Unexpected wrote:Kako nemaš? Koje mesto, BGD ima.
Ma mislio je na KDS Novi Sad, to nije ista firma kao PTT KDS.
U NS-u sem ova dva, od kablovskih operatera tu je jos naravno i SBB.
PTT KDS-a ima samo u Petrovaradinu, a po gradu jako slabo.
KDS Novi Sad je do pre dve nedelje u svojoj programskoj semi posedovao i Arene, a recimo nije imao sve Sport Klubove, tj. samo je Sport Klub bio u ponudi. Opet, usluga je bila sasvim ok, za 2000 din si mogao da koristis kablovsku, digitalu sa sve 4 arene i internet (2mb/s), a ni na analognoj kablovskoj nisu nista skremblovali.
Medjutim, tacno pre 14 dana su presli na novu platformu, istu koju koristi i SBB. Tako da sada vise nemam arene, sad sve skrembluju, ali makar uz sve sport klubove i ostale kanale na digitali, sada mi je net 6mb/s, pa mogu da gledam i najkvalitetnije strimove bez ikakvog seckanja...
Edit/ i da ne bude potpuni off, juce sam prvi put gledao mec na b92, ono je sramota koliko ni Saran ni Vujcin veze nemaju. A ta situacija kada je Dozaj upozorio Milutinovica da ce dobiti tehnicku je bila urnebesna, ova dvojica naravno shvatila da je to u stvari i dosudjena tehnicka, posle prvog bacanja Kecmana i dalje su komentarisali da je to tehnicka i tek nakon Kecovog promasaja drugog bacanja i defanzivnog skoka cini mi se Subotica su konstatovali da ipak nije, ali im nije jasno zasto, jer su sigurni da su videli u kadru Dozaja kako je dosudjuje Milutinovicu...

San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.