I oni i mi smo trenutno najbolji na svijetu, a kad igraju dvije takve super momčadi onda favorita nema. Istina, u pravu ste, možda su nas Srbi u ovih proteklih deset, petnaest godina više puta pobijedili, no sjetite se samo onog cirkusa s navijačima u Kranju u finalu EP 2003. Da naši navijači nisu napravili nered, tu utakmicu bi s lakoćom dobili. Vodili smo 4, 5 razlike i onda je krenuo kaos. Tada smo stali i Srbi su to iskoristili.
Vjerujte mi, u subotu ćemo gledati jednu posve drugačiju utakmicu, a uvjeren sam da će nam onaj nedavni poraz u Bergamu biti dobra pouka iz koje smo puno naučili. U svakom sportu, pa i u vaterpolu, mi Hrvati imamo taj problem da se mučimo sa slabijim protivnicima, a fantastično igramo protiv najboljih. Uvjeren sam, ma znam da smo jači od Srba i da je zlato naše.''
''Srbi imaju strašnu desnu stranu, no Maro Joković je bolji od obojice njihovih ljevaka. Lijeva im je također opaka, no igrača poput Muslima oni nemaju. Centri su im fantastični, istina, mi smo tu hendikepirani onim što se dogodilo Nikši Dobudu, no što je tu je. Imamo i boljeg vratara od njih.
Jedino gdje bi im dao prednost je taj nekakav momčadski duh. Vidjeli ste jučer u zadnjoj četvrtini protiv Grčke u čemu se krio naš najveći problem. Previše se soliralo s igračem više, bilo je tu i malo egoizma. Srbi danas nemaju možda klase poput igrača koje ste naveli, no njihov izbornik Savić usadio je u tu momčad fantastičan momčadski duh i on im je najveći forte. Ipak, Hrvatska osvaja zlato.''
Karamazov wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da se poklonim.
Čekam reprizu u 00:07, ponovo ću sa zadovoljstvom gledati naše junake.
Hrvatska – Srbija 4:11 (2:2 , 0:3, 2:2, 0:4)
Otvoreni bazen Dvorca vodenih sportova. Gledalaca 3500. Sudije: Margeta (Slovenija) i Stavridis (Grčka). Igrač više: Hrvatska 13 (4) , Srbija 9 (6).
HRVATSKA: Pavić, Burić, Petković 1, Lončar, Joković, Bukić, Muslim, Bušlje, Sukno 2, Paškvalin, Šetka, Obradović 1, Bijač. Selektor: Tucak.
SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 1, Gocić, Ranđelović, Ćuk 2, D.Pijetlović 1, Nikić, Aleksić 1, Jakšić 1, Filipović 1, Prlainović 3, S.Mitrović 1, B.Mitrović. Selektor: Savić
Duško Pijetlović najbolji igrač po medijima
Najbolji igrač prvenstva po izboru medija je Duško Pijetlović, Najbolji golman Pavić iz Hrvatske. U postavi su još: Di Fuilvio (Italija), Janger (Australija),Aksenov (Kazahstan), Funtulis (Grčka), Muslim (Hrvatska)
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests