Beonegro wrote:I ja nikad nisam bio. I ja se ove godine jaaaako dvoumim, baš zbog ljudi koji zatvaraju festival. Nick Cave i Beth Gibbons na istom mjestu, jedno za drugim - kontinuum prostor-vrijeme će garantovano kolabirati
Liv wrote:Beonegro wrote:I ja nikad nisam bio. I ja se ove godine jaaaako dvoumim, baš zbog ljudi koji zatvaraju festival. Nick Cave i Beth Gibbons na istom mjestu, jedno za drugim - kontinuum prostor-vrijeme će garantovano kolabirati
God knows, how I adore life... when the wind turns on the shores lies another day, I cannot ask for more...
Idite bre ljudi, shta vam jeU Srbiji je muzichka scena proteklih par godina neverovatna.
Liv wrote:God knows, how I adore life... when the wind turns on the shores lies another day, I cannot ask for more...
Idite bre ljudi, shta vam jeU Srbiji je muzichka scena proteklih par godina neverovatna.
loki wrote:Offtopic on
Mozhda na nivou dovodjenja dosta svetskih imena (shto mainstrim, shto alternativnih), shto se tiche srpske muzike, nikada vishe plachipichkarstva u muzici. Nisam ni sanjao da cu ovako misliti - ali sad bih plucno krilo dao da se bar nekio bend kao Brejkersi sa ranih albuma pojavi, a kamoli ElORg ili Sarlo. Naravno, ja ovo samo za rock/punk/newwave/a;ternative and like deo scene pricham, pa mozhda nisam upao u dobrom momentu priche
loki wrote:Liv wrote:God knows, how I adore life... when the wind turns on the shores lies another day, I cannot ask for more...
Offtopic on
Mozhda na nivou dovodjenja dosta svetskih imena (shto mainstrim, shto alternativnih), shto se tiche srpske muzike, nikada vishe plachipichkarstva u muzici. Nisam ni sanjao da cu ovako misliti - ali sad bih plucno krilo dao da se bar nekio bend kao Brejkersi sa ranih albuma pojavi, a kamoli ElORg ili Sarlo. Naravno, ja ovo samo za rock/punk/newwave/a;ternative and like deo scene pricham, pa mozhda nisam upao u dobrom momentu priche
Offtopic off
Beonegro wrote: Kao da u zemlji Srbiji nije ostalo zdravog, mledog i emocionalno živog čeljadeta koje će da izađe na binu i prosto pusti emociju iz sebe...
Unexpected wrote:Beonegro wrote: Kao da u zemlji Srbiji nije ostalo zdravog, mledog i emocionalno živog čeljadeta koje će da izađe na binu i prosto pusti emociju iz sebe...
Block Out. Nisu mladi ali...
Beonegro wrote:Unexpected wrote:Beonegro wrote: Kao da u zemlji Srbiji nije ostalo zdravog, mledog i emocionalno živog čeljadeta koje će da izađe na binu i prosto pusti emociju iz sebe...
Block Out. Nisu mladi ali...
Sviraju već 20 godina. OK su oni meni, slušao sam ih intenzivno u nekim periodima, bio na nekoliko koncerata... ali oni definitivno nisu novost.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests