Panta wrote:Meni zaista nije jasno sta ti pokusavas da dokazes...
Bolje receno, jasno mi je, ali kakve to ima veze sa Njim?

Vidim da ti nije jasno, bas kao ni Neocekivanom, a meni pak deluje da se pravite naivni...
Postoji li neko, bilo ko, od koga bi odbio pare, sa kim se ne bi lizao iz koristoljubivosti? Da se razumemo, presrecan sam sto je konacno doveo malog crnog egoistu, ali mi se ne dopada sto je cena toga da umesto Omera kao pleja, imamo Kojica kao spica. Ujedno mi se ne dopada sto je svinjar amnestiran cak i od buducih svinjarija. Jer Kalif svojim autoritetom stoji iza njega. Bar dok mu bude davao mrvicu onoga sto izvlaci iz FKP...
Jeste demagogija kao i sve sto Juda prica, ali je danas ubo u centar. Neke pare idu u klubove, isti propadaju, a dzepovi puni. Ne odnosi se to samo na Kalifa, ali se odnosi i na njega. Svaka cast na uspesima, pored mnogo nerviranja, imao sam jos vise zadovoljstva, ali mi je apsurdno to obrazlagati nekom njegovom navodnom ljubavi prema Partizanu. Kad je mogao da ode na bolje i unosnije, otisao je bez razmisljanja i ostavio iza sebe potop. Kosarka nije profitabilan sport, ali za njega licno jeste. Nemam problem sa tim, ali imam sto je KKP istovremeno pojam gubitasa i siromaha. Nesto ne stima u toj jednacini...