Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujoševic

Postby Unexpected » 06 Mar 2015, 12:07

Znači, ipak je dao svoje pare... Izgleda sam sve vreme imao pogrešno mišljenje o čoveku... :puke:
The End.
Unexpected

Postby Zlaja » 06 Mar 2015, 12:09

Javio se Vucic juce, rece da ce ponovo sesti za sto sa Duletom u vezi produzenja ugovora.
Ima u novostima.
Zlaja

Postby irriducibili » 06 Mar 2015, 15:16

Unexpected wrote:Znači, ipak je dao svoje pare... Izgleda sam sve vreme imao pogrešno mišljenje o čoveku... :puke:

Ne znam cije je dao, moraces to da pitas Kalifa. On valjda zna zasto mu je svinjar novi najbolji drug...

Zlaja wrote:Javio se Vucic juce, rece da ce ponovo sesti za sto sa Duletom u vezi produzenja ugovora.
Ima u novostima.

Jel? Zanimljivo je saznati da Vucic vise nije na tapetu jer ne daje pare...
irriducibili

Postby Panta » 06 Mar 2015, 17:25

Meni zaista nije jasno sta ti pokusavas da dokazes...

Bolje receno, jasno mi je, ali kakve to ima veze sa Njim? :question:
Fedor is back.
Panta

Postby Unexpected » 06 Mar 2015, 17:47

irriducibili wrote:
Unexpected wrote:Znači, ipak je dao svoje pare... Izgleda sam sve vreme imao pogrešno mišljenje o čoveku... :puke:

Ne znam cije je dao, moraces to da pitas Kalifa. On valjda zna zasto mu je svinjar novi najbolji drug...

Ne znaš, ali te to ne sprečava da na ko zna kojoj temi prozivaš. Uglavnom derviše (šta gog bila njihova definicija).

Konačno je i kroz izjavu Rusa donekle jasno da je mikrolupus zaslužan za NIS, taman koliko i ja. Čak sam ja možda i zaslužniji kao konzument njihovih proizvoda.
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 06 Mar 2015, 20:13

Panta wrote:Meni zaista nije jasno sta ti pokusavas da dokazes...

Bolje receno, jasno mi je, ali kakve to ima veze sa Njim? :question:

Vidim da ti nije jasno, bas kao ni Neocekivanom, a meni pak deluje da se pravite naivni...

Postoji li neko, bilo ko, od koga bi odbio pare, sa kim se ne bi lizao iz koristoljubivosti? Da se razumemo, presrecan sam sto je konacno doveo malog crnog egoistu, ali mi se ne dopada sto je cena toga da umesto Omera kao pleja, imamo Kojica kao spica. Ujedno mi se ne dopada sto je svinjar amnestiran cak i od buducih svinjarija. Jer Kalif svojim autoritetom stoji iza njega. Bar dok mu bude davao mrvicu onoga sto izvlaci iz FKP...

Jeste demagogija kao i sve sto Juda prica, ali je danas ubo u centar. Neke pare idu u klubove, isti propadaju, a dzepovi puni. Ne odnosi se to samo na Kalifa, ali se odnosi i na njega. Svaka cast na uspesima, pored mnogo nerviranja, imao sam jos vise zadovoljstva, ali mi je apsurdno to obrazlagati nekom njegovom navodnom ljubavi prema Partizanu. Kad je mogao da ode na bolje i unosnije, otisao je bez razmisljanja i ostavio iza sebe potop. Kosarka nije profitabilan sport, ali za njega licno jeste. Nemam problem sa tim, ali imam sto je KKP istovremeno pojam gubitasa i siromaha. Nesto ne stima u toj jednacini...
irriducibili

Postby Pit Bull » 06 Mar 2015, 20:15

Dule ne valja kad nece da prihvati pomoc a ne valja ni kad prihvati, e moj Irri stani iza necega... Sta bi ti uradio tacno da si na njegovom mestu?
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Zlaja » 06 Mar 2015, 20:19

irriducibili wrote: Kad je mogao da ode na bolje i unosnije, otisao je bez razmisljanja i ostavio iza sebe potop.

:blue:
Ja mu najsikrenije zelim da ponovo ostavi takav potop, i ne sumnjam da bi vecina navijaca ostalih klubova pozeleli isto to.
Zlaja

Postby Unexpected » 06 Mar 2015, 20:23

irriducibili wrote: Kosarka nije profitabilan sport

irriducibili wrote:sto je KKP istovremeno pojam gubitasa
The End.
Unexpected

Postby Grba » 06 Mar 2015, 20:35

I igraci treba da budu siromasi, bave se neprofitabilnim sportom... i apsurdno je pominjati nekakvu ljubav Zoa, Peka, ZOC-a i ostalih prema Partizanu, kad su mogli da odu na bolje i unosnije, otisli su...

Sreca pa nismo doveli Amerikanca na pocetku sezone, inace bi FKP morao da rasproda sve sto moze...
Grba

Postby Zlaja » 06 Mar 2015, 20:36

Dobro, Zoc ipak nije otisao kad je mogao, nego doosta kasnije.
Zlaja

Postby Panta » 06 Mar 2015, 20:41

Joj koliko spinujes...

"Kosarka nije profitabilan sport, ali za njega jeste" A za kog to igraca ili trenera kosarka nije profitabilan sport? Dakle, za svakog. Za Daloa, za Bezbradicu, za Djekica jeste. A red velicina profitabilnosti zavisi od njihovog kvaliteta...

"Otisao je prvom prilikom" Opet neistina. 07 ili 08 su ga trazili Efes i TAU, bar od ovih za koje znamo. Pre Second coming-a Cibona, letos PAO...Otisao je kada je obrnuo igricu i kada dalje sa KKP jednostavno nije mogao...

I sta znaci ovaj deo oko tvog nerviranja? Ako zanemarimo, a sto je popularno, da KKP tih godins nije bio favorit protiv 90% timova iz EL, meni nisu poznati sportski uspesi u kojima se jedan tim komplet isere po protivnicima i bez bilo kakvih trzavica napravi uspeh. Zao mi je tvojih zivaca, ali sam ih i ja izgubio.

Pisem s telefona, sigurno je tu bilo jos nesto, ali za sad ovoliko.
Fedor is back.
Panta

Postby BlackOwl » 06 Mar 2015, 20:42

Troluje irr, ovakvo zapetljavanje nikako ne može biti ozbiljno.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Tegi » 06 Mar 2015, 20:48

Da ne zaboravimo i skorasnju ponudu Panatinaikosa.
Koliko je samo snage i duhovne uzdignutosti potrebno da posle F4, 2 TOP8, xy pobeda nad velikanima i 20+ trofeja odbijes ponudu bogatog i ambicioznog kluba i udjes u ABA kao 10-11. tim lige sa Omerom, Andricem i Bezbradicom.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby 71:70 » 06 Mar 2015, 21:18

Ne zna grcki...
71:70

PreviousNext

Return to Košarkaški miks