Doktor Mo wrote:Statista wrote:Ljudski kvaliteti Vujosevica su za svaku kritiku, retko los covek
Ovu sam rečenicu čuo ili pročitao milijardu puta, a nikada nisam dobio obrazloženje.
I ja radim sa mladim ljudima kao i on, mladi ljudi su skloni tome da naprave greske, treba to prihvatiti na pravi nacin i ukazati na greske bez tendencije da ga lomis ili daleko bilo ponizavas. Ja sam za "vidi, sine..." nastup a ne za "sta to radis p.... ti m.... ". Izmedju ove dve krajnosti se svi krecu i to je postalo nesto normalno.
Vujosevic je, medjutim, presao te granice i zasao u zonu ciste "parapsihopatologije" sto bi rekao Korac.
Kad ti decku od 20 godina kazes "jbm li ti mrtvu majku u p... da ti jbm mrtvu majku u p..." koliko to moras da budes duboko poremecen i kao covek i kao licnost. Neko ce ga na kraju zakucati za parket zbog toga i nece se vise ni dici. Razumem ja sve ali ko moze da sebi uzme za pravo da tako prizemno vredja ljude oko sebe i da zloupotrebljava svoj polozaj i moc prema mladim igracima. O odnosu prema okolini nema potrebe dodatno pricati, njegova ostrascenost je davno presla okvire prihvatljivog.