Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: KK Partizan 2010/2011

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 15:15

FreddyHouse wrote:Mislim da sve tvoje konstatacije u vezi VJ stoje,ali ipak mislim da zasluzuje sansu barem od nas navijaca. To da smo mogli vise je veoma diskutabilno s' obzirom na los izbor stranaca i los tajming dovodjenja Kurte. Verujem da ce sledeca sezona biti daleko bolja za VJ posle ove veoma teske debitantne. Ipak je veoma veliki pritisak na njemu,a u tavim situacijama se radjaju veliki treneri.

On je sansu dobio, sve i da smo hteli, mi tu nista nismo mogli da ucinimo. A nismo mu ni bili smetnja da pokaze sav svoj raskosni potencijal...

Diskutabilan mi je i los izbor stranaca...Ne mogu da se otmem utisku da bi kod kompetentnijeg trenera pokazali znatno vise...

Sto se sledece sezonetm tice, bice zalosno ako je ponovo procerdamo sa njim na klupi. Na pritisak smo videli kako reaguje, a to je nesto sto se nece tek tako promeniti, ako se uopste i promeni. Smatram da nemamo vremena, a ni razloga da cekamo...
irriducibili

Postby DON » 22 Apr 2011, 15:23

veliki klub daje sansu i kad ne ide kako treba ...

Veliki klub zna da istrpi greske ...

U velikom klubu svi su podjednako zasluzni za dobre rezultate, od igraca, trenera, uprave, navijaca...

Veliki klub ne lomi preko kolena ...

Veliki klub stvara i ovaja...

Partizan je veliki klub...

Neki ljudi imaju zanimlji ugao gledanja ... Kada se lose udje u mec, kada se ne odigra dogovoreno, kriv je trener ...

Onda se preokrene rezultat, to je individulni kvalitet, ma nemoj te molim vas... Mozda je Vladina zasluga to sto je osetio Raska, a to niko nece da prihvati ...

,alo stvari znate, ta prica da je Dule los sa PSD, da je namerno uvali Vladu i da je spremio ovaj mec je glupost ...

Pa tak isti Dule se svaki dan cuje i prica, savetuje Vladu ... Rekao sam vam , pre nego szo je to iko znao, zasto ne dolazi u Pionir, zasto ne moze da se vrati i slicno ...

Razmisljajuci vasom logikom onda je Dule kriv za los start protiv Buducnosti, jer je on savetovao Vladu ...

Dajte budite malo realni i razmislite, kakva priprema od strane D. V. Dao mu je savete, prevashodno o nacinu na koji razmisljaju Zdovc i igraci ...

Zasto je Vlada bio miran sad ... Zato sto su igraci ispostovali dogovor, zato sto je to bilo to, za razliku od Buducnosti kad je bio los dan ...

Vlada je juce vodio utakmicu kao i protiv Krke, kako sam i pozeleo, od starta dominacija ... I nikakve novost ja sinoc nisam video sa njegove strane .. Jedina novost je da su oni koji treba da nose igru to i radili, energicno i onako kako im se kaze ... Dule jepomogao, ali nista vise od bilo koga drugog, ovo je velika pobeda strucnog staba, uprave, igraca i SISTEMA...

Ja od pocetka verujem i verovacu uvek u Partizan, a vi kako hocete ;)
DON

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 15:31

irriducibili wrote:Kome nije jasan ocigledan razlog cudesne transformacije pogubljenog coveka, koji umalo nije izgubio polufinale od drasticno slabijeg protivnika, pritom izjavljujuci nebuloze da je suparnik povredom najboljeg igraca dobio na kvalitetu, u sigurnog osvajaca pehara 2 dana posle, nece mu nikada biti jasnije. Samo, bicemo na istom vec prvom prilikom, kada Dule ne bude tu da mu drzi gace

Reci mi konkretno koje su to promene bile? I sta je Vujosevic rekao Jovanovicu?

Boldovano: ne vidim u cemu je problem sa izjavom da je Buducnost dobila na sirini izlaskom Dragicevica, koji je unutrasnji igrac?

Ako je istina ovo sto pricate, onda ocekujem od Danilovica da da otkaz Jovanovicu. To je jedino logicno resenje.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 15:45

HariHaler wrote:Reci mi konkretno koje su to promene bile? I sta je Vujosevic rekao Jovanovicu?

Boldovano: ne vidim u cemu je problem sa izjavom da je Buducnost dobila na sirini izlaskom Dragicevica, koji je unutrasnji igrac?

Ako je istina ovo sto pricate, onda ocekujem od Danilovica da da otkaz Jovanovicu. To je jedino logicno resenje.

Ti nisi video promene u igri u finalu u odnosu na polufinale, niti promene u vodjenju utakmice? :shock: Sta da ti kazem, odgledaj snimak, mozda ti to pomogne da primetis ocigledno...Otkud ja znam sta mu je rekao, nisam im drzao svecu...

Usredsredi se na ono sta je rekao, a ne na ono sto bi ti voleo da cujes. Vrlo se jasno culo da je rekao da su dobili na KVALITETU

Spletom okolnosti jako dobro znam da jedaj ima informacije iz prve ruke, kako ima, to vec nije na meni da otkrivam. Znam ja sta bi PSD trebalo da uradi, zna to i on...Sto ne znaci da ce tako i uraditi, ne vodi se on uvek racionalnim razlozima...A i par stotina hiljada evra ustede na treneru nije zanemarljivo...

Veliki klubovi imaju i velika trenerska imena....Toliko o tome
irriducibili

Postby DON » 22 Apr 2011, 15:53

Veliko ime je bio DV kad je pre deset godina dosao u Partizan ... Toliko o tome ....
DON

Postby Moebius » 22 Apr 2011, 15:53

Opustite se, Grobari, i uživajte u trenutku. Ima mnogo više istine u onome što mislite da ne može biti istine. Ali ovo nije momenat da o tome govorimo, a posebno da raspravljamo. Mi smo veliki klub, i kao svaki veliki klub tako stvari rešavamo. Zato smo i nedostižni šampioni, zato smo institucija i najbolji srpski sportski kolektiv u novijoj eri.

Sada treba da slavimo i podržimo naše fudbalere sutra, na čijoj klupi sedi jedan mladi trener koji zaslužuje još veću podršku. Vlada Jovanović će biti prvi trener početnik na klupi Partizana koji je osvojio tri titule i za to mu treba skinuti kapu i to mu uostalom niko neće, niti može oduzeti. Ali ne treba sada ni preterivati. Ostali smo najveći klub, a to je meni u ovoj sezoni bilo najvažnije. Loše igre i sva lutanja biće zaboravljeni, ostaće zapisane nove titule.

A sledeće sezone... tražićemo više, jače, bolje, još bliže evropskom vrhu, bez obzira ko nam bude sedeo na klupi i kakav budžet budemo imali. I opet ćemo na forumu ukrštati koplja upravo zarad pomenutog. Jer mi smo ono što nije niko, mi smo Košarkaški Klub Partizan!
Moebius

Postby Marko- » 22 Apr 2011, 15:56

Veliki klubovi imaju velika trenerska imena, ali ta imena su izgradjena u velikom klubu jer u malom je lako biti veliki trener. Dokaz toga ti je zoc, dule, dziklic(donekle) i sada kao najnoviji primer Vlada, koji ce to pokazati u buducnosti.
1 coach, 2 days, 3 fingers, 4 quarters, 5 players, 6 one hundreds of a second and 7th of May!
♥ PARIS BERCI - PARTIZAN MERCI ♥

11/9/2010 THE DAY THAT WE ALL REALIZED THAT A TEAM CAN'T WIN THE REFS...
Marko-

Postby AirBall » 22 Apr 2011, 15:58

Bogu je lakse ugoditi nego ljudima...

Da li je VJ pravio greske?

Jeste

Da li su nas one kostale nesto losije sezone?

Nisu

Da li smo na terenu evroligasa koga je Barca dobila za pola kosa u Stozicama uzeli titulu?

Jesmo

Da li je on dobro vodio tu utakmicu?

Jeste

Sve ostalo je manje bitno... Znali smo mi da kao sto i dete dok ne nauci da piski u nosu, piski u pelene... Znali smo da ce se usrati par puta umesto u pelene u gace, ali se nadajmo da je pelene bacio za sva vremena i da ce mu jucerasnje iskustvo pomoci da postane ozbiljan trener...

Njegova smena nakon onog juce je nerealna i ja kao neko ko voli Partizan jedino sto mogu da ucinim je da klubu i upravi pruzim podrsku...

PSD je po ko zna koji put pokazao da zna sta radi i na kakav god korak se on odlucio ja cu ga podrzati...

Ova prica je za mene zatvorena...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 16:10

VUČKO_88 wrote:Veliko ime je bio DV kad je pre deset godina dosao u Partizan ... Toliko o tome ....

Nema potrebe da meni pricas o DV-u kad je dosao u Partizan, posebno ne ako ti secanje doseze samo zadnjih 10 godina...

I ne bih se vracao u 88., kada je Dule popusio sa najboljim timom koga smo ikada imali...

Prvo, smatramo sebe velikim klubom, veliki ne ponavljaju greske...

I drugo, Dule je, i kad je brljao, pokazivao da ima mnogo toga sto strucnjaktm nema. A narod lepo kaze da se od govana pita ne pravi...

Izvinjavam se svima, sto proslogodisnji F4 ne dozivljavam kao incident i sto smatram da nam je uvek mesto u evropskom vrhu. I da ove godine tome nismo bili ni blizu zaslugom coveka koji nije dorastao da vodi veliki tim. Kao sto ne vidim ni jedan jedini razlog da se on ceka, ne bi li eventualno jednog dana nesto naucio. Veliki klub uvek trazi najvisi kvalitet...
irriducibili

Postby DON » 22 Apr 2011, 16:10

Mora da se osvoji domaca liga ... Ako se to ne ucini, dzaba sve ...

Mobi sve si u pravu, ali ja uzivam cele sezone, bilo je losih trenutaka, tad sam tugovao ali nisam odustajao od vere ....

Sto bi rekao nas narod, u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi ... Gotovo je slavlje, idemo u nove pobede, jer smo Partizan ....
DON

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 16:14

irriducibili wrote:
HariHaler wrote:Reci mi konkretno koje su to promene bile? I sta je Vujosevic rekao Jovanovicu?

Ti nisi video promene u igri u finalu u odnosu na polufinale, niti promene u vodjenju utakmice? :shock: Sta da ti kazem, odgledaj snimak, mozda ti to pomogne da primetis ocigledno...Otkud ja znam sta mu je rekao, nisam im drzao svecu...

Usredsredi se na ono sta je rekao, a ne na ono sto bi ti voleo da cujes. Vrlo se jasno culo da je rekao da su dobili na KVALITETU

Spletom okolnosti jako dobro znam da jedaj ima informacije iz prve ruke, kako ima, to vec nije na meni da otkrivam. Znam ja sta bi PSD trebalo da uradi, zna to i on...Sto ne znaci da ce tako i uraditi, ne vodi se on uvek racionalnim razlozima...A i par stotina hiljada evra ustede na treneru nije zanemarljivo...

Veliki klubovi imaju i velika trenerska imena....Toliko o tome

Lepo sam rekao, da smo bili rastereceniji i slobodniji. A ovakvu igru u finalu sam ocekivao i pre i posle polufinala. I jos sam rekao da u pozicionoj igri nemamo sta da trazimo, jer bi nas sudije izmasakrirale. Nismo imali neke nove akcije u napadu. U odbrani smo se trudili vise nego inace, jer je bilo finale, i imali su vise motiva. Dule je dao neke tips & tricks. Za sve ostalo, molim te, otvori mi oci, posto ja ne vidim? Ali, pokusaj da budes konkretan, a ne da me ubedis tako sto mi kazes - ti nisi video... Izvini, ali nisam video. Iste akcije u napadu, vise Dzerelsa 1na1, manje pozicione igre. To sam video. Nesto novo u odbrani kod nas - ne. Nesto novo u napadu - ne. Niti je to moguce promeniti za jedan dan.

jedaj je mnogo puta do sada davao tacne informacije, i postujem njegovo misljenje. I verujem da je Dule pomogao, i tako bi i trebalo da bude. Its not a big deal. I Dule sigurno ne snosi najvece zasluge zbog pobede u finalu, vec Jovanovic i igraci. Da li se slazes ili ne? Pokusaj kratko i jasno. :)
HariHaler

Postby Marko- » 22 Apr 2011, 16:17

irriducibili wrote:
VUČKO_88 wrote:Veliko ime je bio DV kad je pre deset godina dosao u Partizan ... Toliko o tome ....

Nema potrebe da meni pricas o DV-u kad je dosao u Partizan, posebno ne ako ti secanje doseze samo zadnjih 10 godina...

I ne bih se vracao u 88., kada je Dule popusio sa najboljim timom koga smo ikada imali...

I drugo, Dule je, i kad je brljao, pokazivao da ima mnogo toga sto strucnjaktm nema. A narod lepo kaze da se od govana pita ne pravi...

Izvinjavam se svima, sto proslogodisnji F4 ne dozivljavam kao incident i sto smatram da nam je uvek mesto u evropskom vrhu. I da ove godine tome nismo bili ni blizu zaslugom coveka koji nije dorastao da vodi veliki tim. Kao sto ne vidim ni jedan jedini razlog da se on ceka, ne bi li eventualno jednog dana nesto naucio. Veliki klub uvek trazi najvisi kvalitet...

Ti smatras da ako se ne ispisamo protivnicima u usta da nista nismo uradili. Takvo razmisljanje je totalno pogresno i vodi do iluzije da moras da budes uvek i u svemu najbolji sto je apsolutno nemoguce. Ako hoces da imas svetski poznatog i priznatog trenera idi do Humske i iskesiraj par miliona da se plati taj trener... nije problem eto ga mesina sledece sezone!

Pravili smo trenere i ranije jer klub nema para da dovodi dive i primadone koje imaju ime i umeju da naprave tim samo sa budzetom vecim od Srbije. Kao sto smo uspeli sa 2 velika trenera tako ce se pojaviti i neki novi. Da li ce to biti Vlada ili ne to znaju(delimicno) samo u PSD i nigde vise. Svo nase misljenje o vladi je previse laicko i extremno ograniceno jer vidimo samo jednu stranu medalje... a to je kada je sve zvanicno. Ne mozemo da pratimo treninge, pripreme sa igracima, rad sa strucnim stabom oko sledeceg protivnika, tempiranja forme, sitnih povreda ili specijalnog rada sa nekim igracima itd.... tako da pusti PSD da radi svoj posao, kao sto mozes videti odlicno ga rade vec veoma dugo... nego daj vise vere u njihov izbor i odluke a manje u pljuvanje istih koji ti svake godine iznova donose veliku radost i veselje.
1 coach, 2 days, 3 fingers, 4 quarters, 5 players, 6 one hundreds of a second and 7th of May!
♥ PARIS BERCI - PARTIZAN MERCI ♥

11/9/2010 THE DAY THAT WE ALL REALIZED THAT A TEAM CAN'T WIN THE REFS...
Marko-

Postby DON » 22 Apr 2011, 16:22

irriducibili wrote:

uf, ovo je za malo dublju analizu, ajde molim te da ovo odlozimo za kraj sezone i neku dokolicu ... U pravu si, ne ponavlja greske, alii mnogo je faktora, od vremenske distance, napredka tehnologije, kosarke, finansijske situacije, same konstrukcije i strukture naseg kluba ... Mislim da se ne moze porediti ... Zamoli bih te da ovu diskusiju ostavimo za leto...

Ovo drugo, pa to ti je kao da kazes da ne treba da cekaom B.B. I da mu maksimalno ne pomognemo da postane igrac ... Ja ne poredim VJ i DV, mislim da ovaj prvi nikada nece biti onaj drugi... Ali moze da bude dobar... I treba mu dati sansu sledece sezone da talenat i rad pretoci u lvalitet, ako osvoji domacicu ... Da se vidi da li ima muda da bude veliki ili ne ...

Isto kao sto dajemo igracima sansu, tako i treneru ... Pa moras priznati da nije vise preplaseni Vlade sa pocetka sezone, i on je napredovao, po meni najvise....
Toliko o tome .... Ja se sa tobom u velikoj vecini postova, onih koji nisu vezani za trnera slazem :) ovde imamo drugaciji pogled na stvari, ugao gledanja....

Rekao sam i tebi i zajcevu, ako ne uradi zacrtano, a za to mu je potrebno osvajanjedomace titule, ja cu ga prvi gurnuti u bunar :)
DON

Postby HariHaler » 22 Apr 2011, 16:27

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... Buducnosti

""Izlаskom Dragićevića širinа je dobilа nа kvаlitetu, iz te širine nisu imаli dobаr procenat šutа zа tri poenа, аli su jednostаvno rаširili odbrаnu i jаko probijаli"

@irr, druze, sta je problem i sta nije tacno u ovoj izjavi?
HariHaler

Postby irriducibili » 22 Apr 2011, 16:32

HariHaler wrote:Lepo sam rekao, da smo bili rastereceniji i slobodniji. A ovakvu igru u finalu sam ocekivao i pre i posle polufinala. I jos sam rekao da u pozicionoj igri nemamo sta da trazimo, jer bi nas sudije izmasakrirale. Nismo imali neke nove akcije u napadu. U odbrani smo se trudili vise nego inace, jer je bilo finale, i imali su vise motiva. Dule je dao neke tips & tricks. Za sve ostalo, molim te, otvori mi oci, posto ja ne vidim? Ali, pokusaj da budes konkretan, a ne da me ubedis tako sto mi kazes - ti nisi video... Izvini, ali nisam video. Iste akcije u napadu, vise Dzerelsa 1na1, manje pozicione igre. To sam video. Nesto novo u odbrani kod nas - ne. Nesto novo u napadu - ne. Niti je to moguce promeniti za jedan dan.

jedaj je mnogo puta do sada davao tacne informacije, i postujem njegovo misljenje. I verujem da je Dule pomogao, i tako bi i trebalo da bude. Its not a big deal. I Dule sigurno ne snosi najvece zasluge zbog pobede u finalu, vec Jovanovic i igraci. Da li se slazes ili ne? Pokusaj kratko i jasno. :)

Opet farsicna prica o masakru sudija...Zapomagali ste o sudijama onoliko, stvarnost vas je sinoc demantovala, ali ti to ne smeta da vec danas pretpostavis okolnosti u kojim bi nas sigurno pokrali... :bravo: Propustio si da je i sam tvoj strucnjaktm izjavio da smo u napadu igrali nesto novo. Isprati malo bolje kad vec nesto tvrdis...Da, u finalu postoji neuporedivo veci motiv nego u smornom polufinalu. Sto se ono uopste igra, ko je to izmislio, tu svi otaljavaju i cekaju da im finale padne sa neba... :sick: Aha, vrlo ceste igre Jerrells-a prakticno 1 na 5 smo se nagledali ove godine, to nam je bio trade mark...I cele sezone smo branili pik i preuzimali igrace kao sinoc. Kako da ne... :facepalm:

Ne slazem se! Nadam se da je dovoljno kratko i jasno
irriducibili

PreviousNext

Return to Košarkaški miks