Board index Košarka Košarkaški miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby zeppelin » 23 Jul 2025, 01:03

BlackOwl wrote:Gle ovog wagnera :laugh:
Aj sad neko da mi objasni kako ovo moze biti bilo sta nego imbecilno botovanje i rejdzbejtovanje. Izuzetak jedino ako je osoba mladja od 20 god.

Evo, već radi provokacija, čak i u online formi. :lollol: Još sam i tačno znao ko će prvi da se javi. :laugh:

PERA wrote:Normalno, jer su "drugosmrdijanci" najveći neprijatelji u srbalja. Jebeš pink, informer, jebeš pedera, lezbejki, keramičara, dezertera, jebeš i svinju udboradikalsku, nerviraj "drugosmrdijance" jer si tako u mogućnosti.

Pa gde ćeš većeg drugosmrdijanca od Žvalavog govneta? Propaganda i spika sa TV-a su jedno, njegova (ne)dela nešto sasvim drugo. Što veća izdaja i nauljavanje bulje, to više primitivnog radikalskog treš "patriotizma".

Da ne pričam da mi se želudac okrene kakve retarde viđam na protestima. Takvi će da sruše režim kad i general Romel odozgo dočeka novu ukrajinsku ofanzivu.

Buzz wrote:Bukvalno, ovakve podvale treba seci u korenu, takodje i one sa EU zastavama sto samo dodju da provociraju i izazovu bes ljudi...

Slobodno me saseci kad me vidiš, jedva čekam.
zeppelin

Postby Ziks96 » 23 Jul 2025, 07:17

Dirizabl dosao bas ratoborno nastrojen, nesto kao i idol mu Prigozin, samo da ne prodje kao on.

Spoiler: pokaži
U forumskom smislu naravno.
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Malkovic » 23 Jul 2025, 07:19

Удри, Цепелине.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Produzenisamlekom » 23 Jul 2025, 07:46

Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Previous

Return to Košarkaški miks