veliki klub daje sansu i kad ne ide kako treba ...
Veliki klub zna da istrpi greske ...
U velikom klubu svi su podjednako zasluzni za dobre rezultate, od igraca, trenera, uprave, navijaca...
Veliki klub ne lomi preko kolena ...
Veliki klub stvara i ovaja...
Partizan je veliki klub...
Neki ljudi imaju zanimlji ugao gledanja ... Kada se lose udje u mec, kada se ne odigra dogovoreno, kriv je trener ...
Onda se preokrene rezultat, to je individulni kvalitet, ma nemoj te molim vas... Mozda je Vladina zasluga to sto je osetio Raska, a to niko nece da prihvati ...
,alo stvari znate, ta prica da je Dule los sa PSD, da je namerno uvali Vladu i da je spremio ovaj mec je glupost ...
Pa tak isti Dule se svaki dan cuje i prica, savetuje Vladu ... Rekao sam vam , pre nego szo je to iko znao, zasto ne dolazi u Pionir, zasto ne moze da se vrati i slicno ...
Razmisljajuci vasom logikom onda je Dule kriv za los start protiv Buducnosti, jer je on savetovao Vladu ...
Dajte budite malo realni i razmislite, kakva priprema od strane D. V. Dao mu je savete, prevashodno o nacinu na koji razmisljaju Zdovc i igraci ...
Zasto je Vlada bio miran sad ... Zato sto su igraci ispostovali dogovor, zato sto je to bilo to, za razliku od Buducnosti kad je bio los dan ...
Vlada je juce vodio utakmicu kao i protiv Krke, kako sam i pozeleo, od starta dominacija ... I nikakve novost ja sinoc nisam video sa njegove strane .. Jedina novost je da su oni koji treba da nose igru to i radili, energicno i onako kako im se kaze ... Dule jepomogao, ali nista vise od bilo koga drugog, ovo je velika pobeda strucnog staba, uprave, igraca i SISTEMA...
Ja od pocetka verujem i verovacu uvek u Partizan, a vi kako hocete