Nadovezujem se na @angusa..
Rekli su o Covicu..
Andjus u jednoj od emisija jeseni 2013..
Andjus O Covicu:
"Mozda bih nesto rekao da ne uzimam od gosta.
Prvo - Ja sam svedok nekih stvari da je Covic trebao vec da odgovara krivicno, za taj period.
Znaci, ja sam imao cak verovanje od sadasnje vlasti da ce Covic biti uhapsen! Ubeddjen sam bio u to!
Drugo - veoma dobro sam se naoruzao informacijama o svim njegovim delovanjima iz tog perioda, pa izmedju ostalog imate i svedocenje Bojana Radovanovica zasticenog svedoka bivseg mecene FK BSK i Novi Pazar.
Trece - Nebojsa Covic igra cudne igre. Prvo on je doveden u eri Dragana DJilasa na zahtev navijaca, ali se prestrojio ka Vucicu da bi opstao i ostao u klubu. On je nezadovoljan time sto su njemu suzene ingerencije u KKCZ i igra duplu igru. Istovremeno potkazuje gospodina Vucica i njegovog brata da upravljaju Zvezdom a istovremeno pred njima glumi pudlicu, lojalnost, ogovara druge ljude i potkazuje.
Igra duplu igru, znaci da ponovim jos jednom: Ceka u najmanju ruku odlazak gospodina Vucica sa vlasti, i ceka odlazak gospodina Andreja Vucica iz kluba a istovremeno glumi lojalnost i namesta druge ljude..
Radi se o par ekselansu, majstoru smicalica, kukavici i poltronu koji misli ako je prezeiveo i Milosevica i Kostunicu i DJindjica i Tadica i DJilasa, da ce tako da prezivi i Vucica, Mozda ce sve njih da prezivi, govorim u figurativnom smislu, ali novinara Andjusa sigurno nece za ovo sto je probao da mi uradi.
Tvrdim, da je ucestvovao u ovom prelaznom roku, tvrdim da je strpao pare u dzepove i tvrdim da ce to izaci na povrsinu kad-tad. A pritom je uocen da je i ukrao dve kosarkaske plate u kosarkaskom klubu, koje su volsebno nestale.
Prema tome, jedva cekam dalji period sa njime, na bilo kom mestu, bilo kako, od sudova,policija pa na dalje..
Toliko sto se tice gospodina Covica...
Naravno, da zna da nista o fudbalu ne zna, posto mi je sam priznao da je gledao dve fudbalske utakmice u zivotu! Sramota je da podpresednik FKCZ bude covek koji je prvi put na stadion zalutao zimus! Pa sta je radio u BG-u 50 godina!?
Kako nije gledao Zvezda - Bajern? Kako nije gledao Partizan - Kvins Park Rendzers? Kako nije gledao Partizan - Zvezda? Kako nije gledao Zvezda -splitski Hajduk? Kako nije gledao Zvezda - Osijek? Kako nije gledao Zvezda - Zeljo? Kako nije gledao Zvezda - Bazel? Kako nije gledao Zvezda - Verona? Zvezda - Atletiko Madrid?
Sta je radio taj u zivotu, taj mali spletkaros iz Zeleznika, ako je dosao prvi put na utakmicu u ovoj suzenoj ligi i najslabijoj konkurenciji u 2013 godini.
To mora da si debil, da kako se zove, se usudis da prvi put dodjes na utakmicu u 60-oj godini zivota, da si odrastao u ovom gradu i mrtav hladan da budes podpresednik FKCZ. A to je pitanje za marionetskog predsednika Dragana DZajica?
Kako te nije sramota DZajicu da ga drzis u klubu?