Francuska rukometna reprezentacija
Vec sam pisao, moram opet, najdominantnija sportska reprezentacija zadnjih 10 godina, strasna sila i drze se i dalje i skoluje sve ostale, kakav je posao napravio Klod Onesta u ovih 15 godina koliko je na klupi

Karabatic,Omejer,Narcis,Fernandez,Gigu,Abalo(nije ovde zbog povrede), ubacena nova da igraca pre par prvenstava i vec se sada isticu: Barase i Akambre, Soraindo odlicno uveden u sistem kada se Zil povlacio, evo sada su izbacili i ovog Portea...
Treba spomenuti i bracu Zil i velikog Didiera Dinara koji je sada glavni pomocni trener Onesti i sprema se za ulogu glavnog trenera kada Onesta napusti reprezentaciju.
U zadnjih 10 godina, 2 Olimpijska zlata, 3 Evropska zlata, 2 Svetska zlata
I jedan fascinantan podatak, pod Onestom, Francuska nikada nije izgubla finale na velikom takmicenju, 7 od 7 u finalima
Takodje, treba se osvrnuti na ovo, tj. Goluzina izjava nakon sto su dobili Francuze u 1/4 SP-a 2013-e
"Ti Francuzi koji su nam zadavali toliko muka, sad moraju u mirovinu, a nek im bude još malo gorčine to da smo ih u mirovinu poslali mi. Ja skidam kapu svojim dečkima."
2 godine kasnije, ista ta ekipa Francuske ce da uzme zlato a Goluza ce da dobije otkaz i ode u trenersku reprezentativnu "mirovinu"...