irriducibili wrote:Opet farsicna prica o masakru sudija...Zapomagali ste o sudijama onoliko, stvarnost vas je sinoc demantovala, ali ti to ne smeta da vec danas pretpostavis okolnosti u kojim bi nas sigurno pokrali...

Propustio si da je i sam tvoj strucnjak
tm izjavio da smo u napadu igrali nesto novo. Isprati malo bolje kad vec nesto tvrdis...Da, u finalu postoji neuporedivo veci motiv nego u smornom polufinalu. Sto se ono uopste igra, ko je to izmislio, tu svi otaljavaju i cekaju da im finale padne sa neba...

Aha, vrlo ceste igre Jerrells-a prakticno 1 na 5 smo se nagledali ove godine, to nam je bio trade mark...I cele sezone smo branili pik i preuzimali igrace kao sinoc. Kako da ne...
Ne slazem se! Nadam se da je dovoljno kratko i jasno
Pusti pricu o sudjenju. Kada je u pitanju Partizan, uvek sam subjektivan. I dobro se secam situacija gde smo osteceni. To ostavljamo po strani.
Desavalo se u pojedinim utakmicama da dobro branimo pick, i da dobro igra strana pomoci. Partizan vec 10 godina lose brani pick & roll, i to nije nista novo.
Dzerelsa je htelo, i sasvim opravdana je odluka da se ide na njega. Koliko se secam, i u kupu nam je doneo titulu, i da smo na njega isli u jednom egal napadu. Znam da je tako bilo, ali ne mogu da se setim protiv koga. Nije ni bitno.
Kazem ti - osim pristupa, rasterecenosti i slobodnije igre, nista drugo nismo promenili. Izvoli, navedi neke primere? Nove akcije u napadu? U odbrani?
Prilicno neargumentovano diskutujes. Hvatas se za neke reci, izvlacis ih iz konteksta, i pokusavas tako moje misljenje da potcenis, sto je prilicno nekorektno sa tvoje strane.
irriducibili wrote:Bogu hvala, nisam samo ja bio glup da njegovu izjavu shvatim, kao da je Buducnost bila pojacana povredom Dragicevica. To je upravo to sta je izjavio, a ti mozes to da tumacis kako hoces
""Izlаskom Dragićevića širinа je dobilа nа kvаlitetu, iz te širine nisu imаli dobаr procenat šutа zа tri poenа, аli su jednostаvno rаširili odbrаnu i jаko probijаli"Po drugi put te pitam. Sta je problem i sta nije tacno u ovoj izjavi? Ovu izjavu nisam izmislio, vec sam je preneo sa sajta blica. Zar je moguce da neces priznas da gresis u vezi Jovanovica povodom ove izjave?
The mind is everything. What you think you become.