

Ono sto sam ja zakljucio je da Vucica strasno iritira to sto se peva na tribinama, sta vise histericno prihvata te povike, a u ovoj bednoj zemlji gde je narod polugladan nece trebati puno vremena da se prosiri i na druge stadione kao i na ulice...

Jos Vlada nije ni formirana, a vec se stvara ozbiljan animozitet, long term to ne moze da bude dobro...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Statista » 06 Apr 2014, 23:14

AirBall wrote:Najbitniji deo price Vujosevica koji je prosao krajnje neopazeno je da su stopirana obecana sredstva za Partizan zbog pevanja dela navijaca na utakmici...

Samo kad se setim sta se pevalo Milosevicu i Tadicu i koliko intenzivno pa nije bilo apsolutno nikakve reakcije ovakav stav novih vlasti treba sve da nas zabrinjava...

Kad je neko spreman zbog pevanja maksimalno 1-2 hiljade ljudi da napravi ovakav cirkus sta bi uradio za ozbiljnije stvari...

Tamni se oblaci nadvijaju nad Srbijom i tu je sport zbilja najmanji problem, koliko god to paradoksalno izgledalo...

Glupavo mi je sto ce ispasti da branim Vucica, ali Vujosevic nikako nije smeo, ni sad ni bilo kad da iznosi detalje o tome kako je PPV pomagao KKP. U svakoj normalnoj zemlji bi politicar otisao u istoriju sa se tako nesto javno objavi (da je zvao pred Vujosevicem i trazio da se pomogne KKP). To je protiv zakona, za to se leti ko kufer...

I sta je Vucic imao od toga, pljuvanje sa tribina a veceras i od Vujosevica.
Ako je DV mislio da ce ovim izboriti bolji status, opasno se prevario...
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Tegi » 06 Apr 2014, 23:16

Ivan Ivanović @veceivan
Follow

Zveri su izasle iz kaveza. Ali vratice se one tamo gde im je i mesto.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby ОГИ » 06 Apr 2014, 23:16

Statista wrote:Ako ste dosli k sebi posle duela da vas pitam nesto, hipoteticki...
Posto je ovde vecina zagrizenih navijaca KKP, interesuje me sta bi vi konkretno radili od sutra da ste na mestu Vucica.

Njega je DV veceras oznacio, vise puta, bez ikakve ograde, kao OSTRASCENOG navijaca Zvezde, znaci ne simpatizera, ne navijaca, cak ne ni zagrizenog navijaca vec ostrascenog, sto je prilicno teska kvalifikacija. Ja nikoga ovde necu okarkterisati kao ostrascenog ali vas ipak pitam, zamislite da ste vi PPV, kako bi reagovali i sta bi vi sad uradili Zvezdi.

To sto su njih dvojica posrali jedan po drugom je manje bitna stvar, mogu da zakazu revans, da se pobiju ili da odu na sud. Medjutim ono sto su izjavili o drugim ljudima je vec nesto drugo, posebno ako se zna da ni ti prozvani svakako nisu operisani od sujete.

Ja sam takodje ovo pitao, pa sam dobio odgovor; "Kakve gluposti!".
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Otac Makarije » 06 Apr 2014, 23:17

crniKinez wrote:Gledao sam, aj reci mi sta nisam dobro rekao?

Pa ako si gledao, ispada da ti ništa nije jasno. Niti je DV pominjao ženu Čoviću, niti je bilo čim večeras pokazao da mrzi Zvezdu. Jedino što ti je tačno je da Čović mrzi Vujoševića, ali su osećanja verovatno obostrana. Razlika je u tome što je DV večeras uspeo da se iskontroliše, dok je Nebojša bio nervozan, sipao lične uvrede i mahao papirima na kojima je mogao da bude i recept za baklave.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Hezonja » 06 Apr 2014, 23:17

Ako analiziramo kako ce ovaj duel uticati na Avangardu, nazalost, samo ce prosiriti mrznju...
Hezonja

Postby licimur » 06 Apr 2014, 23:17

Statista wrote:Glupavo mi je sto ce ispasti da branim Vucica, ali Vujosevic nikako nije smeo, ni sad ni bilo kad da iznosi detalje o tome kako je PPV pomagao KKP. U svakoj normalnoj zemlji bi politicar otisao u istoriju sa se tako nesto javno objavi (da je zvao pred Vujosevicem i trazio da se pomogne KKP). To je protiv zakona, za to se leti ko kufer...

Mozda nisi lepo pratio na casu, a mozda i nisi gledao taj deo emisije...covic je ovo prvi rekao...nesto u fazonu ajde priznaj da je PPV pred tobom izdejstvovao da dobijete pare...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Zlaja » 06 Apr 2014, 23:18

Iskreno, mene je zabrinulo kako je Čović dr Nebojša samouvereno rekao da ćemo i mi morati da prođemo kroz uppr.
Jednostavno, oni su u startu izgubili ako nas ne izravnaju i bojim se da nas ne prisile na tako nešto, naravno znamo kakvim metodama...
Zlaja

Postby Skafi » 06 Apr 2014, 23:18

Nešto baš i nije objašnjeno kako je odjednom nestao dug od 16 miliona evra. Zamrzneš originalni klub, FMP-u daš ime tog zamrznutog kluba i krećeš od nule. Kao da se ništa nije desilo. To je valjda neka vrsta kriminala.

@Grba

Verujem.

Kako će se Dule oporaviti od emisije, već sutra igramo s Radničkim.
Last edited by Skafi on 06 Apr 2014, 23:19, edited 1 time in total.
Skafi

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 23:19

Statista wrote:Glupavo mi je sto ce ispasti da branim Vucica, ali Vujosevic nikako nije smeo, ni sad ni bilo kad da iznosi detalje o tome kako je PPV pomagao KKP. U svakoj normalnoj zemlji bi politicar otisao u istoriju sa se tako nesto javno objavi (da je zvao pred Vujosevicem i trazio da se pomogne KKP). To je protiv zakona, za to se leti ko kufer...

Propustio si deo priče Tadić-NIS, od strane manjeg... istina izmišljen...

Hezonja wrote:Ako analiziramo kako ce ovaj duel uticati na Avangardu, nazalost, samo ce prosiriti mrznju...

Neće, ali je penal dosta toga pokazao...
The End.
Unexpected

Postby Velja » 06 Apr 2014, 23:19

Meni kao Partizanovcu ne smeta Vucic koliko sistem u ovoj raspaloj zemlji.Kukavicluk ostalih ljudi u Partizanu je meni najveci utisak.Dule nije uvek u pravu,ali je za divljenje sa ljudske strane ovo sto on radi.Rizikovao je sopstveno zdravlje i zrtvovao se za druge,a ne za sebe sto je fakat.Covic to ne bi uradio nikad.To je ono sto njih evidentno razlikuje,jer gori covek od covica ne postoji.
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

PreviousNext

Return to Košarkaški miks