jedaj wrote:Ja vam ovde jos jednom ponavljam da je citavu pripremu utakmice odradio Dule naravno uz veliku saglasnost i pomoc
Vladinu,ko u to ne zeli da vjeruje ja mu ne mogu pomoci.Sigurno mu je Dule u toj pripremi utakmice jasno stavio do
znanja da i njegovo ponasanje na samoj mora biti mirno i stalozeno kako ne bi na igrace prenio svoju nervozu i svoj
strah a ujedno bi tim ponasanjem uspio rasteretiti nase igrace a pogotovo nas sut.
jedaj, ja u ovo stvarno ne verujem. Koliko je Dule uopste pratio Olimpiju ove sezone? Da li odbrana od pika moze da se nauci za jedan dan? Da li stvarno mislis da je toliki genije da moze da poznaje bolje ekipu od Jovanovica?
Da se razumemo. Sigurno mu je pomogao nekim savetima, prijateljski i ocinski, savetovao mu da se smiri, da malo racionalnije razmislja. Ali, nije Dule vodio tekmu, nije on vrsio zamene, nije on odlucivao kako i sta da se igra.
Vujosevic je sigurno pomogao, iz najbolje namere. Ali, stvarno ne verujem da je uradio citavu pripremu utakmice.
Bez uvrede, ja u ovo ne bih verovao ni da mi Jovanovic licno kaze

Pogledacu ponovo utakmicu. Mada je se dobro secam. Igrali smo mnogo rasterecenije u napadu. Nisam primetio da je rotacija bila nestandardna? Niti mi je jasno kako je moguce da se preko papira i saveta ona nauci napamet?
Dule sigurno jeste savetovao, ali davati mu neke zasluge za pobedu u finalu je stvarno neposteno.
The mind is everything. What you think you become.