Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby Ćoba » 24 Nov 2013, 17:19

Da zanimljivo,ne kontam,kacao sam i ja i mnogi Dudu svagdje,zato sto je to zanimljivo i pomalo smijesno,ne da se neko diskredituje.
Ćoba

Postby skeva » 24 Nov 2013, 17:27

House wrote:Ali kad sam cuo,u kaficu kako se neki lik zgrozava.tome sto im Dule psuje kevu...a on prilikom meca Lokomotiva-Zvezda je opsova igracima i trenerima Zvezde jedno 40 puta i siru i uzu familiju..... :laugh: :laugh:
.

Je li i taj lik sto je psovao javna licnost pa njegove psovke imaju tezinu ili? Gdje ces to porediti brate :beyond:
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby lockdown » 24 Nov 2013, 18:23

Sta tek reci za Novaka Djokovica .. Koliko taj covek psuje to je strasno .. Retko losi ljudi i on i Vujosevic ..
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Hezonja » 24 Nov 2013, 22:51

lockdown wrote:Sta tek reci za Novaka Djokovica .. Koliko taj covek psuje to je strasno .. Retko losi ljudi i on i Vujosevic ..

Lock brate, malo je glupo porediti kolicinu psovki Novaka i Duleta...Pa Novak koliko opsuje za celu sezonu, Dule za jedno poluvreme...
Hezonja

Postby lockdown » 24 Nov 2013, 23:08

Hezonja wrote:
lockdown wrote:Sta tek reci za Novaka Djokovica .. Koliko taj covek psuje to je strasno .. Retko losi ljudi i on i Vujosevic ..

Lock brate, malo je glupo porediti kolicinu psovki Novaka i Duleta...Pa Novak koliko opsuje za celu sezonu, Dule za jedno poluvreme...

A znaci po kolicini psovki se meri koliko je ko los covek .... I ne bih se slozio da je tolika razlika ... Novak svaki mec prilicno dosta puta psuje, a racunaj koliko on meceva odigra za sezonu....
lockdown

Postby Hezonja » 24 Nov 2013, 23:11

lockdown wrote:
Hezonja wrote:

A znaci po kolicini psovki se meri koliko je ko los covek .... I ne bih se slozio da je tolika razlika ... Novak svaki mec prilicno dosta puta psuje, a racunaj koliko on meceva odigra za sezonu....

Gde sam ja to rekao?

Pa ne bih rekao da bas svaki mec psuje...
Hezonja

Postby lockdown » 24 Nov 2013, 23:13

Naravno da psuje svaki mec kad pogresi ....Jenom prilikom je cak rekao publici "Sad cete k... da mi lizete..." Nisam tad primetio da je neko za njega pisao da je los covek kao za Vujosevica ..
lockdown

Postby House » 03 Dec 2013, 20:27

Hezonja@

Kakve veze ima sto covek psuje,to je potpuno legitimna stvar u sportu...neko tako iskazuje bes,a neko baca flase po terenu ili kako vec...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby Pit Bull » 03 Dec 2013, 23:26

Psovanje? Los covek jer psuje? Wow :laugh:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Hezonja » 04 Dec 2013, 00:14

House wrote:Hezonja@

Kakve veze ima sto covek psuje,to je potpuno legitimna stvar u sportu...neko tako iskazuje bes,a neko baca flase po terenu ili kako vec...

A gde sam ja rekao da je on los covek zbog toga...
Hezonja

Re: KK Partizan 2013/14 - Miris bagrema

Postby teglica » 09 Dec 2013, 11:11

71:70 wrote:Ajd teglo ne preteruj.
Prilicno sam kritican prema dv i celokupnom funkcionisanju nase kk ali ti rođeni stvarno preterujes.

I jos jednom, smucila mi se kosarka ovog vikenda, za sva vremena.

Da znas neke stvari, smucilo bi ti se mnogo toga u KK jos vise , kao sto je u FK.

A svi oni koji ovde pisu u stilu, neka hvala, bolje DV nego Djura frizer , politicari i sl. neka se samo sete koga DV podrzava upravo u FK.

I Djura ima titule, fabrikovani su mladi igraci,gledamo kako mnogo vise pupoljaka nice na JNA, igrali smo Ligu sampiona, prolazili u grupnu fazu Lige Evrope, pa gde smo sada? Jesenji prvaci, a kuknjava na sve strane ? Jel tako ?

Jel vam milina da gledate klince, jos iz nase fudbalske skole ? Zasto tu nemate strpljenja ? Kakve veze sto nemamo ni jednog napadaca, pa igramo za ofanzivnim veznim ? Pa i u kosarci nemamo ni jednog pleja, moze to Bogdan ?

Nismo dobili nista bitno u Evropi, ni derbi na Marakani, gubimo od pacera ? A koji smo to jak evropski tim dobili u poslednje dve godine ? Koga smo dobili na strani dve godine ?Jel smo dobili prigradski derbi i to pred nasim navijacima ?

Vecina pljuje Djuru, JA PRVI I SRAMOTA ME KO NAM JE PREDSEDNIK FK. Nije naravno isto ko i KK, ali tog Djuru i rukama i nogama podrzava isti taj DV (to vam ne smeta ?!) koji, argumentovano vam je u pasusu iznad, ima iste rezultate dve godine kao krojac.

Dakle, preterujem li ? Nemojte samo pricu o hejtovanju, mracenju. Mracna je nasa realnost, sadasnjost, stanje u klubu, kadrovi u njemu, prazna kasa, dugovi, selekcija centara, ponasanje trenera, nemanje uprave...... a ne moji postovi. Samo je Djura mutav, pa mu niko ne veruje jer nema spiku, a DV demagog, sa lepse upakovanom pricom, pa to ima prodju.
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby 71:70 » 09 Dec 2013, 11:18

Rekoh ti, nisam ti ja prava osoba za ove antiDV pamflete. Prilično sam kritičan u osvrtu na rad i finansiranje našeg kk-a i mnogo stvari koje se tamo dešavaju me dovode do ludila. Napišem nekada kada puknem ponešto, ali svakodnevnim štancovanjem skoro istih postova samo doprinosiš da te ljudi shvataju kao najokorelijeg hejtera a ne kao nekog ko argumentovano kritikuje sve zarad brige o svom kosarkaskom klubu.
71:70

Postby civor » 09 Dec 2013, 11:22

Porediti Duleta sa Djuricem je po meni degutatno jer Dule uz sve mane koje ima je sportski radnik.Djuric je ekvivalent Covicu korumpirana spodoba sa firmama u stecaju koja je ukrala ko zna koliko para od naroda i drzave a spasila se u zadnjem ulazu nekog na vlasti.
Vujosevic nema sve te stvari pa je zbog toga pominjanje njega i Djurica u istom kontekstu smesno bez obzira sto ga je Dule podrzao.
Baron je najveci kralj
civor

Postby vrazmena » 09 Dec 2013, 14:11

teglica wrote:@VRAMENA

a ko podrzava Djurica i ekipu u FK ?

Da nije mozda Dv ?

DUPLJAK NAJGORI, koga zabole za PAARTIZAN, vec zadovoljava iskljucivo svoje porive i sujetu i INTERESE.

Nemam definisan stav ka tome i to me je mnogo zabolelo kad je malom Nojetu i Krstajiću okrenuo leđa,još uvek mu to nisam zaboravio ali da ga nazivam tako ne mogu,pa Đuru ne vređam a ne DV-a.
To mu je nešto što ga je načelo kod mene i nisam zaljubljen u njega ali se plašim puča i promene radi promene.Opet kažem,mnogo si crn i negativan a samo napadom nećemo rešiti problem u kom definitivno jesmo.
gde su svpske zemlje tu još nisu stigli svpski vadikali
vrazmena

Postby teglica » 09 Dec 2013, 14:16

vrazmena wrote:
teglica wrote:@VRAMENA

a ko podrzava Djurica i ekipu u FK ?

Da nije mozda Dv ?

DUPLJAK NAJGORI, koga zabole za PAARTIZAN, vec zadovoljava iskljucivo svoje porive i sujetu i INTERESE.

Nemam definisan stav ka tome i to me je mnogo zabolelo kad je malom Nojetu i Krstajiću okrenuo leđa,još uvek mu to nisam zaboravio ali da ga nazivam tako ne mogu,pa Đuru ne vređam a ne DV-a.
To mu je nešto što ga je načelo kod mene i nisam zaljubljen u njega ali se plašim puča i promene radi promene.Opet kažem,mnogo si crn i negativan a samo napadom nećemo rešiti problem u kom definitivno jesmo.

Ako covek koji je kao trener KK Partizan, preko svojih ljudi oterao predsednika tog kluba, a Krstajicu i Stanojevicu poruci preko novina da mora da se zna red, da ne mogu trener i sportski direktor da budu protiv predsednika, kako bi ti to nazvao.
Dupljak ili ne ?
Ja se izvinjavam , ali istina je surova, u suprotnom je laz. Ako msam slagao nesto, ti reci
Last edited by teglica on 09 Dec 2013, 14:46, edited 2 times in total.
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

PreviousNext

Return to Košarkaški miks