Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby Tegi » 11 Nov 2013, 14:55

Pa ako su ovo najvece mane retko loseg coveka, onda smo svi mi retko losi ljudi.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby harper lee » 11 Nov 2013, 15:07

O Vujosevicu kao coveku moze da govori samo neko ko ga licno poznaje. Da li je dobar ili los covek, to ne znam, ono sto znam je da postoje savim verovatne sanse da boluje od nekog od blazih oblika paranoidnog poremecaja i da nimalo ne bi pogresio kad bi u tome potrazio uzroke nekih somatskih tegoba koje ima (nagli gubitak tezine, secer,...).
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Dare » 11 Nov 2013, 15:07

Tegi wrote:Pa ako su ovo najvece mane retko loseg coveka, onda smo svi mi retko losi ljudi.

Svi smo mi retko loši ljudi , al' treba biti retko loš čovek !

Spoiler: pokaži
Malo sam preformulisao - "Svi smo mi ljudi , al' treba biti čovek."
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Konjokradica » 11 Nov 2013, 15:09

Tegi wrote:Pa ako su ovo najvece mane retko loseg coveka, onda smo svi mi retko losi ljudi.

Ne znam sta 1 kosarkaski trener treba da ucini sto Vujosevic nije da bi dobio epitet lose osobe. Pricamo o njegovom ponasanju u profesiji, ne ocjenjujemo da li vara zenu ili da li je kupio patike Misi Tumbasu. Znaci moze se za Navara ili Rudija reci da su govna i ogavni likovi zato sto simuliraju ali covjek koji tuce sudije i konstantno ih napada, on je dobar lik? Ili recimo kod nas svi Federera smatraju za loseg covjeka jer je arogantan, ne zna da prihvati poraz itd.. ali eto ni on nije nikog ubio. Masite poentu drugovi.
Image

25 puta sampion drzave
24 puta osvajac kupa
1 titula sampiona evrope
1 titula sampiona sveta
1 finale kupa Uefa
3 polufinala Kupa sampiona
1 polufinale Kupa kupova
1 polufinale KSG
2 Mitropa kupa
Konjokradica

Re: KK Partizan 2013/14 - Miris bagrema

Postby VMJunior » 11 Nov 2013, 15:09

Konjokradica wrote:Mane su mu sto nije sportsmen... Logicno je da vi to ne vidite jer on radi u vasem interesu, zamisli ga kao trenera Zvezde (ako ce ti pomoci imas sliku kad je to i bio) pa onda sudi o njemu.

bold: Dalje bolje da ne citam.

Ocigledno je da smo godinama omadjijani njegovom pojavom i da ne umemo da sagledamo njegove mane koje ga, po vama, cine retko losim covekom.
Toliko uvreda, besa, nepodnosljivosti i onda se sve ustvari svede na : ulicarski recnik, spremnost da se prave tehnicke greske i na citate promasene poente .

Njegovo ponasanje na terenu neretko zna da predje granicu i to oni gornju ako ih ima vise, izjave mu budu nekad ovakve i onakve, ali na osnovu toga ga okarakterisati ga kao retko loseg coveka , ne znam, ne znam sta da kazem.

I jos na kraju treba da bude trener Zvezde da bih tek tad mogao da sudim o njemu.
VMJunior

Postby balkanski spijun » 11 Nov 2013, 15:21

Konjokradica wrote:

Ne znam sta 1 kosarkaski trener treba da ucini sto Vujosevic nije da bi dobio epitet lose osobe. Pricamo o njegovom ponasanju u profesiji, ne ocjenjujemo da li vara zenu ili da li je kupio patike Misi Tumbasu. Znaci moze se za Navara ili Rudija reci da su govna i ogavni likovi zato sto simuliraju ali covjek koji tuce sudije i konstantno ih napada, on je dobar lik? Ili recimo kod nas svi Federera smatraju za loseg covjeka jer je arogantan, ne zna da prihvati poraz itd.. ali eto ni on nije nikog ubio. Masite poentu drugovi.

iznosis lazi po ko zna koji put,

Kad je Vujosevic tukao sudiju??
balkanski spijun

Postby Golden Warrior » 11 Nov 2013, 15:21

@Statista

Znas da je ovo osinjak i da ce na pomen Duleta u losem kontekst izleteti cak i trutovi :biggrin:

To psovanje mrtvih majki i slicnih odvratnih psovki jeste ruzno ali nisam siguran koliko na to igraci obracaju paznju i nekako je postalo deo folklora sa kojim se i sami sprdaju kasnije kad odu iz Partizana, naravno mali broj njih se ne snadje u takvoj atmosferi i deluju preplaseno ali boze moj. Mislim da je njima bitnija ona druga psihologija na samom terenu gde im nikad nece sustinski zameriti ako promase zicer, sut za pobedu ili izgube utakmicu 30 razlike dok god rade dobro na treninzima i postuju dogovor iz svlacionice. Zasticeni su od svih spoljih uticaja jer sve to ide preko njegovih ledja, vecini ljudi ce on biti idiot sto se svadja sa sudijma, novinarima, drzavom ili Covicem ali igracima to mnogo znaci jer im je paznja usmerena samo i iskljucivo na teren.

U krajnjem slucaju iz njih izvlaci maximum sto je najbitnije za njihovu dalju karijeru, plasticno receno bolje da im se nahebava svega par godina da bi sutra najbolji od njih otisli u NBA ligu nego da im neko ide uz dlaku da bi na kraju zavrisli po Ukajinskoj i Turskoj ligi...

Edit: Uf tek sad vidim da ste se prebacili, brisi ovo...
Golden Warrior

Postby Konjokradica » 11 Nov 2013, 15:22

balkanski spijun wrote:
Konjokradica wrote:

Onda kad je cuvao vrata Danilovicu. A sad mi odgovori kad sam to ranije nesto slagao, pa je ovo ''po ko zna koji put''?
Image

25 puta sampion drzave
24 puta osvajac kupa
1 titula sampiona evrope
1 titula sampiona sveta
1 finale kupa Uefa
1 polufinale Kupa kupova
1 polufinale KSG
2 Mitropa kupa
Konjokradica

Postby balkanski spijun » 11 Nov 2013, 15:29

Konjokradica wrote:
balkanski spijun wrote:
Konjokradica wrote:

Onda kad je cuvao vrata Danilovicu. A sad mi odgovori kad sam to ranije nesto slagao, pa je ovo ''po ko zna koji put''?

cuvanje vrata i tuci nekoga nije isto.Replicirao sam ti dosta puta.
Slagao si,tj obmanjes ljude sa ttvojim cuvenim tezama pre svega o Duletu i krojis istoriju sa foruma zna se kog.
balkanski spijun

Postby Konjokradica » 11 Nov 2013, 15:53

balkanski spijun wrote:cuvanje vrata i tuci nekoga nije isto.Replicirao sam ti dosta puta.

Znaci jos nisi shvatio da je to isto?
Image

25 puta sampion drzave
24 puta osvajac kupa
1 titula sampiona evrope
1 titula sampiona sveta
1 finale kupa Uefa
1 polufinale Kupa kupova
1 polufinale KSG
2 Mitropa kupa
Konjokradica

Postby balkanski spijun » 11 Nov 2013, 15:58

Konjokradica wrote:
balkanski spijun wrote:cuvanje vrata i tuci nekoga nije isto.Replicirao sam ti dosta puta.

Znaci jos nisi shvatio da je to isto?

Naravno da nje isto.Nije isto biti izvrsitelj dela i saucesnik istog.
balkanski spijun

Postby balkanski spijun » 11 Nov 2013, 16:07

Statista wrote:
Doktor Mo wrote:
Statista wrote:Ljudski kvaliteti Vujosevica su za svaku kritiku, retko los covek

Ovu sam rečenicu čuo ili pročitao milijardu puta, a nikada nisam dobio obrazloženje.

I ja radim sa mladim ljudima kao i on, mladi ljudi su skloni tome da naprave greske, treba to prihvatiti na pravi nacin i ukazati na greske bez tendencije da ga lomis ili daleko bilo ponizavas. Ja sam za "vidi, sine..." nastup a ne za "sta to radis p.... ti m.... ". Izmedju ove dve krajnosti se svi krecu i to je postalo nesto normalno.

Vujosevic je, medjutim, presao te granice i zasao u zonu ciste "parapsihopatologije" sto bi rekao Korac.
Kad ti decku od 20 godina kazes "jbm li ti mrtvu majku u p... da ti jbm mrtvu majku u p..." koliko to moras da budes duboko poremecen i kao covek i kao licnost. Neko ce ga na kraju zakucati za parket zbog toga i nece se vise ni dici. Razumem ja sve ali ko moze da sebi uzme za pravo da tako prizemno vredja ljude oko sebe i da zloupotrebljava svoj polozaj i moc prema mladim igracima. O odnosu prema okolini nema potrebe dodatno pricati, njegova ostrascenost je davno presla okvire prihvatljivog.

objasni nam kako to da ga niko za svo ovo vreme nije zakucao za patos??Skoro 40 godina je trener i kako objasnjavas tu cinjenicu.
balkanski spijun

Postby Zlaja » 11 Nov 2013, 16:13

Ovo za m.... majku je jos jedna podmetacina (pored udaranja sudija).

Sa druge strane, neverovatna je mrznja prema Duletu zbog psovki igracima Partizana i sudijama :biggrin:
Ne znam koje vise zalite :laugh:
Zlaja

Postby Zappa » 11 Nov 2013, 16:33

Kakav je Vujošević čovek mi na forumu ne možemo suditi.
Sigurno da niko od nas nije blizak sa Vujoševićem ,svi smo čuli razne priče o njemu. Neko kaže da je sujetan ,kao i svi veliki treneri ,neko kaže da je težak za saradnju ,da je tvrdoglav .
Sujeta, tvrdoglavost doneli su mu uspeh u Srbiji ,ali smatram da tu leži razlog za neuspeh u inostranstvu.
Svaka čast za uspehe ,ali smatram da je morao naučiti engleski jezik .
Posmatrajući ponašanje na terenu u zadnje vreme , meni se čini kao da je on bolestan čovek .Velika većina njegovih vršnjaka boluje od šećera ,visokog krvnog pritiska ,a mislim da je i on obolio .

Navijači Partizana njega gledaju kao u Boga , čarobnjaka ,pa mnoge njegove greške ne žele da primete.
Navijači Zvezde razočarani rezultatskim neuspesima u njemu vide đavola.
Istina je negde na sredini.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby civor » 11 Nov 2013, 16:37

Vujosevic je na sebe skrenuo previse paznje tako da se svaka stvar koju uradi sad nepotrebno analizira i pridaje joj se preveliki znacaj.Nije on nista gori od vecine trenera po ponasanju a po odnosu prema igracima je verovatno bolji.
Baron je najveci kralj
civor

PreviousNext

Return to Košarkaški miks