by lee » 07 Apr 2014, 04:13
covic je izdomirao ovaj put moram priznati,bas lepo po sve navijace partizana,jer je sada i celom svetu predstavio da za sve ima papire i pecate i da je to vrlo vazno,ali kome idu trofeji i koji je zvezda telekom klub to ne treba da se ispituje i jebes plan usvojen u privrednom sudu... iskreno nisam ocekivao da ce dule da izadje kao pobednik (u smislu ispao je manje bljutav i ponasao se gospodskije,ako se to tako moze reci) jer svi znamo kako je dr.pudlica snalazljiva u ovakvim situacijama... takodje sam zapazio da je gospodin pudlica bio veoma nervozan tokom cele emisije,sad zbog cega nikada necmo sazanati,moje nagadjanje je da vujosevic nesto zna sto drugi ne znaju,pa se usrao da ako mu naglo skoci secer,promeni se raspolozenje,nesvesno probrlja neki njihov zajednicki poduhvat,u sta ne sumljam da je bilo 90tih godina...
uglavnom bezpotrebna emisija,koja je sa one maloumne,a nazalost ima ih mnogo naostrila jos vise,umesto da se svi okrenemo kosarci i gledamo kako kk partizan rutinski uzima oba trofeja,u sta sam ja siguran,a koforumasi drugog opredeljenja nisu sigruni :)
moj savet svima je da se opuste,lagano se spreme sa skolu,fax,posao i lepo uzivaju u ovoj lepotici od igre,jer drugacije nevalja :)
Jedan tim ima uvek isti san. Taj tim već dugi niz godina postoji u Humskoj 1,san biti najsjajniji, najbolji i najsrećniji. Sreća se zaslužuje, oni to znaju. I zato uz uvek prisutne promene iz godine u godinu, ovaj tim nastavlja da sanja bez prepreka.