Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: KK Partizan 2010/2011

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 12:49

Molim vas pogledajte utamicu ponovo hladne glave i priznajte da mi ovako ne igramo ove sezone i posebno obratite
paznju na nasu rotaciju igraca.
jedaj

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 12:53

jedaj wrote:Ja vam ovde jos jednom ponavljam da je citavu pripremu utakmice odradio Dule naravno uz veliku saglasnost i pomoc
Vladinu,ko u to ne zeli da vjeruje ja mu ne mogu pomoci.Sigurno mu je Dule u toj pripremi utakmice jasno stavio do
znanja da i njegovo ponasanje na samoj mora biti mirno i stalozeno kako ne bi na igrace prenio svoju nervozu i svoj
strah a ujedno bi tim ponasanjem uspio rasteretiti nase igrace a pogotovo nas sut.

jedaj, ja u ovo stvarno ne verujem. Koliko je Dule uopste pratio Olimpiju ove sezone? Da li odbrana od pika moze da se nauci za jedan dan? Da li stvarno mislis da je toliki genije da moze da poznaje bolje ekipu od Jovanovica?

Da se razumemo. Sigurno mu je pomogao nekim savetima, prijateljski i ocinski, savetovao mu da se smiri, da malo racionalnije razmislja. Ali, nije Dule vodio tekmu, nije on vrsio zamene, nije on odlucivao kako i sta da se igra.

Vujosevic je sigurno pomogao, iz najbolje namere. Ali, stvarno ne verujem da je uradio citavu pripremu utakmice.

Bez uvrede, ja u ovo ne bih verovao ni da mi Jovanovic licno kaze :D

Pogledacu ponovo utakmicu. Mada je se dobro secam. Igrali smo mnogo rasterecenije u napadu. Nisam primetio da je rotacija bila nestandardna? Niti mi je jasno kako je moguce da se preko papira i saveta ona nauci napamet?

Dule sigurno jeste savetovao, ali davati mu neke zasluge za pobedu u finalu je stvarno neposteno.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 12:58

HariHaler wrote:
jedaj wrote:Ja vam ovde jos jednom ponavljam da je citavu pripremu utakmice odradio Dule naravno uz veliku saglasnost i pomoc
Vladinu,ko u to ne zeli da vjeruje ja mu ne mogu pomoci.Sigurno mu je Dule u toj pripremi utakmice jasno stavio do
znanja da i njegovo ponasanje na samoj mora biti mirno i stalozeno kako ne bi na igrace prenio svoju nervozu i svoj
strah a ujedno bi tim ponasanjem uspio rasteretiti nase igrace a pogotovo nas sut.

jedaj, ja u ovo stvarno ne verujem. Koliko je Dule uopste pratio Olimpiju ove sezone? Da li odbrana od pika moze da se nauci za jedan dan? Da li stvarno mislis da je toliki genije da moze da poznaje bolje ekipu od Jovanovica?

Da se razumemo. Sigurno mu je pomogao nekim savetima, prijateljski i ocinski, savetovao mu da se smiri, da malo racionalnije razmislja. Ali, nije Dule vodio tekmu, nije on vrsio zamene, nije on odlucivao kako i sta da se igra.

Vujosevic je sigurno pomogao, iz najbolje namere. Ali, stvarno ne verujem da je uradio citavu pripremu utakmice.

Bez uvrede, ja u ovo ne bih verovao ni da mi Jovanovic licno kaze :D

Pogledacu ponovo utakmicu. Mada je se dobro secam. Igrali smo mnogo rasterecenije u napadu. Nisam primetio da je rotacija bila nestandardna? Niti mi je jasno kako je moguce da se preko papira i saveta ona nauci napamet?

Dule sigurno jeste savetovao, ali davati mu neke zasluge za pobedu u finalu je stvarno neposteno.

Ocinski savjeti..........ma ajde Hari nemoj da si naivan...........nista nije slucajno.
jedaj

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 13:01

irriducibili wrote:Da li je DV sinoc brutalno demonstrirao da je u sinocnjoj pobedi njegova uloga kljucna? Jeste, bilo je vise nego ocigledno

Irr, daj jbt stvarno preterujes. Kako je to Dule demonstrirao?

Da li je moguce da verujes da neko moze da postane kljuc pobede posle jedne noci?

Imao je i Zeljko savetnika, pa mu niko ne osporava zasluge kada smo osvojili EL.

Mislim, dajte, nemojte da me zajebavate sa tim da je Dule sinoc bio kljuc. Neke bude da je pomogao, ali sve preko toga je cisto potcenjivanje Jovanovica.

Uostalom, posto je jedaj insajder, i ako je Danilovic bio nezadovoljan ponasanjem Jovanovica tokom polufinalne utakmice, a tako se ponasao i tokom cele sezone. Pa i sinoc je imao glupu reakciju kada je Katic promasio bacanja. Ako Danilovic zove Vujosevica da on pripremi utakmicu, a da Jovanovic sve vreme cuti, onda je jedino logicno da Vlade dobije otkaz odmah nakon titule u Srbiji.
HariHaler

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 13:02

mastro mostro wrote:Zašto je teško priznati/videti da je ekipa Partizana uz mnogo muke i lutanja tokom cele sezone, sa pogubljenim i preplašenim trenerom debitantom, uspela u svojoj prvobitnoj nameri: da se konsoliduje i tempira formu za najvažniji meč sezone.

Čemu toliko nipodaštavanja Partizana kao košarkaške institucije, u kojoj se zna šta se, kako, zašto i koliko radi?

Ko nipodastava Partizan, neko ko je boldovanog postavio na mesto za koje nije sposoban, ili ja koji na to ukazujem?

@ jedaj

Hvala ti sto si verujucim u cuda nacrtao...Nego, da li PSD planira da i sledece sezone iznajmljuje Duleta pred svaku bitnu utakmicu, ili je ipak voljan da potrazi neko racionalnije resenje?
irriducibili

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 13:04

jedaj wrote:Ocinski savjeti..........ma ajde Hari nemoj da si naivan...........nista nije slucajno.

Kapiram da su bili ocinski saveti. Tako bi i trebalo da bude. I mnogo mi je drago sto su svi stali uz trenera i pomogli mu u najbitnijoj utakmici.

Ali, ne znam kako je Dule mogao preko noci da mu otvori oci? Da mu postavi igru. Da menja igrace.

Bili smo rastereceniji, i prvo poluvreme me je podsetilo na pocetak sa Olimpijakosom. To sam i hteo da napisem pred pocetak utakmice, da bih voleo da vidim nase momke kao u Parizu. Ali nisam hteo da baksuziram, jer smo tamo izgubili :D
HariHaler

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 13:04

Kako je moguce da slabiji tim na celu sa Radonjicem lomi nas rotacijom i ritmom i uopste Vlada nije ustanju da reaguje
na to,a sinoc isto to radi Vlada dobroj EL ekipi na celu sa Zdovcom i uspjeva da iskontrolise totalno utakmicu do nekih
5min do kraja.................cudo bre.
jedaj

Postby VMJunior » 22 Apr 2011, 13:08

Ljudi o cemu vi pricate????

Partizan je osvojio titulu a vi o tome da je ustvari Dule vodio tim.

Ne razumem vas,majke mi.
VMJunior

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 13:09

jedaj wrote:Kako je moguce da slabiji tim na celu sa Radonjicem lomi nas rotacijom i ritmom i uopste Vlada nije ustanju da reaguje
na to,a sinoc isto to radi Vlada dobroj EL ekipi na celu sa Zdovcom i uspjeva da iskontrolise totalno utakmicu do nekih
5min do kraja.................cudo bre.

Pa lomio je Muta i Duleta u Kragujevcu prosle sezone. Pa i Marusi je protiv nas u Grckoj igrao usko, pa Vujosevic nije znao gde mu je dupe, a gde mu je glava. Non stop je forsirao unutrasnju igru na Robertsa(Marica nije bilo?!), iako kroz reket igla nije mogla proci.

Poremecena je koncepcije uske odbrane u samom startu, jer su nasi dobili na samopouzdanju. I kasnije su u par navrata pokusavali da igraju usko, i da stite post igru, ali smo ih veoma brzo trojkama terali da promene odbranu.
HariHaler

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 13:10

Nasem mladom treneru i debitantu treba pomoci i ja ne vidim ovde nikakvo potcijenjivanje kao i neki napad na njega.
On raste i izrasta u odlicnog trenera i to ce i postati,e sad sto ima ogromnu pomoc od kluba sasvim logicno jer mi smo
familija.
jedaj

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 13:16

jedaj wrote:Nasem mladom treneru i debitantu treba pomoci i ja ne vidim ovde nikakvo potcijenjivanje kao i neki napad na njega.
On raste i izrasta u odlicnog trenera i to ce i postati,e sad sto ima ogromnu pomoc od kluba sasvim logicno jer mi smo
familija.

Naravno. I dobro je sto je tako.

Ja, na primer, ne verujem da ce Jovanovic postati odlican trener, i mislim da moramo da imamo boljeg sledece sezone. Ali me to ne sprecava da mu kazem cisto i iskreno: svaka cast majstore! Bez onoga: ali Dule, mozda, da je ovo, da je ono.

Voleo bih da me demantuje, i da ispadnem magarac i neznalica. Nego da ispadne da sam u pravu, kao da je to nesto bitno, sedis i pises, i filozofiras.... (samo zbog jebene sopstvene sujete?!).

Jedaj, sustinski se slazem sa tobom.

Kao i sa Juniorom. Uz kurac pisemo o ovome, umesto da uzivamo u tituli...

Svaka cast 1n54jd3r-u i cika zubi. Zavidim vam :)
HariHaler

Postby jedaj » 22 Apr 2011, 13:25

HariHaler wrote:
jedaj wrote:Nasem mladom treneru i debitantu treba pomoci i ja ne vidim ovde nikakvo potcijenjivanje kao i neki napad na njega.
familija.

Naravno. I dobro je sto je tako.

Ja, na primer, ne verujem da ce Jovanovic postati odlican trener, i mislim da moramo da imamo boljeg sledece sezone. Ali me to ne sprecava da mu kazem cisto i iskreno: svaka cast majstore! Bez onoga: ali Dule, mozda, da je ovo, da je ono.

Voleo bih da me demantuje, i da ispadnem magarac i neznalica. Nego da ispadne da sam u pravu, kao da je to nesto bitno, sedis i pises, i filozofiras.... (samo zbog jebene sopstvene sujete?!).

Jedaj, sustinski se slazem sa tobom.

Kao i sa Juniorom. Uz kurac pisemo o ovome, umesto da uzivamo u tituli...

Ja sam brate citavu noc uzivao u tituli i slavio je kao sto sam slavio i podrzavao Vladu sve do onog sada nebitnog polufinala.
Tu se dio nekog mog misljenja o njemu malo poremetilo a ono sve od ranije sto sam pisao vezano za njega i dalje stoji i
dalje ga jako volim i podrzavam i iz sveg srca mu cestitam ovu titulu jer je zasluzena prvenstveno njegovim radom i
fanatizmom kao i njegovim znanjem.......................ali da lazem i da kazem da mu pripremu utakmice nije izvrsio
Dule necu ni pod prijetnjom smrcu...............tako je kako je.
jedaj

Postby Golden Warrior » 22 Apr 2011, 13:26

AirBall wrote:Jucerasnja pobeda je velika kao Beograd...

Mislim da ce mnogi mladi igraci koji su se premisljali da li da dodju u nas klub na kraju ipak pristati...

Pobeda u Stozicama je mnogo vise od odbrane titule, jer je pocetak jedne nove ere...

Bez obzira na moje misljenje o Jovanovicu, mora se priznati da je on juce postao trener to jest da je skinuo trenerski mrak i ne sumnjam da ukoliko je pametan da ce mu to biti odskocna daska da se izbrusi u dobrog trenera...

:goodpost:

Mislim da jos nismo svesni koliko nama ova pobeda znaci u nekoj sirokoj slici, ja sam presrecan.

Jovanovic ima poslednju sansu da se smiri i pokusa da ovakvu igru ustali kao konstantu do kraja Domacice ili cao zdravo...
Golden Warrior

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 14:06

Stvarno je vise neumesno porediti ulogu pokojnog prof. Nikolica iz 1992. i sadasnju DV-a sa jedne, kao i jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, evropskog trenera i preplasenog, nesigurnog segrta, sa druge strane. Kome to nije ocigledno, nema pomoci...

Nemam ja nista licno protiv strucnjakatm, ali imam protiv saznanja da smo ove sezone, sa ovim timom, mogli postici vise. A razlog sto nismo je iskljucivo njegovo neznanje. Celo moje bice je protiv svodjenja naseg kluba na poligon za obuku trenera pocetnika. Kome nije jasan ocigledan razlog cudesne transformacije pogubljenog coveka, koji umalo nije izgubio polufinale od drasticno slabijeg protivnika, pritom izjavljujuci nebuloze da je suparnik povredom najboljeg igraca dobio na kvalitetu, u sigurnog osvajaca pehara 2 dana posle, nece mu nikada biti jasnije. Samo, bicemo na istom vec prvom prilikom, kada Dule ne bude tu da mu drzi gace
irriducibili

Postby FreddyHouse » 22 Apr 2011, 14:59

irriducibili wrote:Stvarno je vise neumesno porediti ulogu pokojnog prof. Nikolica iz 1992. i sadasnju DV-a sa jedne, kao i jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, evropskog trenera i preplasenog, nesigurnog segrta, sa druge strane. Kome to nije ocigledno, nema pomoci...

Nemam ja nista licno protiv strucnjakatm, ali imam protiv saznanja da smo ove sezone, sa ovim timom, mogli postici vise. A razlog sto nismo je iskljucivo njegovo neznanje. Celo moje bice je protiv svodjenja naseg kluba na poligon za obuku trenera pocetnika. Kome nije jasan ocigledan razlog cudesne transformacije pogubljenog coveka, koji umalo nije izgubio polufinale od drasticno slabijeg protivnika, pritom izjavljujuci nebuloze da je suparnik povredom najboljeg igraca dobio na kvalitetu, u sigurnog osvajaca pehara 2 dana posle, nece mu nikada biti jasnije. Samo, bicemo na istom vec prvom prilikom, kada Dule ne bude tu da mu drzi gace

Mislim da sve tvoje konstatacije u vezi VJ stoje,ali ipak mislim da zasluzuje sansu barem od nas navijaca. To da smo mogli vise je veoma diskutabilno s' obzirom na los izbor stranaca i los tajming dovodjenja Kurte. Verujem da ce sledeca sezona biti daleko bolja za VJ posle ove veoma teske debitantne. Ipak je veoma veliki pritisak na njemu,a u tavim situacijama se radjaju veliki treneri.
FreddyHouse

PreviousNext

Return to Košarkaški miks