„Srećna sam što sam osvojila zlatnu medalju sa ovim prosečnim skokom. Žao mi je što nisam uspela da skočim sedam metara, ali ipak ovo je moja sedma uzastopna medalja sa velikih takmičenja i ne mogu biti zadovoljnija. Kao što smo i rekli ovo je bilo moje poslednje takmičenje pred Olimpijske igre u Riju i drago mi je da sam ostala na svom nivou. Malo me je poremetio dan pauze između kvalifikacija i finala, ali još jedno iskustvo za mene, koje se završilo sa osvojenom zlatnom medaljom. Jedva čekamo Rio i spremamo se za takmičenje iz snova“, rekla je šampionka Evrope u skoku u dalj.
jabukamen wrote:Turci trenutno prvi u bilansu medalja, samo jednu uzeo lik rodjen u Turskoj.Zna li neko zasto je Martina diskvalifikovan na 200m?
Martina would have been the eighth male sprinter to win a European 100/200 double. There was a murmuring of dismay as pictures on the big screen bore out the announcement that the jovial local hero had stepped onto his inside line three times as he rounded the bend into the final straight. The gold medal thus passed to Spain’s Bruno Hortelano.
Milutinov Tata wrote:"Turcin" pobedio na 400m prepone 48.98. E Bekricu, Bekricu...
Milutinov Tata wrote:@octopus - mislim da si malo preostar prema Dudasu, uzmi u obzir da poslednje dve godine prakticki nije ni nastupao. Nadam se samo da ga ova medalja nece "ispuniti" nego samo biti zamajac za nesto vise. Ja mu oprastam sto nije napao NR zbog osvojene medalje, ali to mora da opravda na OI odlicnim nastupom.
“Zadovoljna sam svojim rezultatom. Ono što sam zacrtala to sam i ostvarila. Što se tiče plasmana, on je skroman, s obzirom da je trka bila izuzetno masovna sa ekipnim plasmanima. Puno trkačica koje ne trče maraton već 10km, pa im je ovo odgovaralo. Malo me je iznenadilo što je staza kružna pa je bilo mnogo krivina, a na nekim delovima je bila i veoma uska staza. Bilo je dosta uzbrdica i nizbrdica, a ja sa svojom visinom nisam uspela da nađem korak. Ovo je bila odlična kontrola pred Rio. Imam još 35 dana za završne pripreme i verovatno ću uspeti da popravim formu i povežem ovaj rezultat na Olimpijskim igrama”
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests