Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby СрбинПодгорица » 06 Apr 2014, 23:19

Човић је лично ишао код Вучића и говори да Дуле смишља пјесме.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby grobar_Zvornik » 06 Apr 2014, 23:21

Hezonja wrote:Ako analiziramo kako ce ovaj duel uticati na Avangardu, nazalost, samo ce prosiriti mrznju...

Не видим баш због чега. Конкретно излагање и ударање на болест је у мени изазвало оно најгоре, па сам претјерао у посту, али нигдје нисам увриједио ниједног форумаша, као и већина људи овдје. Не треба форумске постове схватати лично. Сви смо ми само обични људи, а да због једног (цензура) вријеђам или мрзим форумаше који навијају за ККЦЗТ, нити је он вриједан, нити је мој склоп такав.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby licimur » 06 Apr 2014, 23:21

Otac Makarije wrote:Pa ako si gledao, ispada da ti ništa nije jasno. Niti je DV pominjao ženu Čoviću, niti je bilo čim večeras pokazao da mrzi Zvezdu. Jedino što ti je tačno je da Čović mrzi Vujoševića, ali su osećanja verovatno obostrana. Razlika je u tome što je DV večeras uspeo da se iskontroliše, dok je Nebojša bio nervozan, sipao lične uvrede i mahao papirima na kojima je mogao da bude i recept za baklave.

Ti izgleda da nisi ni gledao emisiju kada ovo pises...

Pominjao je zenu, cak je i rekao "Da li stvarno mislis da sam ja smislio Covic Vesna J se ko besna".

Kako se iskontrolisao, tako sto mu je rekao da ce mu doci tu i uraditi isto ko i dzajic, da je moralni gmizavac itd...

I Covic je mahao pitaj Boga cime, a Dule je mahao stampanim stranama nekih medija, neocekivani kaze B92...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby harper lee » 06 Apr 2014, 23:22

Kao zvezdas i kao covek koji veruje da je Covic bar 90% u pravu oko para a da Vujosevic laprda moram da kazem da me je na duboko ljudskom, iskonskom nivou sramota sto zivim na istoj planeti na kojoj zivi covek kao sto je Nebojsa Covic. Iako znam na sta je sve ta mala gnjida spremna i za sta je sve sposobna, ostao sam sokiran i zaprepascen kolicinom bahatosti, primitivizma i bezobrazluka koju je veceras pokazao. Najiskrenije se nadam da je neko sa dva grama mozga u Zvezdi gledao ovo veceras i da ce vrlo brzo taj mali iskompleksirani ljigavac dobiti nogu u dupe i prestati da bruka veliko ime Crvene Zvezde.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby DIFovac » 06 Apr 2014, 23:23

Jedva cekam kada ce izaci na YT citava emisija da pogledam...
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby AirBall » 06 Apr 2014, 23:23

СрбинПодгорица wrote:Човић је лично ишао код Вучића и говори да Дуле смишља пјесме.

Definitivno ozbiljan oblik psihickog poremecaja...

Decidirano da se optuzi neko da smislja pesme o tudjim zenama i da je smisljao pesme o Vucicu svakako ne stoji...

Idem na svaku utakmicu Partizana i prvi put se ta pesma zapevala na fudbalu nakon iskljucenja Dzigija Ninkovica protiv Radnickog iz Nisa... Nakon toga se prenela i na kosarku, a Dule kad je cuo o cemu se radi okrenuo se i pokusao je da ucutka navijace...

Posto pesma ne dolazi iz kopa, to jest iza nje stoje obicni navijaci Partizana on ne moze nista da ucini po tom pitanju...

Zvanicni Jug nikakve veze sa tom pesmom nema, a tu se otprilike i zavrsava prica sa organizovanim navijacima kad je Partizan u pitanju...

Covica je zahvatila neka ozbiljna nesreca, na samom pocetku je vec bio nervozan i preznojavao se...

Ponasanje nedostojno jednog politicara koji ima iza sebe skoro 30 godina ozbiljnih polemika...

Dule je za njega veceras bio simbol smirenosti, a znamo koliko je njemu tesko da se primiri...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby vess » 06 Apr 2014, 23:24

licimur wrote:Pominjao je zenu, cak je i rekao "Da li stvarno mislis da sam ja smislio Covic Vesna J se ko besna".

Kako se iskontrolisao, tako sto mu je rekao da ce mu doci tu i uraditi isto ko i dzajic, da je moralni gmizavac itd...

Nema itd.. To je sve..
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby crniKinez » 06 Apr 2014, 23:24

Otac Makarije wrote:Pa ako si gledao, ispada da ti ništa nije jasno. Niti je DV pominjao ženu Čoviću, niti je bilo čim večeras pokazao da mrzi Zvezdu. Jedino što ti je tačno je da Čović mrzi Vujoševića, ali su osećanja verovatno obostrana. Razlika je u tome što je DV večeras uspeo da se iskontroliše, dok je Nebojša bio nervozan, sipao lične uvrede i mahao papirima na kojima je mogao da bude i recept za baklave.

Zasto npr niko toliko ne komentarise da je Dule rekao kao odgovor da li bi sutirali trojke za humanitarnu akciju "NE"? Kao da su se takmicili u kontra poenima.
DV je pominjao Covicevu zenu, bar koliko sam ja cuo, nije bukvalno samo izgovorio rec je*e, vec "je", ako nije izgovorio onda druze ti nisi gledao emisiju a ne ja, sa druge strane rekao sam da to u vezi Vesne nije ni do kolena koliko ono za Duletovu bolest.
Budi dostojan Zvezdinog grba, Zvezda je ponos i dika svih Srba
crniKinez

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 23:24

licimur wrote:Pominjao je zenu, cak je i rekao "Da li stvarno mislis da sam ja smislio Covic Vesna J se ko besna".

Kao odgovor na optužbu, tj. laž.
The End.
Unexpected

Postby NEDJA » 06 Apr 2014, 23:26

Mnogo masovnije su navijaci pevali Slobi,Kostunici i Borisu pesmice da se ubiju i spasu Srbiju a Vucic reaguje ko uvredjena mlada na pesmu casice navijaca koja je manje uvredljiva i tice se samo sportske konotacije.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Statista » 06 Apr 2014, 23:26

AirBall wrote:Stvarno ne znam na osnovu cega ste izvukli zakljucak da ce za nas kao SD biti sve gore...

Ono sto sam ja zakljucio je da Vucica strasno iritira to sto se peva na tribinama, sta vise histericno prihvata te povike, a u ovoj bednoj zemlji gde je narod polugladan nece trebati puno vremena da se prosiri i na druge stadione kao i na ulice...

Jos Vlada nije ni formirana, a vec se stvara ozbiljan animozitet, long term to ne moze da bude dobro...

Opasno precenjujes neke stvari. Kosarka je tvoj zivot i svi ovde su prilicno zaludjeni za sport ali ogromnu vecinu naroda to ne dotice bas ni malo. Nemoj ziveti u besmislenim iluzijama da neki navijacki element moze NA BILO KOJI NACIN da oslabi trenutnu poziciju Vucica.

Sta vise, ako krene djonom i na jedne i na druge i odjebe vas sa drzavne sise (jedne formalno, druge vrlo direktno) moze jos samo dodatne poene da skupi u narodu.

Uzgred gde su ti silni grobarski, anti Vucic, glasovi zavrsili na izborima, za koga su to Grobari glasali?
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby grobar_Zvornik » 06 Apr 2014, 23:27

AirBall wrote:Stvarno ne znam na osnovu cega ste izvukli zakljucak da ce za nas kao SD biti sve gore...

Ono sto sam ja zakljucio je da Vucica strasno iritira to sto se peva na tribinama, sta vise histericno prihvata te povike, a u ovoj bednoj zemlji gde je narod polugladan nece trebati puno vremena da se prosiri i na druge stadione kao i na ulice...

Jos Vlada nije ni formirana, a vec se stvara ozbiljan animozitet, long term to ne moze da bude dobro...

Добро размишљање. Међутим, ово ће после бог зна колико година бити апсолутизам! Стога, ће се временом бојим се неки који имају искључиво политичке претензије приклонити и преко нашег светог имена покушати остварити своје циљеве. Мач са двије оштрице, не смијемо дозволити да преко Партизана ико остварује своје циљеве и хирове. Био власт био опозиција. (можда немам право чак ово ни говорити јер нисам држављанин Србије, опростићете). Дакле Дуле је изнад очекивања остао смирен и дјелимично није прихватио провокацију али је итекако могао још доста тога рећи (међутим, суздржао се, дало би се о разлозима). Није данас пријатно борити се против пројекта "Срећна Србија".
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 23:27

crniKinez wrote:Zasto npr niko toliko ne komentarise da je Dule rekao kao odgovor da li bi sutirali trojke za humanitarnu akciju "NE"? Kao da su se takmicili u kontra poenima.

Idemo spin...
Siguran si da nije Čović rekao ne? Siguran si da Dule sme uopšte da šutira trojku? A da laže da je bolestan... :okk:

Trebalo je manje nego što sam mislio...
The End.
Unexpected

Postby licimur » 06 Apr 2014, 23:27

Unexpected wrote:Kao odgovor na optužbu, tj. laž.

Da. Ali da li stvarno mislis da je slucajno rekao celu pesmicu osim nepristojne reci, i da nije mogao da odgovori na drugaciji nacin, tipa "Je l stvarno mislis da sam ja smislio pesmu u kojoj se spominje tvoja zena"?
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Unexpected » 06 Apr 2014, 23:29

licimur wrote:Da. Ali da li stvarno mislis da je slucajno rekao celu pesmicu osim nepristojne reci, i da nije mogao da odgovori na drugaciji nacin, tipa "Je l stvarno mislis da sam ja smislio pesmu u kojoj se spominje tvoja zena"?

Naravno da nije slučajno, da mu je patuljak dopustio da završi, čuli bi i zašto...

Vidim da se rasteže šesnaesterac... :roll:
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Košarkaški miks