71:70 wrote:Ajd teglo ne preteruj.
Prilicno sam kritican prema dv i celokupnom funkcionisanju nase kk ali ti rođeni stvarno preterujes.
I jos jednom, smucila mi se kosarka ovog vikenda, za sva vremena.
Da znas neke stvari, smucilo bi ti se mnogo toga u KK jos vise , kao sto je u FK.
A svi oni koji ovde pisu u stilu, neka hvala, bolje DV nego Djura frizer , politicari i sl. neka se samo sete koga DV podrzava upravo u FK.
I Djura ima titule, fabrikovani su mladi igraci,gledamo kako mnogo vise pupoljaka nice na JNA, igrali smo Ligu sampiona, prolazili u grupnu fazu Lige Evrope, pa gde smo sada? Jesenji prvaci, a kuknjava na sve strane ? Jel tako ?
Jel vam milina da gledate klince, jos iz nase fudbalske skole ? Zasto tu nemate strpljenja ? Kakve veze sto nemamo ni jednog napadaca, pa igramo za ofanzivnim veznim ? Pa i u kosarci nemamo ni jednog pleja, moze to Bogdan ?
Nismo dobili nista bitno u Evropi, ni derbi na Marakani, gubimo od pacera ? A koji smo to jak evropski tim dobili u poslednje dve godine ? Koga smo dobili na strani dve godine ?Jel smo dobili prigradski derbi i to pred nasim navijacima ?
Vecina pljuje Djuru, JA PRVI I SRAMOTA ME KO NAM JE PREDSEDNIK FK. Nije naravno isto ko i KK, ali tog Djuru i rukama i nogama podrzava isti taj DV (to vam ne smeta ?!) koji, argumentovano vam je u pasusu iznad, ima iste rezultate dve godine kao krojac.
Dakle, preterujem li ? Nemojte samo pricu o hejtovanju, mracenju. Mracna je nasa realnost, sadasnjost, stanje u klubu, kadrovi u njemu, prazna kasa, dugovi, selekcija centara, ponasanje trenera, nemanje uprave...... a ne moji postovi. Samo je Djura mutav, pa mu niko ne veruje jer nema spiku, a DV demagog, sa lepse upakovanom pricom, pa to ima prodju.