Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby VMJunior » 11 Nov 2013, 17:57

Dakle, brate Konjokradice :

1. Lazes :stani:
3. Spinujes :stani:
3. Siris negativnu energiju na forumu :stani:
4. Spreman si da se svadjas sa svima :stani:
5. Spreman si da imenom i prezimenom prozivas forumase kako bi napravio pritisak pred sledecu diskusiju :stani:
5. Pises nesto bez ikakve poente :stani:
6. Navijas za Zvezdu pa mozemo da sudimo o tebi :stani:

:nisamja: :nisamja: :nisamja:
VMJunior

Postby harmonica » 11 Nov 2013, 18:15

Zlaja wrote:Ovo za m.... majku je jos jedna podmetacina (pored udaranja sudija).

Sa druge strane, neverovatna je mrznja prema Duletu zbog psovki igracima Partizana i sudijama :biggrin:
Ne znam koje vise zalite :laugh:

Ne vredi Zlajo, samo ti i ja nismo videli kada je bas tim biranim recima Vujosevic castio sudiju/Bogdanovica/Kraljicu Majku :roll:

Generalno misljenje o Vujosevicu se veoma lako ustanovi. Odete na komentare na neku potpuno neutralnu vest, izjavu DVa koja sa nasom kosarkom i nema veze, i kazace vam se samo. Ja sam to primetio tek kod slucaja "Djokovic". Jednostavno, sta god covek rekao, komentarisace gomila zaslepljena mrznjom i zlobom
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby soniko » 11 Nov 2013, 19:13

Vrlo zanimljive tri stranice.

Moralisanje na vrhunskom nivou.
Kao da sam na nekom crkvenom forumu i da citam raspravu o veroucitelju nekog prvog razreda. Cuj, los covek zato sto psuje.

Pa dragi moji ako je to merilo, i ako je psovanje izazvalo takvu osudu onda ocekujem da kad na sledecoj utakmici neko od crno ili crveno belih igraca ili kada grupa navijaca krene da ,,casti" protivnike na terenu ili pored terena ustanete i posto ne psujete makar da zvizdite takvom barbarskom odnosu coveka prema coveku ili ljudima uopste.
soniko

Re: KK Partizan 2013/14 - Miris bagrema

Postby Oglala » 11 Nov 2013, 20:03

lima wrote:
Konjokradica wrote:
VMJunior wrote:Ali pazi - retko los covek :crybaby:
Pa Boze dragi, koje to mane poseduje taj monstrum od coveka ?

Mane su mu sto nije sportsmen, sto je spreman da tuce sudije, sto je spreman da namerno pravi ekscese, tehnicke greske, sto je spreman da imenom i prezimenom proziva sudije prije utakmice kako bi napravio pritisak, sto ima ulicarski recnik, sto laze, spinuje, siri negativnu energiju medju ljude, koristi knjizevne citate ratne tematike promasenih poenti kako bi dokazao nesto o kosarci i tako dalje. Kad ga uporedis sa nekim normalnim trenerom poput Radonjica koji se bavi svojim poslom onako kako 1 trener treba da se bavi tek onda ukapiras koliko je ovaj ''retko los covek''. Logicno je da vi to ne vidite jer on radi u vasem interesu, zamisli ga kao trenera Zvezde (ako ce ti pomoci imas sliku kad je to i bio) pa onda sudi o njemu.

:hatman:

Ako su takvi kao Dule "retko losi ljudi", kako biste nazvali huligane, kriminalce, lopove, ubice...?

Cesto losi ljudi. :laugh:
Ja sam razumeo da je Vujosevic retko kad los covek; sto se uzrujavate? :D
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Unexpected » 11 Nov 2013, 20:17

Gusto loši ljudi...:D
The End.
Unexpected

Postby MilosRS » 12 Nov 2013, 12:25

Vujosevic je rijetko los covjek jer svi sem Partizana rijetko uzimaju trofeje.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby 71:70 » 12 Nov 2013, 15:32

Jesam li ja lud ali ja sam post statiste shvatio kao, uglavnom, afirmativan post o duletu.
Iskreno, jebe mi se kakav je covek(intimno, mislim da nije dobar), ali on i ja imamo jedan interes koji se poklapa, i dok god mi na tom polju donosi radost koju je donosio prethodnih godina, imace moju podrsku.
71:70

Postby Ćoba » 20 Nov 2013, 02:26

Ovaj je gori od Dude... :roll:
Ćoba

Postby Diktator » 20 Nov 2013, 09:42

Ne smeta vama Dule sto psuje vec zato sto osvaja :copa1:
Meni je potpuno razumljivo zasto se prebacujete na ovu veoma klizavu temu jer vam je on kao trener KKP kost u grlu.
Ali, sta da se radi,grebace vas jos dugo, Boze zdravlja :ura:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby civor » 20 Nov 2013, 12:16

coba17 wrote:

Ovaj je gori od Dude... :roll:

Stvarno sam dirnut koliko navijaci Zvezde brinu o igracima Partizana i hoce da ih spase "mucenja" pod Vujosevicem.
Baron je najveci kralj
civor

Postby Ćoba » 20 Nov 2013, 13:39

Ako nekoga zelis da napadas onda prvo dobro preispitas njegove motive.
Uopste ne kritikujem Duleta,to je nasa skola,to rade svi nasi treneri,bilo mi je samo zanimljivo pa sam okacio,slucajno naletim na to trazeci Andjusa na you tube.
Ćoba

Postby Zlaja » 20 Nov 2013, 13:40

Nije nasa skola.
Zlaja

Postby Ćoba » 20 Nov 2013, 13:41

Zlaja wrote:Nije nasa skola.

Nego?
Ćoba

Postby civor » 20 Nov 2013, 16:17

coba17 wrote:Ako nekoga zelis da napadas onda prvo dobro preispitas njegove motive.
Uopste ne kritikujem Duleta,to je nasa skola,to rade svi nasi treneri,bilo mi je samo zanimljivo pa sam okacio,slucajno naletim na to trazeci Andjusa na you tube.

Prvo uopste nije bio napad nego konstatacija jer ima postova toga tipa na temi KK Partizan od tvojih kolega.Drugo ako si se uvredio izvini.Trece nije Dule toliko strog jeste na mecu mozda ali na treninzima nije koliko neki drugi treneri.
Baron je najveci kralj
civor

Postby House » 24 Nov 2013, 17:16

coba17 wrote:Ako nekoga zelis da napadas onda prvo dobro preispitas njegove motive.

Ma samo kad ti je bilo zanimljivo...pa si zato okacio.. :biggrin: :biggrin:

Ali kad sam cuo,u kaficu kako se neki lik zgrozava.tome sto im Dule psuje kevu...a on prilikom meca Lokomotiva-Zvezda je opsova igracima i trenerima Zvezde jedno 40 puta i siru i uzu familiju..... :laugh: :laugh:

Sto se mene tice psovanje i vredjanje sudija i svojih igraca je skroz legitimna stvar u sportu(pogotovo sto su ti igraci profesionalci i moraju da podnesu kritike),pogotovo na sudije jer se tako vrsi pritisak...ja prvi sam opsovao dosta puta sudijama kevu,dobio zuti karton ..Dule dobije tehnicku..i to je okej...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

PreviousNext

Return to Košarkaški miks