Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: KK Partizan 2013/14 - Miris bagrema

Postby StefNS » 09 Dec 2013, 14:49

teglica wrote:
vrazmena wrote:
teglica wrote:@VRAMENA

a ko podrzava Djurica i ekipu u FK ?

Da nije mozda Dv ?

DUPLJAK NAJGORI, koga zabole za PAARTIZAN, vec zadovoljava iskljucivo svoje porive i sujetu i INTERESE.

Nemam definisan stav ka tome i to me je mnogo zabolelo kad je malom Nojetu i Krstajiću okrenuo leđa,još uvek mu to nisam zaboravio ali da ga nazivam tako ne mogu,pa Đuru ne vređam a ne DV-a.
To mu je nešto što ga je načelo kod mene i nisam zaljubljen u njega ali se plašim puča i promene radi promene.Opet kažem,mnogo si crn i negativan a samo napadom nećemo rešiti problem u kom definitivno jesmo.

Ako covek koji je kao trener KK Partizan, preko svojih ljudi oterao prededsnika tog kluba, a Krstajicu i Stanojevicu poruci preko novina da mora da se zna red, da ne mogu trener i sportski direktor da budu protiv predsednika, kako bi ti to nazvao.
Dupljak ili ne ?
Ja se izvinjavam , ali istina je surova, u suprotnom je laz. Ako msam slagao nesto, ti reci

Ima razlike i to velike, što sam pokušao da obrazložim i kada su Stanoje i Krstajić napravili onaj haos i ispali amateri.

Tada sam naveo i dva razloga zašto se to ne radi onako kako su ova dva amatera pokušala da urade. Kao prvo klub se ne pali i ne podmeću mu se klipovi kada nisu ostvareni osnovni uslovi da se naprave promene i kao drugo, takve stvari ne rade preko medija i javnosti, već "unutar porodice", uostalom što je bila i najveća DV-pva zamerka njima. Tako da ova dva slučaja ni malo ne liče jedan na drugi.

A ono što je najbitnije, Krle i Stanoje, pogotovo Krle su bili osnovni saučesnici onoga što se dešava u FKP i nije im ništa smetalo dokle god nisu odabrani za žrtvene jagance i osetili da će ostati bez svojih vlastitih fotelja.

A ovako svojim nepromišljenim potezom su napravili rusvaj i zapalili klub i njegove navijače, a da za to nisu imali nikakvu zaleđinu (osim Bjekovićeve koji odavno nema nikakvu snagu) i napravili gore sranje nego što je bilo pre, a njih nije ni bilo briga da li će nastati potop posle svega toga.
StefNS

Postby teglica » 09 Dec 2013, 14:59

Bratac potpuno se slazem sa tobom sustinski,

nije poenta u tome vec u licemerju DV, duplim arsinima, dupljastvu, prozivci nekoga i necega, za nesto sto je on isto uradio
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby vrazmena » 09 Dec 2013, 17:51

teglica wrote:Ako covek koji je kao trener KK Partizan, preko svojih ljudi oterao predsednika tog kluba, a Krstajicu i Stanojevicu poruci preko novina da mora da se zna red, da ne mogu trener i sportski direktor da budu protiv predsednika, kako bi ti to nazvao.
Dupljak ili ne ?
Ja se izvinjavam , ali istina je surova, u suprotnom je laz. Ako msam slagao nesto, ti reci

Deseti put pišem da sam se tu ozbiljno zapitao o čemu se radi i da li je moguće da je stao Frizuri i Babiću na stranu a oni su sve ono što želim komšijama da se desi,nikako nama.Uzgred mali Noje mi je i dobar drugar pa sam time bio još više pogođen,na žalost nisam imao prilike da ga vidim i čujem od tada.Sigurno je bilo grešaka i sa stručne strane tada /seti se Šamroka,iako nije smenjen tada već nakon 6 meseci/ ali stati na Đurinu stranu i pored mog nepoznavanja pravog stanja u to vreme je malo reći sramotan čin.Mislim da je Đura par puta pustio neku kintu KK-u i da mu DV na taj način uzvraća zahvalnost a koliko znam Dule je loše politički obojen,mislim da je crven pa da i sa te strane ga podržava što me još više nervira.Ali kako ne znam sve do detalja mogu tvoju tezu i epitet da potvrdim sa nekih 80% tačnosti ali to ne umanjuje moj strah da on ode a da nemamo PRAVO NOVO IME ZA TO MESTO .
gde su svpske zemlje tu još nisu stigli svpski vadikali
vrazmena

Re: Dule Vujosevic

Postby VMJunior » 02 Jan 2014, 14:00

Image

Duško Vujošević na železničkoj stanici pred polazak mlade reprezentacije Jugoslavije na SP u Edmontonu
VMJunior

Postby Ćoba » 02 Jan 2014, 17:25

VMJunior wrote:Image

Duško Vujošević na železničkoj stanici pred polazak mlade reprezentacije Jugoslavije na SP u Edmontonu

Koji je Dule? :biggrin:
Ćoba

Re: Dule Vujoševic

Postby Doktor Mo » 02 Jan 2014, 18:44

Prvi s leva, ako ozbiljno pitaš. :biggrin:
Doktor Mo

Postby Ćoba » 02 Jan 2014, 18:47

Pa nisam bio siguran...ahahahhaha pazi mu cipa na sorc,kao Carli Harper,samo mi fale bijele carape... :lollol: :lollol: :lollol:
Ćoba

Postby Raoul Duke » 03 Jan 2014, 17:04

А ко ти је још заличио на Дулета? :D
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Ćoba » 03 Jan 2014, 17:41

Raoul Duke wrote:А ко ти је још заличио на Дулета? :D

Pa nije niko,ali s'obzirom da je to bilo davno,ocekivao sam ipak da bude malo mrsaviji... :biggrin:
Ali prejak je,slatko sam se nasmijao.
Ćoba

Postby 71:70 » 04 Jan 2014, 10:11

coba17 wrote:
VMJunior wrote:Image

Koji je Dule? :biggrin:

Ovaj sto čuči dole, sa naočarima...
71:70

Postby Pit Bull » 14 Mar 2014, 19:44

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby lockdown » 25 May 2014, 18:20

Image

Strasno koliko je smrsao :crybaby:
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Pit Bull » 25 May 2014, 18:21

Bukvalno ga "pola" nema, ali jbg, vrv. su terapije dosta jake a i doktori su zahtevali vrv. da smrsa...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby vess » 25 May 2014, 18:23

Koliko sam cuo, za Duleta kazu, sto je mrsaviji - to je zdraviji... Tako da verujem da je dobro sto je smrsao..
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby Napredpartizan » 25 May 2014, 19:01

Kurir :puke:

Pisu svakakve tekstove o Duletu, pljuju ga redovno i onda traze od njega da pozira za njih :puke:
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Košarkaški miks