Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujoševic

Postby irriducibili » 25 Jan 2015, 21:37

Nije provokacija, vec najkraci komentar na tekst koji kao da je pisan o Kim Dzong Unu. U severnokorejskoj stampi...
irriducibili

Postby Panta » 25 Jan 2015, 22:13

irriducibili wrote:Nije provokacija, vec najkraci komentar na tekst koji kao da je pisan o Kim Dzong Unu. U severnokorejskoj stampi...

Zajebavam se sa ovom porukom moderaciji, i aludiram na cistunstvo kada su klupske teme u pitanju, pa kako je ovo fan topik DV-a, valjda bi isti arsini trebali da vaze i ovde...Ne znam ni sto je brisan post, al ajde...

Elem, vidi se da je tekst plod cistog derviskog srca, pri cemu tipujem na naseg bivseg (da li?) forumasa...

A da li se ti ikada zapitas sta je uzrok ovakvom glorifikovanju Vujosevica? Jel stvarno verujes da su svi ludi, da nemaju pametnija posla, ili bolje receno, neke druge, vece heroje :laugh: vezane za Partizan ili mozda u svim ovim epovima ima i nesto zahvalnosti, istine i cinjenica, a naravno i preterivanjima svojstvenih istima...
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 25 Jan 2015, 22:33

Razumeo sam da je topik pro et contra, pa ako je dozvoljen smajli koji se klanja, red je da se dopusti prisustvo i onome koji povraca...

Jasno mi je da je nemoguca takva koncentracija nemislecih bica, te samim tim i da se svesno preteruje sa glorifikacijom davitelja, mada mi veruj da licno poznajem istinske mudzahedine, koji vode neki svoj dzihad. E sad, posto akcija izaziva reakciju, a pritom mi nisu do kraja jasni motivi prenaglasene podrske osobi, cija je trenutna uloga u najmanju ruku diskutabilna po pitanju interesa kluba, dopustam sebi slobodu da i sam prenaglaseno reagujem na stvari koje smatram stetnim. U Srbiji po pravilu obozavanje vodje ima los epilog...
irriducibili

Postby xrečeved » 25 Jan 2015, 22:37

irriducibili wrote:posto akcija izaziva reakciju

I tako u nedogled. Svaka tvoja negativna (re)akcija na Duleta će izazvati novu (re)akciju... :laugh:
xrečeved

Postby Dare » 25 Jan 2015, 22:37

irriducibili wrote:Razumeo sam da je topik pro et contra, pa ako je dozvoljen smajli koji se klanja, red je da se dopusti prisustvo i onome koji povraca...

Jasno mi je da je nemoguca takva koncentracija nemislecih bica, te samim tim i da se svesno preteruje sa glorifikacijom davitelja, mada mi veruj da licno poznajem istinske mudzahedine, koji vode neki svoj dzihad. E sad, posto akcija izaziva reakciju, a pritom mi nisu do kraja jasni motivi prenaglasene podrske osobi, cija je trenutna uloga u najmanju ruku diskutabilna po pitanju interesa kluba, dopustam sebi slobodu da i sam prenaglaseno reagujem na stvari koje smatram stetnim. U Srbiji po pravilu obozavanje vodje ima los epilog...

:puke:

Samo provjeravam da li je dopušteno. :D
Last edited by Dare on 25 Jan 2015, 22:39, edited 1 time in total.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Unexpected » 25 Jan 2015, 22:38

irriducibili wrote:Razumeo sam da je topik pro et contra, pa ako je dozvoljen smajli koji se klanja, red je da se dopusti prisustvo i onome koji povraca...

Sa ovim se apsolutno slažem.

Ne bi bilo loše da se i iz oštrog ugla koristi malo više, a ne da KKP tema bude poligon zastupanja jedne interesne grupe ili pojedinca. Da ne bude zabune, tebe ne svrstavam u tu grupu. Ti si mrakača po prirodi, ne bih voleo da je drugačije... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby Panta » 25 Jan 2015, 22:49

Razumem da svaka akcija ima i reakciju, ali mi je logicno, sto kroz RL, sto preko interneta, da reakcija dolazi iz Zeleznika, kao i od najgore sorte ljudi, istina ciji se broj meri promilima, objektivnih Partizanovaca sa komentara npr. b92 i blica...

Kako ti ne pripadas nijednoj od pomenutih struja, nije mi jasno zasto bi postavljao klipove u tocak (figurativno) jedinom coveku koji razdvaja Zeleznik od trofeja. Pazi, jedinom.

Opet sto kroz RL, sto kroz virtuelni svet nisam primetio, a verujem ni ti, da postoji covek koga Cigani toliko mrze (ali, zaista istinski) kao njega, a razumljivo i koga se toliko plase, pa opet mi deluje malo nerealno da bi neko ko je Partizanovac toliko forsirao po forumu njegove nedostatke (po tvom misljenju, razume se), i sto narocito upada u oci, sa prilicnom dozom zle namere...
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 25 Jan 2015, 22:59

Mozda zato sto znam nesto vise od prosecnog dervisa...

Mozda zato sto smo doziveli katastrofu prosle sezone...

Mozda zato sto iz toga nisu izvucene pouke..

Mozda zato sto nam iz te tvrdoglavosti i umisljenosti, sada preti jos veci debakl...

Mozda zato sto smatram da KKP nije cirkus i da niko nema pravo da se igra njegovim ugledom...

Mozda zato sto se osvajacki pohod Mordora ne moze spreciti corcima...

Mozda zato sto ne prihvatam da ceo svet nema pojma, a da samo on zna kako se igra kosarka...

Mozda zato sto sve u zivotu ima rok trajanja...

Mozda zato sto ne verujem u idole...
irriducibili

Postby Panta » 25 Jan 2015, 23:09

irriducibili wrote:Mozda zato sto znam nesto vise od prosecnog dervisa...

Mozda zato sto smo doziveli katastrofu prosle sezone...

Mozda zato sto iz toga nisu izvucene pouke..

Mozda zato sto nam iz te tvrdoglavosti i umisljenosti, sada preti jos veci debakl...

Mozda zato sto smatram da KKP nije cirkus i da niko nema pravo da se igra njegovim ugledom...

Mozda zato sto se osvajacki pohod Mordora ne moze spreciti corcima...

Mozda zato sto ne prihvatam da ceo svet nema pojma, a da samo on zna kako se igra kosarka...

Mozda zato sto sve u zivotu ima rok trajanja...

Mozda zato sto ne verujem u idole...

Ok, ne slazem se sa vecinom, ali postujem :okk:

Bumo videli, ili kako se vec kaze na zagorskom :roll:
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 25 Jan 2015, 23:14

Samo da ne bude ono, bus pukla? Booooooom....

Neka dovede pleja malog, crnog egoistu i prihvatam bez pogovora da budemo cetvrti... :biggrin:
irriducibili

Postby grobar_Zvornik » 25 Jan 2015, 23:17

Госн Ирр је навео низ сопствених уочљивости. На свако то можда, би се могло поставити и да ли је или да ли није.... Наравно сви ми имамо одређен став и самим тиме треба поштовати другачији. Нема безгрешних, не треба правити идола, али исто тако не треба ни заборавити ко је стао у први ред кад се клуб нашао на удару, без обзира што можда то у датом тренутку је имало посљедицу, али барем није имало трагичан крај, што је био циљ атакера.

И да...

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Panta » 25 Jan 2015, 23:26

irriducibili wrote:Samo da ne bude ono, bus pukla? Booooooom....

Neka dovede pleja malog, crnog egoistu i prihvatam bez pogovora da budemo cetvrti... :biggrin:

To sa egoistom je pocelo kao zajebancija, ali nam stvarno takav profil pleja nije potreban, ako cemo ga uopste dovoditi...

Tvoj omiljeni Dzerels je morao da izdivlja kod VJ-a da bismo nesto uradili krajem sezone, ali pored Dragana, Sase, Macvana, cak i Murica i Andrica, da ne budem bolestan Nikolice i Gagare, vec se borimo da raspodelimo i minute i lopte da bi svi bili, koliko-toliko, in the zone. Samo bi nam jos neki divljak falio...

Neka defanzivna zver, cak i bez suta, ali sa dobrim prodorom bi nam legao kao kec na 10.
Fedor is back.
Panta

Postby Tegi » 25 Jan 2015, 23:44

Pedja Saric je napisao tekst. Zvijezdas.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby irriducibili » 26 Jan 2015, 00:02

Panta wrote:To sa egoistom je pocelo kao zajebancija, ali nam stvarno takav profil pleja nije potreban, ako cemo ga uopste dovoditi...

Tvoj omiljeni Dzerels je morao da izdivlja kod VJ-a da bismo nesto uradili krajem sezone, ali pored Dragana, Sase, Macvana, cak i Murica i Andrica, da ne budem bolestan Nikolice i Gagare, vec se borimo da raspodelimo i minute i lopte da bi svi bili, koliko-toliko, in the zone. Samo bi nam jos neki divljak falio...

Neka defanzivna zver, cak i bez suta, ali sa dobrim prodorom bi nam legao kao kec na 10.

Verovao ili ne, svi su oni za njega mali, crni egoisti, zato nam je Tepic kao plej sudbina...

Opet, verovao ili ne, po informacijama koje ja imam, upravo i razmatra takve. Jos samo da ga dovede...

Nama je neophodan brz plej, koji pritom nije operisan od suta, jer samo tako mozemo da razvucemo odbranu rivala. Ne brinem uopste za raspodelu lopti, nije DV VJ, pa da ne moze da usmeri igraca u funkciju tima. Medju tim koje si naveo ima i puno vodonosa, kojima bas i nije nuzna neka posebna ofanzivna uloga...

Brzo cemo videti, ili je DV shvatio da je dogorelo, ili nas sve redom zajebava. Pocevsi od svojih saradnika...
irriducibili

Postby manes » 26 Jan 2015, 11:55

Samo da nam je Dule ziv i zdrav.

Presrecan sam sto zivim u eri kada on zajedno sa Partizanom gospodari nasom kosarkom...

Ima prostora za kritiku, naravno...ali je on zaista jedini covek koji gura KKP...iskreno se nadam da cemo se stabilizovati finanskijski, makar toliko da normalno funkcionisemo i placamo igrace i ljude u klubu...da mozemo da napravimo talentovanu selekciju i da se borimo sa obe ruke.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

PreviousNext

Return to Košarkaški miks