teglica wrote:vrazmena wrote:teglica wrote:@VRAMENA
a ko podrzava Djurica i ekipu u FK ?
Da nije mozda Dv ?
DUPLJAK NAJGORI, koga zabole za PAARTIZAN, vec zadovoljava iskljucivo svoje porive i sujetu i INTERESE.
Nemam definisan stav ka tome i to me je mnogo zabolelo kad je malom Nojetu i Krstajiću okrenuo leđa,još uvek mu to nisam zaboravio ali da ga nazivam tako ne mogu,pa Đuru ne vređam a ne DV-a.
To mu je nešto što ga je načelo kod mene i nisam zaljubljen u njega ali se plašim puča i promene radi promene.Opet kažem,mnogo si crn i negativan a samo napadom nećemo rešiti problem u kom definitivno jesmo.
Ako covek koji je kao trener KK Partizan, preko svojih ljudi oterao prededsnika tog kluba, a Krstajicu i Stanojevicu poruci preko novina da mora da se zna red, da ne mogu trener i sportski direktor da budu protiv predsednika, kako bi ti to nazvao.
Dupljak ili ne ?
Ja se izvinjavam , ali istina je surova, u suprotnom je laz. Ako msam slagao nesto, ti reci
Ima razlike i to velike, što sam pokušao da obrazložim i kada su Stanoje i Krstajić napravili onaj haos i ispali amateri.
Tada sam naveo i dva razloga zašto se to ne radi onako kako su ova dva amatera pokušala da urade. Kao prvo klub se ne pali i ne podmeću mu se klipovi kada nisu ostvareni osnovni uslovi da se naprave promene i kao drugo, takve stvari ne rade preko medija i javnosti, već "unutar porodice", uostalom što je bila i najveća DV-pva zamerka njima. Tako da ova dva slučaja ni malo ne liče jedan na drugi.
A ono što je najbitnije, Krle i Stanoje, pogotovo Krle su bili osnovni saučesnici onoga što se dešava u FKP i nije im ništa smetalo dokle god nisu odabrani za žrtvene jagance i osetili da će ostati bez svojih vlastitih fotelja.
A ovako svojim nepromišljenim potezom su napravili rusvaj i zapalili klub i njegove navijače, a da za to nisu imali nikakvu zaleđinu (osim Bjekovićeve koji odavno nema nikakvu snagu) i napravili gore sranje nego što je bilo pre, a njih nije ni bilo briga da li će nastati potop posle svega toga.