Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: KK Partizan 2013/14 - Miris bagrema

Postby Dare » 11 Nov 2013, 13:30

Statista izvini , ali moram da te pitam , jel ti znaš lično Duleta , pa možeš da kažeš da je retko loš čovek ? Mislim na njegovo ponašanje van terena , u "slobodno vreme" ? Mislim da se neko ko je "retko loš čovek" nebi onako odnosio prema čoveku kao što je Miša Tumbas.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby hehule » 11 Nov 2013, 13:37

Postoji jasan razlog, zasto Dule ne moze da nadje zajednicki jezik sa top igracima.

Duletovi treninzi su pakleni, a tim top igracima je do Dulovog treninga jako stalo, sve se lome ko ce biti najbolji, pogotovo za onu sicu kojom su placeni. Tako je bilo i u CSKA, kada su pitali Smodisa sta je to tad bilo sa CSKA, zasto nisu prosli grupu, a imali su jak ti, on je odbio da komentarise tu temu, a pogotovo Dula.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Doktor Mo » 11 Nov 2013, 13:49

Statista wrote:Ljudski kvaliteti Vujosevica su za svaku kritiku, retko los covek

Ovu sam rečenicu čuo ili pročitao milijardu puta, a nikada nisam dobio obrazloženje.
Doktor Mo

Postby Zlaja » 11 Nov 2013, 13:51

Svi diktatori su losi ljudi.
Zlaja

Postby manes » 11 Nov 2013, 14:10

Statista wrote:Ljudski kvaliteti Vujosevica su za svaku kritiku, retko los covek

Pitaj bivse igrace Partizana da li se slazu sa tobom. Nesto se ne secam takvih odgovora, vise se secam tipa "Dule nam je drugi otac".
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby VMJunior » 11 Nov 2013, 14:11

Ali pazi - retko los covek :crybaby:
Pa Boze dragi, koje to mane poseduje taj monstrum od coveka ?
VMJunior

Postby MilosRS » 11 Nov 2013, 14:12

manes wrote:

Pitaj bivse igrace Partizana da li se slazu sa tobom. Nesto se ne secam takvih odgovora, vise se secam tipa "Dule nam je drugi otac".

VMJunior wrote:Ali pazi - retko los covek :crybaby:

Don't feed the troll.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby Statista » 11 Nov 2013, 14:15

Doktor Mo wrote:

Ovu sam rečenicu čuo ili pročitao milijardu puta, a nikada nisam dobio obrazloženje.

I ja radim sa mladim ljudima kao i on, mladi ljudi su skloni tome da naprave greske, treba to prihvatiti na pravi nacin i ukazati na greske bez tendencije da ga lomis ili daleko bilo ponizavas. Ja sam za "vidi, sine..." nastup a ne za "sta to radis p.... ti m.... ". Izmedju ove dve krajnosti se svi krecu i to je postalo nesto normalno.

Vujosevic je, medjutim, presao te granice i zasao u zonu ciste "parapsihopatologije" sto bi rekao Korac.
Kad ti decku od 20 godina kazes "jbm li ti mrtvu majku u p... da ti jbm mrtvu majku u p..." koliko to moras da budes duboko poremecen i kao covek i kao licnost. Neko ce ga na kraju zakucati za parket zbog toga i nece se vise ni dici. Razumem ja sve ali ko moze da sebi uzme za pravo da tako prizemno vredja ljude oko sebe i da zloupotrebljava svoj polozaj i moc prema mladim igracima. O odnosu prema okolini nema potrebe dodatno pricati, njegova ostrascenost je davno presla okvire prihvatljivog.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Ćoba » 11 Nov 2013, 14:18

Ali ispljuvaste covjeka,ala vam vjera. :roll:

Vujosevic je vanserijski trener i tu nema nikakve dileme,naravno ima jak karatkter ali to samo zato sto je iznadprosjecno inteligentan covjek,tu su mi on i Duda najblizi,dok je Zeljko vise praktican i rekao bih vise popustljiv sto mu je prednost u smislu rezultata.

Jedina mu je mana mrznja prema svemu sto je Zvezda,jer ipak covejek te inteligencije i funkcije bi trebao malo da kontrolise svoje izlive mrznje.
Ćoba

Postby Doktor Mo » 11 Nov 2013, 14:26

Statista wrote:
Doktor Mo wrote:

I ja radim sa mladim ljudima kao i on, mladi ljudi su skloni tome da naprave greske, treba to prihvatiti na pravi nacin i ukazati na greske bez tendencije da ga lomis ili daleko bilo ponizavas. Ja sam za "vidi, sine..." nastup a ne za "sta to radis p.... ti m.... ". Izmedju ove dve krajnosti se svi krecu i to je postalo nesto normalno.

Vujosevic je, medjutim, presao te granice i zasao u zonu ciste "parapsihopatologije" sto bi rekao Korac.
Kad ti decku od 20 godina kazes "jbm li ti mrtvu majku u p... da ti jbm mrtvu majku u p..." koliko to moras da budes duboko poremecen i kao covek i kao licnost. Neko ce ga na kraju zakucati za parket zbog toga i nece se vise ni dici. Razumem ja sve ali ko moze da sebi uzme za pravo da tako prizemno vredja ljude oko sebe i da zloupotrebljava svoj polozaj i moc prema mladim igracima. O odnosu prema okolini nema potrebe dodatno pricati, njegova ostrascenost je davno presla okvire prihvatljivog.

I to je sve?
Doktor Mo

Postby Konjokradica » 11 Nov 2013, 14:34

Mane su mu sto nije sportsmen, sto je spreman da tuce sudije, sto je spreman da namerno pravi ekscese, tehnicke greske, sto je spreman da imenom i prezimenom proziva sudije prije utakmice kako bi napravio pritisak, sto ima ulicarski recnik, sto laze, spinuje, siri negativnu energiju medju ljude, koristi knjizevne citate ratne tematike promasenih poenti kako bi dokazao nesto o kosarci i tako dalje. Kad ga uporedis sa nekim normalnim trenerom poput Radonjica koji se bavi svojim poslom onako kako 1 trener treba da se bavi tek onda ukapiras koliko je ovaj ''retko los covek''. Logicno je da vi to ne vidite jer on radi u vasem interesu, zamisli ga kao trenera Zvezde (ako ce ti pomoci imas sliku kad je to i bio) pa onda sudi o njemu.
Image

25 puta sampion drzave
24 puta osvajac kupa
1 titula sampiona evrope
1 titula sampiona sveta
1 finale kupa Uefa
3 polufinala Kupa sampiona
1 polufinale Kupa kupova
1 polufinale KSG
2 Mitropa kupa
Konjokradica

Postby lockdown » 11 Nov 2013, 14:38

Jel moze neko da prebaci ove postove na Dule Vujosevic pa se tamo raspravljajte o njegovim ljudskim kvalitetima, a ovde da se prica o kosarci?
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby harmonica » 11 Nov 2013, 14:39

Konjokradica wrote: blalblbalblablalblablablabla siri negativnu energiju medju ljude, koristi knjizevne citate ratne tematike promasenih poenti kako bi dokazao nesto o kosarci i tako dalje. blablablbalblablalbalblalbalblaalblaltroltroltroltroltrolrtroltrol

Kriv je! Zbog losih citata! Ratne tematike! :laugh: :laugh: :laugh:

BTW, dobro vam funkcionise zasticenost tema. Los je covek, samo zato sto je sve titule uzeo, i to bi bilo to.
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Konjokradica » 11 Nov 2013, 14:42

harmonica wrote:
Konjokradica wrote: blalblbalblablalblablablabla siri negativnu energiju medju ljude, koristi knjizevne citate ratne tematike promasenih poenti kako bi dokazao nesto o kosarci i tako dalje. blablablbalblablalbalblalbalblaalblaltroltroltroltroltrolrtroltrol

Kriv je! Zbog losih citata! Ratne tematike! :laugh: :laugh: :laugh:

BTW, dobro vam funkcionise zasticenost tema. Los je covek, samo zato sto je sve titule uzeo, i to bi bilo to.

Dobro, ako ti tako kazes.
Image

25 puta sampion drzave
24 puta osvajac kupa
1 titula sampiona evrope
1 titula sampiona sveta
1 finale kupa Uefa
3 polufinala Kupa sampiona
1 polufinale Kupa kupova
1 polufinale KSG
2 Mitropa kupa
Konjokradica

Postby lima » 11 Nov 2013, 14:51

Konjokradica wrote:

Mane su mu sto nije sportsmen, sto je spreman da tuce sudije, sto je spreman da namerno pravi ekscese, tehnicke greske, sto je spreman da imenom i prezimenom proziva sudije prije utakmice kako bi napravio pritisak, sto ima ulicarski recnik, sto laze, spinuje, siri negativnu energiju medju ljude, koristi knjizevne citate ratne tematike promasenih poenti kako bi dokazao nesto o kosarci i tako dalje. Kad ga uporedis sa nekim normalnim trenerom poput Radonjica koji se bavi svojim poslom onako kako 1 trener treba da se bavi tek onda ukapiras koliko je ovaj ''retko los covek''. Logicno je da vi to ne vidite jer on radi u vasem interesu, zamisli ga kao trenera Zvezde (ako ce ti pomoci imas sliku kad je to i bio) pa onda sudi o njemu.

:hatman:

Ako su takvi kao Dule "retko losi ljudi", kako biste nazvali huligane, kriminalce, lopove, ubice...?
lima

PreviousNext

Return to Košarkaški miks